2006-07-06, 22:23
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka ciuszków + buciki na wymianę. Zapraszam :)
Witam Serdecznie wszystkie dziewczyny
i
zapraszam do wymiany ze mną.
Gwarantuje,że możecie mi zaufać.
A oto kilka ubranek, jakie mam do zaoferowania :
Bluzeczka,bardzo ładnie przylegająca do ciała,ze ściągaczmi po bokach. Biała,z różowymi lamówkami i napisem ITALIA. Rozmiar uniwersalny czyli od Xs do małe L. Nowa, nie używana.
Bluzeczka o rozmiarze uniwersalnym, od XS do małe L, super biało-czerwona z napisem POLSKA.Miałam ją na sobie dwa razy,raz prana.
Czerwona - w kolorze wina bluzka na jedno ramie - bardzo modna! rozciągliwa,rozmiar również uniwersalny. Nie ubrana ani razu.
Czarna,ładnie przylegająca bluzka z napisem "angel", na jedno ramie - bardzo modna i ładna. Raz prana.
Super sexowna bluzka - czerwona,z chinskim motywem-tribalem,rozszerzanymi rękawami i duużym, przyciągającym uwagę dekoldem Kupiona 2 lata temu w ORSAYU, miałam ją na sobie raz na dyskotece Jest extra. rozmiar S
Super Bluza z butiku , intensywnie zielona,z żółtymi wstawkami i napisem BRASIL.Bardzo efektowna. Rozmiar uniwersalny,rozciągliwa. Posiada ściągacze. Używana,ale w stanie bdb. Prana około 5 razy.
Extra sukienka firmy Pimkie - rozmiar S. Niebieska w paseczki. Wyjątkowo sexowna,gdyż wyraźnie podkreśla kobiece kształty . Używana,w stanie bdb-.
Super tuniczka firmy AMISU. rozmiar Xs, z gumką pod biustem. Idealnie się dopasowuje,ślicznie podkreśla biust.wiązana na szyi, bardzo efektowna. Nie używana.
Super Dżinsy-dzwony. Używane,ale baardzo zadbane. Jedyną wadą są lekkie przetarcia na dole nogawek, nie widoczne. Spodnie w rzeczywistości są troszeczkę jaśniejsze, delikatnie przecierane. Idealnie leżą. Rozmiar : 26/32. NIE MA !!!
Przepiękne!! sandałki. różówo-białe z diamencikami. Bardzo kobiece i delikatne. Przyciągają uwagę. Na obcasiku 7 cm- jest stabilny. Dł wkładki 23cm, rozmiar 36. stopka powinna być troszeczkę krótsza. Buciki cudowne. Ubrane raz,w stanie Bdb
Serdecznie zapraszam do wymiany 
Czas edycji: 2006-07-07 o 13:09
|
|
|