2010-10-03, 21:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
candycotton, snowhitee, coldplay , angelinmyheart- dziękuję za odp.
A co do chodzenia spać w suchych - to jest właśnie nie fair , bo chcę im dać odpocząć od suszarki a z drugiej strony nie wiem czy nie szkodzę im bardziej..
coldplay - dookładnie mam to samo! A jak taka pogoda jest,to nic tylko zaszyć się pod kocyk, herbatka w dłoń i Tv albo Wizaż (no i nauka... ) Ten pomysł z nowym forum nie jest zły Wiem, że takie fora istnieją o zrzucaniu kg , ćwiczeniach mobilizacji itd. ale znów mam takie same obawy jak przed tym forum - nie chcę się wbijać do już zaprzyjaźnionej grupki Także takie forum, na którym byłyby wszystkie Ślicznoty stąd , które chcą poćwiczyć nad swoim ciałkiem + takie, które by doszły, to wcale nie jest głupi pomysł i ja jestem zaa! 
Shadii - to mamy to samo... Tyle, że ja jeszcze w szkole średniej jestem, ale jest tyle tego i każdy chce wszystko szybko, najlepiej dzień w dzień z 3 kartkówki do tego obowiązkowo z 2-3 spr. w tyg. i jeszcze do tego 2-3 'duże kartkówki' - wiecie ominięcie tego, że nie może być więcej niż 2 bodajże spr. w tyg. A podobno do technikum chodzą same nieuki i patologia - tak mówiła moja wychowawczyni w gimnazjum  A w technikum tak naprawdę jest 2x więcej nauki niż w liceum ehh..
Ja idę spać Piękności Dobranoc !!!
Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-03 o 21:56
|
|
|