2010-09-17, 21:18
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Cytat:
Napisane przez eweska
Mnie odpukać nie mordują zbytnio dzisiaj, jak wyszłam na chwilę na korytarz to mnie zmuliło, sąsiedzi chyba gotują leczo, a mnie papryka tak jak mięso odpycha na odległość, otworzyłam drzwi tylko listonoszowi i wiałam z korytarza, pomuliło chwilke i przeszło 
|
No ja dzisiaj wzięłam ten syrop pierwszy raz i...poległam,zasnęłam na siedząco i cały dzien spalam,to dziala jak aviomarin,nie da sie niestety normalnie funkcjonowac,a i tak pół dawki wzięłam.
Cytat:
Napisane przez principessina
Kochane ja widze, ze wiekszosc z Was to oczekuje juz drugiego bobaska, pozniej mi tu poopowiadacie o swoich porodowych przezyciach, tylko zebym calkiem z wrazenia nie wylysiala hehe
|
Ja Ci moge napisac,żebys nikogo nie słuchała i nie bała sie za wczasu,mnie straszyłi,a Julkę urodziłam w niecałe 2 godzinki a mała nie była hehe,wiec nic sie nie bój.
Cytat:
Napisane przez principessina
to co ja jedyna wchodze normalnie w swoje spodnie jeansowe? zaczynacie mnie martwic, ale u mnie dopiero poczatek 6tego tygodnia
|
Ja w 8tc i tez noszę swoje spodnie,tylko,ze ja po wszystkim wymiotuje i raczej wzdęć nie mam.
Cytat:
Napisane przez jo_anna2010
Jestem w podobnej sytuacji, ajak ty. Dziś miałam wizytę, jestem na początku 8 tygodnia, widziałam bijące serce a moja dzidzia mierzy 18 mm, więc podobnie jak u ciebie. Ostatnią @ miałam 24 lipca, owulację 5 sierpnia. pozdrawiam
|
tez mialam owulacje 5 sierpnia,a @ 23lipca
|
|
|