Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KRAMIK ASIUCHNA -mój1raz :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-07, 22:21   #1
asiuchna
Zadomowienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
Smile

KRAMIK ASIUCHNA -mój1raz :D

Wymienione:

*PAULA1990*
*Nowy Zmysłowy balsam do ciała Celebrate me AVON
*Nie pozostawiający śladów antyperspirant w kremie Avon Sensitive. Używany dosłownie ze dwa razy.Data produkcji 04.06
*Krem do twarzy Drzewo herbaciane i Grejpfrut AVON. Nie mogę znaleźć daty, ale kupiony w tym roku na pewno. Jest jakaś połowa.
*Krem nawilżająco - matujący Under Twenty. ważny do 11.2008 jest jakaś 1/3. Pojemność 50ml
*Bi-es EDT for men Red Fire. Mocne, męskie perfumiki, jest ok.1/2. Gdyby ktoś chciał
*Elseve Szampon odbudowujący. Ubytek 1/2 może ciut więcej.
*Dezodorant antyperspiracyjny w sztyfcie Lady Speed Stick 24/7. Zapach Power burst - kwiatowy. Używany, niedużo. Ubytek widać na zdjęciu chyba. W razie wątpliwości pisać.
*Chłodzący spray po opalaniu z wit.C AVON. Używany niewiele. Praktycznie cały. Zuzyć 3 lata od daty produkcji; data produkcji 07.04
*Tonik Nivea Visage Young z czystymi minerałami morskimi, beztłuszczowy. Jest ponad połowa. Data ważności 10/06.
*Błyszczyk futurysta AVON Odcień: Violet Crystal. Uzywany dosłownie z raz.
*PRÓBKI:
*Anew Krem naprawczy Żródło Młodości na noc - Avon
*Avon Szminka Ultra Moisture Sheer Berry
*Zapachy męskie Avon: Blue Rush, Pro Attraction, Individual Blue, Interact, Full Speed, Black Suede Touch
*Zapachy damskie Avon: Crystal Aura, Blue Ruh for her.
Wszytskie próbki nowe.

*kafetka*
13.Balsam AVON Senses Winter Sensation pomarańczowo - żurawinowy. NOWY!
12.Lakier do paznokci Joko young. Kolorek jakiś pastelowy róż z brokatem. Nieużywany.
1.Glicerynowy kerm do rąk z silikonem AVON. Trudno ocenić ile jest ale mało uzywany. Myślę, że ponad 50% jest.

*m@rusia*
*Balsam opóźniający depilację AVON. Używany mało, ubyej szacuję miedzy 1/4 a 1/3.
*Próbeczka
*Zapachy damskie Avon: Little Black Dress.

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  A1.JPG
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  57,4 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez asiuchna
Czas edycji: 2009-11-05 o 15:33
asiuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując