2010-10-04, 14:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
Napisane przez cbr
wkur...iła mnie dziś moja grupa i większość ludzi z roku
jak to k...wa jest - żegnam przed wakacjami ludzi w miarę normalnych, 24-latków, a po wakacjach zastaję mentalne staruchy i zgredy - w dodatku jeszcze pieprz...ne matki teresy, które pacjentów będą leczyć za dobre słowo
|
Przez jedne wakacje tak się wszyscy odmienili? Może czegoś nie zauważyłaś?
Cytat:
Napisane przez Spoora
A mój małż był dziś po zwolnienie do pracy i sie okazało, że ma początek zapalenia płuc  Co ciekawe w sobotę inny lekarz twierdził, że zaczyna się cuś w gardle  A ja zawsze myślałam, ze płuca są gdzie indziej, hmm widocznie się myliłam
|
Pozdrawiam męża- żeby Ci nie marudził w chorobie
Cytat:
Napisane przez Sabbath
A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem. Po namyśle doszłam do wniosku, że dopóki mi "w duszy gra" - nie odpuszczę. Są przeciez starzy hippisi, starzy hard rockowcy. Starych metali nie ma tylko dlatego, że muzyka jest względnie młoda. Ale będą.
Czemu kobiety mają się bardziej przejmować tym, że się starzeją? Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali?
Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać
|
Ale to nie jest jakiś chyba młodzieżowy styl- jeśli chodzi o glany i czerń, w uproszczeniu. Bardziej się starzeją różne takie infantylizmy i głupotki, które dobrze wyglądają tylko na ślicznych nastolatkach, jak potem powiedziała Red.
A te różne "mroki" to właśnie mnie się kojarzą ze starością 
Cytat:
Napisane przez Polly_
|
Stara baba- próchno, stary facet- interesujący 
Gustaw wypsikał na siebie 8 ml Agenta Provocateura. Pieknie pachnie
Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2010-10-04 o 14:06
|
|
|