2010-10-08, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Cytat:
Napisane przez czekam87
No właśnie...  Ja też miałam szczęście, dostałam mieszkanie w Warszawie ze spadku po dziadku (właściwie to mój tata i ciocia, ale tata spłacił ciocię i przepisał na mnie). Dzięki siostrze, która pojechała na emigrację, mam działkę pod segment, tak więc chciałabym tam coś kiedyś wybudować. Mój chłopak dostał w lipcu pracę na czas próbny za 9 tys, od października na czas nieokreślony za 11 tys (szczęściarz...). Mówi, że jest w stanie przez 2-3 lata uzbierać na domek, mówi że planuje oświadczyny (po pół roku wspominania przez niego o tym zdążył do tej pory zaledwie "dowiedzieć" się o odpowiedni stop metalu dla mnie). Tak więc plany planami... ale jeśli nie zdobędzie się na ten jeden krok... nic z tego. Na razie cieszę się chwilą, ale kiedyś przyjdzie moment na jakieś zobowiązania, na stabilizację i jakieś zabezpieczenie... i albo w lewo albo w prawo.
|
Szcęściarz z Twojego TŻ'ta,że tak dobrze mu się powodzi i zarabia Nawet niech się przed Tobą nie tłumaczy,że nie ma na pierścionek
Dziewczyny a jakie macie plany na Sylwestra-wyjeźdzacie czy może jakas impreza z przyjaciółmi?ja narazie mam w planach niezastąpiony telewizor, mam nadzieję,że TŻ się wysili i coś zaproponuje
|