Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-20, 11:11   #3600
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Dobry

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Nocka oki mała już gada od rana

Alguien - ja całe życie nosiłam tipsy i jak ich nie miałam po porodzie, to gorzej było niż jak je mam. W niczym mi nie przeszkadzają, nigdy jej nie podrapałam, dla mnie nie ma żadnego problemu

no chyba nie tak całkiem całe życie co?!

ANASTAZJA KOŃCZY DZIŚ 15 TYG

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
My dzisiaj na 12.00 na szczepienie, nocka standard z małą zmianką. Niunia wstała o 23 jak nigdy a my z M właśnie byliśmy w trakcie przytulanek (wcale nie było głośno) i koniec z przytulaniem bo jej się coś odwidziało i nie spała do 24.00 ledwo ją uśpiłam no ale M niestety też już spał.
Wszystkiego co najlepsze dla Anastazji
za szczepienie taaa jak widać Lili nie chce rodzeństwa przynajmniej narazie
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
. Alisa wczoraj w nocy przewędrowała pół łóżeczka. Kładziemy ją od połowy, a znalazłam ją pod przewijakiem- jakieś 50cm dalej. Żeby było śmieszniej- kocyk miała ze sobą.
moja też czasami ,,lata''po łóżeczku
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj wieczorem przekonałam jak ważna jest dla dziecka sama pora kąpieli. Z uwagi na drzemkę, która skończyła się o 18tej przesunęłam kąpiel z 19tej na 20tą... Niby tylko godzina, ale po kąpieli musiałam wszystko w biegu robić, bo Mała chciała już jeść i leżeć ze mną w łóżku.
to prawda kąpiel jest badzo ważna a przede wszystkim stały rytm dnia (czasem się nie udaje-ale trzeba próbować) moje dziecko jest kąpane codziennie ok.20;00 i jak mówie że idziemy się kąpać to cieszy się jak szalona zwłaszcza że często mi przysypia po 18;00 i nie raz ja budzę na kąpiel ale to jej nie przeszkadza.W wodzie się chichra i jest szczęsliwa niczym rybka.Złości się jak ją wyciągam z wanienki potem kosmetyka ubieranko jedzonko-beka przytula się do mnie i zasypia w ułamku sekundy

ania-współczuję Wam tych nocek ale może faktycznie musisz spróbować wprowadzić jakiś plan dnia,np.moja mała już wie że po kąpieli jest mleczko i spanie

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora