Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ** MŻWR ** START - zapraszam :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-19, 15:29   #71
season
Raczkowanie

Dot.: ** MŻWR ** START - zapraszam :))

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Haha szczerzę to ja nie ważę się codziennie bo bym załamała się nerwowo Im rzadziej tym lepiej się czuję, bo chyba wolę nie wiedzieć ile ważę
Z resztą to mi pomaga takie stawianie sobie małych celów...
"W czwartek czas skontrolować mój mały sukces" tak jakbym wskakiwała ze schodka na schodek

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Hejka esor, witam
do zobaczenia siweczka

ja niestety nie mam na czym siadać.... przyznaję, problemów ze spodniami nie mam... ale za to z koszulkami i stanikami łojezus ;p (dzięki ci panie że najpierw chudnę z piersi, nawet ubrałam stanik z o połowę mniejszą miseczką )
kurcze, to jutrzejsze postanowienie : nie zważyć się ! bo rzeczywiście, takie odstępy mogą być dobre ... trzeba tylko uaktywnić silną wolę

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
siweczka nie przejmuj sie po to tu jesteśmy by schudnąć! zanim się obejrzysz bedziesz wazyc 60 kg Tylko walcz !

A ja wyobrazcie sobie mam rozmiar ciuchów S a tak wyglądam Chyba to przez to ze jestem niska to wszystko mam mniejsze
ooo rozmiar S, marzenie ściętej głowy

Cytat:
Napisane przez kamaga1 Pokaż wiadomość

- śniadanie: dwie kromki ciemnego pieczywa z sałatą, polędwicą z indyka i pomidorem, szklanka soku pomidorowego
- II sniadanie: serek wiejski, kromka wasy z plastrem sera zoltego i ogorkiem
- jedno jabłko
-mały talerz kaszy mannej na kostce rosołowej
- obiad: kasza kus kus z rybką i sałatą skropioną cytryną
- kawka
- na kolacje sałatka z małej gotowanej piersi z kurczaka, ogorka, groszku
no i mam pomysł na jutrzejsze menu Siweczka nie rozpaczaj, ja mam mam najwięcej z Was w biodrach...będzie dobrze

jeżeli kiedykolwiek w biodrach będę miała mniej niż 100cm to się chyba z radości napije[/QUOTE] buhahaha jak stracę w biodrach 5 cm stawiam winiacza WSZYSTKIM ... a co !

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Oczywiście że będzie dobrze, a jak ma być?

Ja tutaj kombinuję dietetyczną sałatkę...
Hmmm kurczak doprawiony curry albo papryką i gotowany... sałata, troszkę groszku... może brokuły...

Kfc zamieniłam na gotowanego kurczaka z papryką, mniam :P

będziemy pić razem
robisz smaka na kurczaka

idę zjem sobie otrębów na sucho, poudaję że mi smakują

Raz na jakiś czas, człowiek Cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć Ci dech w piersiach. '

60 - 59- 58 -57-56-55
season jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując