Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 11:36   #4142
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
ma któraś z was może internet mobilny? jak tak to w jakiej sieci i jak się sprawuje?
Mam w Orange, ale go rzadko uzywam, ale jak juz to nawet sie spisuje, zalezy czy jest zasieg w danym miejscu.

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
No, dinozaurowe urodziny prawie dopięte na ostatni guzik
Jak bedziesz miala jakies fajne fotki z tego jakze uroczystego wydarzenia to wklej Ciekawa jestem tych dinozaurow

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Z resztą zanim dojdzie to takich ekstremalnych sytuacji, to będę już stara, brzydka i bezpłodna
Mi by to nie przeszkadzalo

Cytat:
Napisane przez czekam87 Pokaż wiadomość
Mój chłopak dostał w lipcu pracę na czas próbny za 9 tys, od października na czas nieokreślony za 11 tys (szczęściarz...).
O kurcze! Eleganckie zarobki. Normalni ludzie to sobie pomarzyc moga jakby moj tyle zarabial to bysmy juz mieszkanie mieli pewnie dawno zaklepane

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie macie plany na Sylwestra-wyjeźdzacie czy może jakas impreza z przyjaciółmi?ja narazie mam w planach niezastąpiony telewizor, mam nadzieję,że TŻ się wysili i coś zaproponuje
No wlasnie my bysmy chcieli gdzies pojechac niedaleko Wroclawia, zeby sobie sami pobyc, a nie tak wiecznie z kims Ale nie znam fajnych miejsc...

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
a w ostatniego sylwestra jak mnie mój TŻ zrobił. Wsiadamy już do auta, decydując sie na koniec imprezy, a on mówi: "Mam coś dla Ciebie". Ja już taka podjarana, zarumieniona i w ogóle, że może może...
A on mi daje jakąś beznadziejną płytę, która była jako gratis do jakiegoś płynu do mycia naczyń ale się potem ze mnie nabijał
O kurde, niezle

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora