Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 11:33   #2111
kruczaa
Rozeznanie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
kruczaa hej ja tez mialam wesele dokladnie 25.09, troche tanczylam ale gdy byl "pociag" musiałam zrezygnować bo mnie brzuszek bolal. A tak siedzialam przy stole i...jadlam najgorzej bylo nic nie pic, a moj Tż pił jak szalony (szczegolnie na poprawinach), ja tylko napilam sie martini ( 13% ) -jedna lampke saczylam cale wesele. Jednak to wszystko przebijała obecności byłej mojego Tż wiec troszke chodzilam zla jestem zazdrosna o ta lalunie- nie lubie tego typu osob co mysla ze wszystko sie wokol nich kreci...ale to zupelnie inny temat na inne forum

kurde na tym zwolnieniu to takie nudy...ale do pracy szczegolnie takiej jak ja mam w ogole nie chce mi sie wracac. Na szczescie jutro jade do szkoly no i siostra bedzie u mnie nocować, wiec cosik sie bedzie dzialo.

Tesknicie troche za imprezami??? ja ostatnio bylam w maju...a ostatnio pilam w lipcu... ale postanowione ze gdy male podrosnie, podrzucam je na noc weekendowa do dziadkow zadeklarowali sie ze chetnie sie nim/nia zajma

najbardziej nie moge sie doczekac co bedzie- chlopiec czy dziewczynka? tez tak macie?
Zobaczymy jak to będzie, oj trzeba się troszkę oszczędzać, no ale bez alkoholu na weselu to i tak się nie chcę tak szaleć jak po kilku kieliszkach
Ja też nie moge sie doczekać co będzie, wiesz niby najważniejsze żeby było zdrowe Ale płeć tez ważna, ja chcę pierwszą córeczkę
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora