2010-09-30, 14:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez Malla
Krowiastość, problemy z obsługą Javy... Za to ma najlepszy system zapamiętywania haseł. Zapamiętuje nawet na stronach bankowych.
|
Co to znaczy krowiastość? Problemy z obsługą Javy? Ja żadnych problemów nie mam. Jedyny minus to brak Silverlighta, ale to da się przeskoczyć bo mam FF na kompie.
Cytat:
Niestety, mam inne zdanie niż większość i myślę, że mogłabyś mieć problemy z nauką. Przez pracę zmianową zawaliłam studia. Po porannej zmianie musiałam odespać, a przed popołudniową wyspać. Byłam osobą, która potrzebuje dużej ilości snu i jak najpóźniejszego wstawania. Zmiana na 6:00 była tragiczna.
|
Cieszę się, że chociaż Ty mnie rozumiesz.
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------
Wiecie, bardzo się cieszę, że jak potrzebowałyście kasy to dałyście sobie radę w najróżniejszych miejscach. Ja prawie w życiu nie pracowałam i 8 godzin od 6 rano (!!) na początek do tego ze zmianą do 22 mi po prostu nie pasuje! I dajcie w końcu spokój!
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
|
|
|
|