Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-22, 11:54   #2018
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

mala spi a ja ide smazyc nalesniki

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Mi się wszystko znowu rozregulowało, wcześniej dostałam 3 dni przed terminem, teraz dzień spóźnienia

To ja dzisiaj zrobię
W ogóle mam plan, że zrobię dzisiaj zdjęcia kombinezonu i tego płaszczyka co wcześniej kupowałam... Babcia dzisiaj przychodzi, to i tak będziemy pewnie przymierzać
no ja ostatnio dostalam szybciej a teraz mi sie spoznil a boli jak cholera

wstawiamy tu nasze toples modelki czy w albumach?
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

jakie w końcu dały radę?

huggiesy jako ze mala mniej pila to tez nie przeciekly ale pieluszka byla pelna rano a poprzednia noc jedna przeciekly bo byla przepelniona a mala pila w nocy wode, mysle ze moze te 4+ beda jeszcze lepsze tylko czy znowu nie za luzne w pachwinkach, ale Anula mi wysle wiec potestuje, chce jeszcze kupic te little walkiers huggiesa bo podobno sa mega chlonne , bardziej niz pieluszki

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

, a jaką miała pieluszkę?
j.w

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

a u nas ciężka noc
do 1 w nocy były płacze an zmiane z gadaniem, dałam panadol bo juz nieiwedziałam co jest i może zbieg okolicznosci ale zasneła
ale przy okazji sie pokłocilismy ostro z TZ, prawie do rekoczynów doszło, dobrze ze pod reka tylko poduszka była.....
ale nie fajnie jest, powiedziałabym ze baardzo xle, niewiem co robic....

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

PYTANIE: W czym chodzą Wasze dzieciaczki po domu? wiem że część w paputkach takich skarpetowych...chciałabym uszeregować i tak porównać wszystkie Nasze dzidziole
Werka albo rajstopy i sukienka jakas , albo spodnie i bluzka z kr. albo dlugim rekawem
i chodzi w paputkach takich malpkach z abs maja , w rossmanie je kupilam ale juz sie przedzieraja z przodu i w deichmanie widzialam fajne z hello kitty paputki wiec chyba jej kupie nowe

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

aaa Kasiu wygladasz boskkoooooo

odnosnie smoczka to mala ma jeden , a w zapasie mamy "stary " smok jakby w razie zapodziala gdzies, kiedys wrzucila do kibelka wiec kupilam jej nowy , jest przywiazana do niego i jak jest spiaca to sama sie upomina ze chce , w nocy tez spi ze smokiem ale pozniej wypluwa i juz bez

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora