|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
. No i Limę, ale Doutzen na pierwszym miejscu ![]() no właśnie, Alessandra jaki brzuch?!
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Konto usunięte
|
Ale spam. Ale tez trzymam zdjecia Limy na kompie XDD I nie tylko. To nie sa ludzie tylko kosmity i ja je rozpracowywuje
|
|
|
|
#4683 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot, Coldplay - owszem Kochana, miałam płaski brzuszek, ale w wakacje schudłam ok 2 kg. a na zdjęciach z Hiszpanii to jestem po kolejnym zrzuceniu 3kg , czyli ważyłam 50 i do tego duużo się ruszałam
![]() A teraz jak człowiek wychodzi tylko do szkoły i z powrotem, i siedzi na tym dupsku za przeproszeniem w domu cały dzień, bo zimno, bo obowiązki, bo lekcje, bo coś tam, jak Tż przyjdzie, to też w domu się lenimy, bo nie ma gdzie wyjść w taką pogodę , to się je, i je i je i nie patrzy się na to co się je, w jakich porach ani nic i do tego ruszam się tylko na tańcach raz w tygodniu i czasami jak układ sobie przypominam , no i wszystko rośnie Nawet siostra ostatnio do mnie - ej , Ty przytyłaś, czy to przez tą bluzkę, bo jak w wakacje taki płaski brzuszek miałaś a teraz coś odstaje Tak, wiem, mam mega kochaną siostrzyczkę, która zawsze jest do bólu szczera ( I do tego jest patyczakiem, bo się całe życie odchudza itd.itp i ma nogi do nieba, bo po tacie odziedziczyła, mi kazano zadowolić się krótkimi . ) Doszłam do wniosku iż nie suszę włosów dzisiaj już i dam im przez noc odetchnąć Nałożyłam tylko serum na końcówki, popsikałam mgiełką Radicala i wsio Za chwilę jeszcze nałożę na buźkę retinoid i bambino na usta i kremy na ręce i stopy i jestem gotowa do spania A i miałam jeszcze pytanie - czy jak idziecie spać to wiążecie jakoś włosy? I czy to jest zależne od tego czy są mokre czy suche??
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-03 o 21:57 |
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia1987, witaj
Cześć, Kobietki ostatnio nie mam czasu na nic, ciągle coś robię. Jeszcze nie zaczęłam studiów (jutro), a już mam ich dość No nie mam ochoty, no ;/
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia1987 - Witaj
To, że będzie Ci łatwiej, to masz gwarantowane! I do tego, ja bynajmniej zauważyłam, że odkąd tu jestem czuję się zobowiązana tak jakby do tych wszystkich "zabiegów" , wywiązywania się z nich itd Shadii - a jaki kierunek? I który rok? Ale to, że Ci się nie chce to wynika z tego, że nie chce Ci się uczyć( ) , czy nie odpowiadają Ci studia, albo towarzystwo??
|
|
#4687 |
|
Konto usunięte
|
Aless ja ostatnio zaczelam wiazac ale nie wiem cyz to cos daje. Mokre nie wyschna zwiazane i sie mocno na nich gumka odcisnie.
|
|
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawo. No właśnie nie chce mi się uczyć, wcale
Nie chce mi się chodzić do szkoły, to mi psuje humor. Eh ^^
|
|
|
|
#4689 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
szczerze to już nudziło mi się, ale jak zobaczyłam swój plan zmieniłam zdanie i chętnie jeszcze bym się ponudziła niestety...
|
|
|
|
|
#4690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzis zrobilam sobie dluuuga kapiel, peeling nog, balsamowanie, teraz umylam wloski, nalozylam maske, spsikalam radicalem, serum na koncowki, pomalowalam pazurki, jeszcze tylko gruba warstwa nivei na buzke i krem na dlonie i gotowa do spania
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
Użyłam dzisiaj szamponu i odżywki Johna Friedy (były dołączone do październikowej Urody
) i muszę Wam powiedzieć że włosy - rewelacjaa ), są gładziutkie, miękkie .. aaach Alessandra_ - wiem jak to jest, też nic się prawie nie ruszam, cały czas szkoła, dom, szkoła, dom, zwariować można, jem na co mam ochotę i tylko czekam aż zacznie przybywać kg . Przydałby się jeszcze jakiś wątek mobilizujący do ćwiczeń . Co do włosów to nie wiążę, zawsze daję im odpocząć w nocy od tych wszystkich gumek i wsuwek . Poza tym jak zwiążę mokre to rano budzę się z jeszcze wilgotnymi
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
candycotton, snowhitee, coldplay , angelinmyheart- dziękuję za odp.
A co do chodzenia spać w suchych - to jest właśnie nie fair , bo chcę im dać odpocząć od suszarki a z drugiej strony nie wiem czy nie szkodzę im bardziej.. coldplay - dookładnie mam to samo! A jak taka pogoda jest,to nic tylko zaszyć się pod kocyk, herbatka w dłoń i Tv albo Wizaż (no i nauka... ) Ten pomysł z nowym forum nie jest zły Wiem, że takie fora istnieją o zrzucaniu kg , ćwiczeniach mobilizacji itd. ale znów mam takie same obawy jak przed tym forum - nie chcę się wbijać do już zaprzyjaźnionej grupki Także takie forum, na którym byłyby wszystkie Ślicznoty stąd , które chcą poćwiczyć nad swoim ciałkiem + takie, które by doszły, to wcale nie jest głupi pomysł i ja jestem zaa! ![]() Shadii - to mamy to samo... Tyle, że ja jeszcze w szkole średniej jestem, ale jest tyle tego i każdy chce wszystko szybko, najlepiej dzień w dzień z 3 kartkówki do tego obowiązkowo z 2-3 spr. w tyg. i jeszcze do tego 2-3 'duże kartkówki' - wiecie ominięcie tego, że nie może być więcej niż 2 bodajże spr. w tyg.![]() A w technikum tak naprawdę jest 2x więcej nauki niż w liceum ehh.. Ja idę spać Piękności
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-03 o 22:56 |
|
|
|
#4694 |
|
Konto usunięte
|
Aless- ja chodze spac w mokrych ale moje sa proste i nic nie da rady ich nakrecic. Nie wiem jak Twoje, jesli Ci sie pokreca to myj tak godzine przed snem.
|
|
|
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja bardzo chętnie dalej bym się uczyła w liceum....bardzo tęsknie, studia też są świetnym okresem w moim życiu, ale niestety tutaj już widać dorosłe życie, a czasy liceum to była totalna beztroska
olcia1987-siemaneczko ![]() A ja chodze z puszczonymi wlosami spać. Obojętnie czy suche czy mokre Ja zajęcia zaczynam od piątku, nie wiem jak to przeżyje ale sam rade, w końcu jeszcze tylko rok na tej uczelni Ze spamowania w moim wydaniu dzisiaj tylko: basenik odzywka na wlosy bez splukiwania melisa+mieta+pokrzywa do picia...a wiecie co jest najgorsze? że zaczyna mi to smakować jeszcze tylko musze pomalowac paznokcie i moge isc spac Także dobranoc dziewczęta, jutro odezwe się późnym późnym wieczorem albo we wtorek bo ciężki dzień mam buziaki
|
|
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
podobno lepiej niechodzic z mokrymi wlosami spac,bardzo sie niszcza od pocierania tak kiedys mowila mi fryzjerka...co do mojej pielegnacji w tym tyg ide na manikur hybrydowy(chyba tak sie nazywa??) i depilacjie brwi z henna...musze zadbac o wlosy,mam teraz boba na glowie ale chce je wkoncu zaposcic chociaz za ramiona ...
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Chodzę spać z rozpuszczonymi włosami i też słyszałam, że nie powinno się chodzić z mokrymi spać. Ja już po prysznicu, użyłam pięknie pachnącego żelu pod prysznic far away z avonu i takiego samego balsamu do ciała, nałożyłam serum z eveline do biustu, a teraz siedzę i czytam wizaż z peelingiem enzymatycznym z ziaji na twarzy
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry laseczki
Co do włosów to nie powinno się chodzić z mokrym spać, ponieważ się strasznie niszczą (też mi tak powiedziała fryzjerka, i to nie jedna ). Najlepiej chodzić w suchych i zapleć luźny warkocz. Ja tak nigdy nie zrobiłam, bo nie lubie mieć takich fali z włosów Zwykle chodze spać w suchych i rozpuszczonych, układam je tak do góry na poduszcze, żeby nie poniszczyły się i były rano ładnie ułożone ![]() _Alessandra Niezły paradoks Też tak sobie kiedyś myślałam co jest lepsze: iść spać w mokrych włosach, żeby rano były poszarpane i w każdą strone, ale za to dać im odpocząć od suszarki. Czy jednak wysuszyć i mieć rano ładną fryzurke ![]() Olcia1987 Witaj
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-04 o 10:10 |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja nie chodzę spać z mokrymi,bo bym się dziwnie czuła śpiąc na mokrej poduszce włosy zawsze suszę,bo same schłyby mi wiele godzin i się wywijały w różne strony. a tak po suszeniu mam ładne i prawie idealnie proste kupiłam sobie ostatnio w ori: podkład mineralny,który jak dla mnie jest świetny, mimo że mam cerę tłustą, paletkę do brwi, Moon - super jest ten zapach,miałam go kiedyś,lata temu i mam bardzo miłe wspomnienia z nim kupiłam też tabletki ze skrzypem, pokrzywą, cynkiem i witaminami
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Ja studiuję zaocznie i czasem ciężko jest.
|
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja wtalam,wypilam herbatke i biore sie za siebie chce zrobic peeling,jakos maske...dostalam uczylenia na dekoldzie,takie male czerwone krostki z biala koncowka i teraz niewiem od czego czy perfumy czy balsam do ciala dove ten pro-age;/on jest bardzo tlusty,myslalam ze troche zregeneruje nim skore ale chyba jest za tlusty na dekold;/...
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niedawno wstałam i właśnie skończyłam pić wodę z cytryną
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nie było mnie tu wczoraj, bo byłam brata do Rzeszowa odwieść na mieszkanko z tż i potem poszliśmy do galerii... jednak na taką galerię to dzień by mi nie starczył gdybym chciała wszystko oblukać, a byliśmy tylko godzinkę Tż kupił mi bieliznę no i w ogóle nie poszłam dziś na zajęcia bo lenia złapałam ;p musiałam też kupić materiał na strój do masażu i tak poplątałam się po miasteczku..zaraz wstawię foto sukienki z dodatkami, nie skracałam jej jeszcze i właściwie to się cały czas zastanawiam czy to robić... liczę na szczere opinie dotyczące jej metamorfozy hehe a no i byłam dziś u fryzjera spytać czy zrobi mi tą fryzurkę na wesele co ostatnio wklejałam powiedział że ładna i bez problemu i zapisałam się jeszcze na makijaż... ale zobaczę jak będę stać z kasą jeszcze... kosmetyków z under 20 nadal nie dostałam.... Alessandra 3mam kciuki żeby wybrali cię do kalendarza nie rozumiem czemu narzekasz na swoje nogi, według mnie są rewelacyjne ![]() Shadii mi teraz pomału się zaczynają zaliczenia a uczyć też mi się nie chcę ;/ olcia1987 witaj ![]() Coldplay no i to w wielu kwestiach ekomonika chcę widzieć cię w rudych włoskach ![]() Kitka ![]() zumbę?? cóż to za cudo? ;pfotki sukienki są w albumie, czekam na opinię i rady
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-10-04 o 12:40 |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
loluska, jak dla mnie sukienka z dodatkami prezentuję się bardzo ładnie. Tylko może, ja bym ja troszkę skróciła. Miałam takie same kolczyki, ale niestety jeden z nich zgubiłam.
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
a na jaką długość skróciłabyś ją?
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że mało tak przed kolano.
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska świetnie przerobiłaś tą kiecke ja tez bym ją ciachneła. tak przed kolanko
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
no to w takim razie jutro wezmę do krawcowej i mi skróci
a co do ramiączek, to gdybym je odcięła to by mi sukienka zleciała ;/ bo osobiście też bardziej podobałaby mi się ona bez nich...właśnie był u mnie kurier, przyszły mi kosmetyki a w zestawie:-aktywny żel punktowy S.OS. -2w1 lekki krem + puder antybakteryjny -2w1 aktywny żel-peeling myjący -3w1 żel myjący + peeling złuszczający + maska regulująca nawet się tylu nie spodziewałam : i to nie są próbki tylko całe opakowanie
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-10-04 o 14:13 |
|
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
hej laski
nie było mnie tutaj wczoraj wieczorem, bo byłam na kursie salsy ale teraz z innej beczki, byłam dziś pierwszyraz na zajęciach i powiem wam, że jak bardzo się jarałam hiszpańskim, tak teraz zupełnie mi przeszło. miesza mi się z francuskim, angielskim i polskim i w ogóle bleee dziś tylko kąpiel, włoski i balsam, bo nie mam czasu, ale może wieczorem o siebie lepiej zadbam. teraz uciekam do pracy, także do napisania ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

tylko tyle mam do powiedzenia

jaki brzuch 

ogolnie jest bardzo zle,i chce juz od jutra wziasc sie za siebie..mam nadzieje ze chociaz troche bedzie lepiej
Tak, wiem, mam mega kochaną siostrzyczkę, która zawsze jest do bólu szczera
) 
ostatnio nie mam czasu na nic, ciągle coś robię. Jeszcze nie zaczęłam studiów (jutro), a już mam ich dość