![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Marzę o wyjeździe do Wr.- byłam tylko raz, w podstawówce, przez 1 dzień.
I znów maluję włosy- pędzelkiem, pojedyncze pasemka, takie tylko błyski. Prezycja! Anioł mi całkiem przeszedł, za to znalazłam dawno nie używany Red Giorgio Bev. Hills. Ale czad!
#4412 |
Konto usunięte
|
jak można siedzieć 1,5h godziny w łazience rano? moja współlokatorka właśnie odprawia jakieś rytuały, a ja jak debil siedzę i czekam, a spieszy mi się dzisiaj trochę... wrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
toż to jakiś absurd
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tak, tak ![]() ![]() Cytat:
![]() szczególnie 14-tki ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Babka z Playa mnie zmolestowala i uleglem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Teza, co Ty tak łatwo molestować się dajesz?
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | ||
Zakorzenienie
|
tak!
![]() moja wrodzona chciwość mi się załączyła ![]() Cytat:
![]() zrobimy sobie we 3 powtórkę z castela ![]() matko - już zaczynam kombinowac w co się ubrac ![]() ![]() ![]() edit: ale Ty masz jeden pokój dla gości i gościów? ![]() więc jakby co Tru, to bierz tym razem skromną, katolicką piżamę ![]() Cytat:
![]() ![]() a bo tam świetnie przeszkolonych ludzi mają - laska, która skzoliła mnie jak prowadzić tego typu rozmowy z klientami opowiadała, że wdała się w gadkę z gościem z playa, żeby wyczaić jakich on technik sprzedaży używa. I tak ją zbajerował, że skończyła z nową umową ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | ||
BAN stały
|
Może im się z powrotem po schodach znosić jej nie chciało?
![]() Cytat:
![]() A jak JA chciałem streszczenie (nie raz, nie dwa), to nikt mi dobrze zrobić nie chciał ![]() Cytat:
![]() --- Tak fogle to macha Wam gastryczny Gryx... zejdę dzisiaj na klopie, trawiony gorączką i skurczami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie mam pojecia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
grozi wypollizowaniem
|
ja sobie jesczze nic nie dałam wcisnąć, nawet ubezpieczenia za jedyne 90 gr dziennie
![]() ![]() ![]()
#4423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja do tego stopnia nie lubię wciskania prze telefon, że jak mi Plus umowę proponował (bo mam do przedłużenia/zmiany już od lutego chyba) to twardo odmawiałam że nie, że wolę się do salonu przespacerować, że nie chcę umowy kurierem, a w ogóle to mnie nie interesuje tańszy abonament ![]() i się nie dałam ![]() ![]()
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
|
no raczej nie
![]() ![]() Jeszcze nie miałam. 10-tki wystarczająco długo sie sznuruje ![]() ![]() Z Kłapouchym z Kubusia Puchatka moze być? ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22475756]jak można siedzieć 1,5h godziny w łazience rano? moja współlokatorka właśnie odprawia jakieś rytuały, a ja jak debil siedzę i czekam, a spieszy mi się dzisiaj trochę... wrrrr[/QUOTE]
Poród w wodzie? ![]() Cytat:
![]() Zdrówka! Cytat:
![]()
![]() |
#4427 |
Wpisz tu zomzing
|
chcem zobaczyć niekatolicką piżamę Tru - może być lepsze od krzyża i dopalaczy razem wziętych
![]() teeeziak - ty tego MKK bierzesz w ciemno może? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-04 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
|
![]() Cytat:
![]() edit: w załączniku piżama niekatolicka, w wersji oryginalnej na tylku zamiast dżinsów powinny być koronkowe stringi ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-04 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
never say no to panda
|
kameno - też mi się to wydawało absurdalne (brak rozm. 40), ale i w sklepie HD potwierdzili i takim sklepie, gdzie wyłącznie glany sprzedają.
Owszem, sporadycznie pojawia się nadruk "rozm. 40", ale to podobno złe przełożenie angielskiej 6 czy tam 7 na nasze polskie rozmiary generalnie mają do wyboru: 6 - 39 albo 7 - 41 pierwsze dla mnie za małe były, drugie za duże więc kupiłam Steele, które są idealne, ale trzeba dopsz rozdeptać, bo gniotą wkur...iła mnie dziś moja grupa i większość ludzi z roku jak to k...wa jest - żegnam przed wakacjami ludzi w miarę normalnych, 24-latków, a po wakacjach zastaję mentalne staruchy i zgredy - w dodatku jeszcze pieprz...ne matki teresy, które pacjentów będą leczyć za dobre słowo a moje glany zebrały określenie "dziecinne - bo glany to się nosiło w gimnazjum, góra w liceum, a teraz nie przystoi przyszłej dostojnej (i potwornie nudnej - dop. ja) pani doktor" k...wa... no jak można
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-10-04 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde-wali mo w robocie mokrym kiepem....nie wiem skad ten odór
![]()
#4431 | ||
Zakorzenienie
|
czyli jednak jedziesz na CP?
ja już mam zaplanowane stroje ![]() Cytat:
![]() mnie też tego próbowali uczyć - przynajmniej teraz potrafioę rozpoznać, jak ktoś mnie próbuje w ten sposób wkręcić i urobić ![]() ha właśnie! pewnie sobie żołądek rozregulował tymi głodówkami ![]() bo ostatnio mi się ubrdało strasznie, żeby druga pieszczochę sobie kupic i mieć na obie ręce (tylko gdzie ja wtedy zegarek założę? ![]() nie strasz ![]() to ja wezmę swoją koszulke "Kierownik imprezy" ![]() Cytat:
![]() CBR - nie, no szkoda słów ![]() A komentarze na temat glanów jak na poziomie szafy ![]() Powiedz im, że Twoja wiecznie młoda ( ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Konto usunięte
|
![]() upiększanie było, tylko ja się pytam dlaczego w łazience, nie da rady paznokci robić w pokoju, albo włosów prostować? (ja też) nienawidzę poniedziałku, nowa winda w moim bloku znowu się zepsuła i dzisiaj już 4 razy wychodziłam na 8 piętro, a to nie koniec bo jeszcze będę z mieszkania wyłazić... uczelnia od jutra, ale plan wcięło i niewiadomo na którą co i jak... i jeszcze te ciążące nade mną sprawy z poprzedniego semestru, no strasznie wku**iona jestem, a może to też przez spóźniający się okres... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
BAN stały
|
Teziak, czyżby za dużo Hałsa?
![]() Wolę już brać przykład z Teziaka i zaiwaniać zima w japonkach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 | ||
Zakorzenienie
|
To może sobie pochodź trochę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mój małż był dziś po zwolnienie do pracy i sie okazało, że ma początek zapalenia płuc ![]() ![]() ![]() Polly, Ewusiu poleciały dziś do Was piękne zapachy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-04 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
|
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie straszę tylko mówię jak jest, glanik glanikowi nie równy, jeden od razu jak kapciuszek a inne potrafią być z bardzo twardej skóry, właśnie KMM które miałam zrobiły mi duże kuku, przez dwa lata nie rozmiękczyły sie tak jak miękkie były moje nowe HD i niestety brzydkie piety do końca życia będę po nich miała.... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Spoora, ała, "zapaszki" ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | ||
Zakorzenienie
|
Tak wlasnie myslalem
![]() ![]() No powiedzmy ze w ciemno ![]() ![]() Cytat:
![]() Calkiem mozliwe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem niezdolny do egzystencji w dwie osoby pod jednym dachem narazie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
never say no to panda
|
ja się nie znam, powtarzam, co mię w sklepie mówiono i com na oczęta widziała (w sensie - na wewnętrznej części cholewy miały nr po zachodaniemu napisany i dopiero potem przetłumaczony na nasze 39/41)
![]() |
#4439 |
|
Chyba zamykają
![]() Mój brat tam pracowal. Wywalili go, w jego wersji dlatego, że ochrzanial pracujące tam laski za zostawianie syfu i podkablowały go do szefa, ze nie da się z nim pracować. nie wierzyliśmy mu. Do niedawna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |||
Wiedźma
|
No i nie mam co napisać...
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22475756]jak można siedzieć 1,5h godziny w łazience rano? moja współlokatorka właśnie odprawia jakieś rytuały, a ja jak debil siedzę i czekam, a spieszy mi się dzisiaj trochę... wrrrr[/QUOTE] Yyyy... Może piła przez cała noc i teraz cierpi? Albo ma obstrukcje... ![]() Cytat:
![]() Fajna, ale ja Motki więcej nie chcę. Od piątku mam nowy telefon - był mi konieczny, ale nie mogę powiedzieć po co na razie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem. Po namyśle doszłam do wniosku, że dopóki mi "w duszy gra" - nie odpuszczę. Są przeciez starzy hippisi, starzy hard rockowcy. Starych metali nie ma tylko dlatego, że muzyka jest względnie młoda. Ale będą. Czemu kobiety mają się bardziej przejmować tym, że się starzeją? Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali? Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać. ![]() Kocimiętką... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.