Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-17, 08:33   #3669
Dilayla
Zadomowienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

szaja dzięki za link ,zakupię niekapek a co do klonów to faktycznie identiko,mój tak dzwne jak włski do góryna irokeza zaczeszę to do tatusia podobny,a jak mu uliżę to do mnie
lea35 przepięknie wygląda w tej marchewce..hi hi marchewkowy potworek...ps.czym spieracie to cholerstwo ze śliniaków i ubranek?teraz słońca nie ma i nie wiem czym wywabić plamy po marchewce

organizer mamya cóż to?napewno by sie przydał bo ja właśnie od kilku dni z kumpelą na gg żalimy się sobie,że jesteśmy kompletnie nie zorganizowane...itd itp wygrzebać się nigdy nie mozemy,o czasie wyjść z domu też porażka i takie tam,najgorsze,że mamy dzieci w podobnym wieku(jej jest 6 tyg starszy)mieszkamy na różnych osiedlach i nie możemy dojechac d siebie bo jest tak kiepskie połączenie komunikacyjne że zajmuje dojazd przeszło godz,mój nie wytrzyma tylepozatym w tych autobusach Ci ludzie,niemili,zawsze ustawiają sie na miejscu gdzie wózek się stawia(tez tam miejsce na wózki inwalidzkie)
i za każdym razem są zdziwieni ,ze ja z wózkiem włąśnie na to miejsce się ustawiam

A wczoraj miły dzień,przyjechały dwie kumpelki i pojechałyśmy na kawusię i lody..oczywiście z małym ale nie nagadyłśmy się tyle ile byśmy chciały bo musiałam wracać ,żeby uśpić małego
Jakie gryzaki kupujecie dla dzieci?Mój jeszcze sam nie trzyma i mam problem
Miłej niedzieli
Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora