Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 14:58   #552
ResurrectionOfHappiness
Rozeznanie

Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Mariselu u Ciebie jak zwykle śliczności...
Brocha jest urocza, a to przecież niby tylko kilka biconów...
Dokładnie.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marisella Pokaż wiadomość
Taaa.... jakoś póki jest ciepło, to każdy pamieta tylko święta, mikołaja, rodzinną atmosferę, pierniczki i ciasteczka z cynamonem A ja tam doskooooonale wiem, że zima to trzy dni świąt, owszem, ale i kolejki po karpia, biedne wymęczone ryby, tłumy w sklepach, błoto pośniegowa, samochody rozchlapujce kałuże, sól na spodniah, przemoczone buty, śliskie chodniki, przeziębienia, śląpa, ziiiiiiiiimno, przez które się tą wspomnianą herbatką grzać trzeba, zadymione z kotłów ulice, brud wscheobecny, mało światła, deszcz ze śniegiem, grube kurtki i płaszcze, w których ciężko się ruszać.... ooooo... ja tak mogę dłuuuuuugo wymieniać Nie ma nikogo lepszego w narzekaniu na zimę ode mnie

Zima to jest ładna na klimatycznych obrazkach i najlepiej by było, gdyby zechciała wyłącznie na tych obrazkach pozostać

Zimie mówię stanowczo dziękuję. Gorącej herbaty się mogę napić także w sierpnowe chłody, wieczory długie mi zbędne, bo przez to dnia jest mniej i ciągle ciemno, pierniczków nie piekę, bom na diecie, a ciasteczek na choinkę nie robię odkąd nam dobermanka przez ciasteczka choinkę zeżarła Robię co roku "ciasteczka" z masy solnej i co roku mi nie wychodzą. O. Tyle mam o zimie do powiedzenia

A, nie. Jeszcze jedno mogę dodać: niedźwiedzie to są jednak bardzo mądre zwierzęta. Bardzo. I jeże. Jeże też są mądre No.
Podpisuję się pod tym wszystkimi członkami jakie posiadam
Wychodzenie z domu w z...e to masakra Na szczęście pracuję teraz w domu, więc pewnie będę wychodzić tylko w razie konieczności

Edytowane przez ResurrectionOfHappiness
Czas edycji: 2010-10-08 o 15:00
ResurrectionOfHappiness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując