Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XVIII
Wątek: Scent Bar XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 14:05   #4448
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVIII

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość

wkur...iła mnie dziś moja grupa i większość ludzi z roku
jak to k...wa jest - żegnam przed wakacjami ludzi w miarę normalnych, 24-latków, a po wakacjach zastaję mentalne staruchy i zgredy - w dodatku jeszcze pieprz...ne matki teresy, które pacjentów będą leczyć za dobre słowo
Przez jedne wakacje tak się wszyscy odmienili? Może czegoś nie zauważyłaś?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A mój małż był dziś po zwolnienie do pracy i sie okazało, że ma początek zapalenia płuc Co ciekawe w sobotę inny lekarz twierdził, że zaczyna się cuś w gardle A ja zawsze myślałam, ze płuca są gdzie indziej, hmm widocznie się myliłam
Pozdrawiam męża- żeby Ci nie marudził w chorobie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem. Po namyśle doszłam do wniosku, że dopóki mi "w duszy gra" - nie odpuszczę. Są przeciez starzy hippisi, starzy hard rockowcy. Starych metali nie ma tylko dlatego, że muzyka jest względnie młoda. Ale będą.
Czemu kobiety mają się bardziej przejmować tym, że się starzeją? Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali?
Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać
Ale to nie jest jakiś chyba młodzieżowy styl- jeśli chodzi o glany i czerń, w uproszczeniu. Bardziej się starzeją różne takie infantylizmy i głupotki, które dobrze wyglądają tylko na ślicznych nastolatkach, jak potem powiedziała Red.
A te różne "mroki" to właśnie mnie się kojarzą ze starością

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tak ze jakos sama nie wiem jak podejsc do tematu....jakos facetom łatwiej byc starym metalem, niz babce starą metalówą , sama sie złapałam na takim mysleniu jak na któryms przejsciu granicznym natknęlismy sie na zlot harleyowców weteranów.....no i faceci wydali mi sie całkiem interesujący i wogóle jakie to fajne ze tacy starzy a jeszcze sie w to bawią.....a obok stały babki-i sobie pomyślałam...co za zenuła ..no ale naprawde wygladały niefajnie
Stara baba- próchno, stary facet- interesujący

Gustaw wypsikał na siebie 8 ml Agenta Provocateura. Pieknie pachnie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2010-10-04 o 14:06
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora