2010-10-19, 15:29
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ** MŻWR ** START - zapraszam :))
Cytat:
Napisane przez muszynianka
Haha szczerzę to ja nie ważę się codziennie bo bym załamała się nerwowo  Im rzadziej tym lepiej się czuję, bo chyba wolę nie wiedzieć ile ważę 
Z resztą to mi pomaga takie stawianie sobie małych celów...
"W czwartek czas skontrolować mój mały sukces" tak jakbym wskakiwała ze schodka na schodek 
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------
Hejka esor, witam
do zobaczenia siweczka
ja niestety nie mam na czym siadać.... przyznaję, problemów ze spodniami nie mam... ale za to z koszulkami i stanikami łojezus ;p (dzięki ci panie że najpierw chudnę z piersi, nawet ubrałam stanik z o połowę mniejszą miseczką  )
|
kurcze, to jutrzejsze postanowienie : nie zważyć się ! bo rzeczywiście, takie odstępy mogą być dobre ... trzeba tylko uaktywnić silną wolę 
Cytat:
Napisane przez esor
siweczka nie przejmuj sie  po to tu jesteśmy by schudnąć! zanim się obejrzysz bedziesz wazyc 60 kg  Tylko walcz !
A ja wyobrazcie sobie mam rozmiar ciuchów S a tak wyglądam  Chyba to przez to ze jestem niska to wszystko mam mniejsze 
|
ooo rozmiar S, marzenie ściętej głowy 
Cytat:
Napisane przez kamaga1
- śniadanie: dwie kromki ciemnego pieczywa z sałatą, polędwicą z indyka i pomidorem, szklanka soku pomidorowego
- II sniadanie: serek wiejski, kromka wasy z plastrem sera zoltego i ogorkiem
- jedno jabłko
-mały talerz kaszy mannej na kostce rosołowej
- obiad: kasza kus kus z rybką i sałatą skropioną cytryną
- kawka
- na kolacje sałatka z małej gotowanej piersi z kurczaka, ogorka, groszku
|
no i mam pomysł na jutrzejsze menu Siweczka nie rozpaczaj, ja mam mam najwięcej z Was w biodrach...będzie dobrze
jeżeli kiedykolwiek w biodrach będę miała mniej niż 100cm to się chyba z radości napije [/QUOTE] buhahaha jak stracę w biodrach 5 cm stawiam winiacza WSZYSTKIM ... a co ! 
Cytat:
Napisane przez muszynianka
Oczywiście że będzie dobrze, a jak ma być?
Ja tutaj kombinuję dietetyczną sałatkę...
Hmmm kurczak doprawiony curry albo papryką i gotowany... sałata, troszkę groszku... może brokuły...
Kfc zamieniłam na gotowanego kurczaka z papryką, mniam :P
będziemy pić razem 
|
robisz smaka na kurczaka 
idę zjem sobie otrębów na sucho, poudaję że mi smakują
|
|
|