2010-10-05, 08:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Dzien dobry,
Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx
Słuchajcie... bo zaczynam się martwic juz...
Moja Laura zawsze była dzieckiem, które długo śpi(od noworodka całą noc+pół dnia) ale dziś to pobiła wszelkie rekody... po całej przespanej nocy
wstała o 9 na jedzenie, zasnęła około 10... później do 12- jedzenie, na spacerze spała całą drogę... po przyjściu zasnęła i spała 5 godzin... do 18, zjadła zasnęła na jakies 40 min... później usnęła w samochodzie  zjadła i teraz znów śpi już chyba do rana 
nie wiem co mam myślec juz... jest wesoła, śmieje się, gada, je bardzo chętnie, nie ma gorączki... myślałam o profilaktycznym badaniu krwi...
Pochwale sie ze w niedziele były chrzciny... oczywiscie przespała całą imprezę;]
|
A sama zasypia?Bawisz sie z nią po jedzeniu?Może jej nudno to śpi.
Cytat:
Napisane przez Jaatkaa85
moja córka tez kiedyś nie przepadała za owocami i warzywami. To aj robiłam tak: stół szwedzki z warzyw i owoców i nibytaka zabawa: jak mi ktos tu weźmie jakiegoś owoca, to zagilgoczę na śmierć! - gadalam. Trochę sie poganiałyśmy po pokoju i zaczeła jeść, tym sposobem mogła w ciągu jednej takiej sesji zjeść 2 całe jabłka, winogron trochę, pomaranczy, arbuza... A potem sie przyzwyczaiła i etraz sama je - w sumie wszystkei owoce i niektóre warzywa.
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Ja dzisiaj rano z córką do szkoły jechałam, mąż został z małym w domu, bo na popołudniu ma.
I tak wracam z tej szkoły, autobusem i coś tak czuję, jakby Wojtek byl koło mnie. No nic, myśle sobie, moze jakos zapach przeszedł?? Patrze potem w szybie, a ja mma kołnierz płaszcza troch ę orzygany   :br zydal:
|
  J a też mam takie perfumy czasami.
Fajny sposób na niejadka.
Moja starsza nie przepada za warzywami a owoce to tylko jabłka i banany.
A moja ma sraczkę.Co zje to pampers pełny.
Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2010-10-05 o 08:55
|
|
|