Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 05:53   #1101
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość

polecam Jane Nomad
To chyba duża spacerówka?

Dziś byliśmy oglądać BD Spring - duża, dla dziecka które już siedzi z nogami w dół. Na fotach taka nie wyglądała. Nomad chyba podobny.

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;22007322]

A moja szwagierka mi się ostatnio żaliła, że odkąd jej syn zaczął chodzić, to wieczorne usypianie trwa ponad godzinę, ona go kładzie, on wstaje, ona go kładzie, on wstaje, i tak w kółko.... Ona nerwowo nie wytrzymuje i męża woła na zmianę do usypiania... A ja się pytam: po jakiego czorta przy tym łózeczku tkwić? Każdy ma inaczej... [/QUOTE]

Czasem trzeba tkwić.

Córka znajomych zasypia po 22giej, a ma 4 lata teraz. Odkąd pamiętam było tak, że tatuś ją szedł usypiać, a za pół godziny tup tup i Ola przy nas. Pytamy gdzie tato, a tato śpi.
Sama pada przed północą. W Sylwestra mając 2,5 roku pobiła moją wytrzymałość. Ja już padałam, a ona dalej brykała.

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Dlaczego dziecko nie powinno spać w łóżku z rodzicami :
http://www.youtube.com/watch?v=9Tjzz4CmlUo&NR=1
Ale durnych rodziców ma to biedne dziecko.

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Powinnam dawać coś jeszcze przy karmieniu modyfikowanym ???
Nie.
Jak by było trzeba to by Ci lekarz powiedział.

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

kropka, wszystkiego naj
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez myszka1986 Pokaż wiadomość
Sam brokuł Gerbera jest w Stokrotce, Realu i chyba Carrefour.
U mnie w Carrefourze jest go pełno. Widzę, że chętnie kupowany jest. Ciągle tam ktoś przy nim stoi.

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

U mnie dziś znowu od 2 do 4 przebudzanki i jęczanki. 17 razy wstałam dać smoczek, myślałam że padnę przy tym łóżeczku. Oczy na zapałkach mam.

A po 4 młody zasnął i nie obudził go nawet męża budzik o 5ej. Wstał przed 6, ja mu butlę, a ten nie... no to leży i gada.
Idę, może wepcham coś do tego ryjka, niech się jeszcze zdrzemnie chwilę.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora