Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 13:13   #566
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Dzięki, Mal ale ja już tracę powoli cierpliwość, boję się że to znowu Pan H., ale nie pozwolę żeby przez faceta przestać być "jedną z najbardziej radosnych osób jaką znasz". To by było na tyle. I to już chyba będzie koniec z facetami w moim życiu w ogóle, bo już drugiego takiego jak Marcin nie poznam. Bo drugiego takiego nie ma.

"sercem nie mógłbym, bo serce miałem kiedyś jedno i mi się potrzaskało straszliwie i doszczętnie, i nie udało się pokleić skorupek tego dzbanka, ani łzami – tym klejem białym, ani krwią – tym klejem czerwonym, i tak nie mam serca, nie mam, więc sercem nie mógłbym, ale mógłbym taką istotę pokochać SIŁĄ WOLI. SIŁĄ WOLI pokochać istotę taką mógłbym."

Nie ma za co przepraszać. Nie, normalnie to się kontaktowaliśmy codziennie, tzn. codziennie rano pisał mi "dzień dobry" i codziennie po pracy dzwonił i gadaliśmy godzinę, chyba że kończył wcześniej pracę to przyjeżdżał. Na weekendy albo ja jeździłam tam, albo on tu i szliśmy w nocy na imprezę bo u mnie to raczej nie mógł nocować, bo mam konserwatywnych rodziców, a poza tym to śpię z siostrą.
I tak wyglądał nasz związek do teraz. Pomijając jeden dziwny incydent jakiś czas temu, który przeżyłam z pomocą Mal i Plexi, który powinien mi był może dać do myślenia...
I to była chyba "jedna szansa" którą mu dałam. I nie wiem czy dać mu jeszcze jedną w myśl zasady "do trzech razy sztuka", czy dać sobie spokój.
Co do planów, to ja miałam plany żeby skończyć studia podyplomowe i jeżeli do tej pory bylibyśmy ciągle razem to wtedy razem zamieszkać i mieć dziecko.

Ja jestem też chętna, imprezy to mój żywioł
Myślę, że 5 lat związku zasługuje na "do trzech razy sztuka". Wszystko zależy jednak od tego, jak Ty czujesz...

Świetnie 7 wizażanek na imprezę? Będzie gorącoooo.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora