2010-10-23, 22:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Napisane przez Svinecka
nie wiem o co chodzi
maly niedawno zrobil taka kupe, ze od razu zlapal sie za pieluche z grymasem na twarzy - przewijam go a tu pupa cala czerwona i az spuchniete takie czerwone placki  od paru dni robi taka dziwna kupe i tu jeszcze to teraz
przewinelam go, posmarowalam i za jakis czas znowu to samo i znow czerwone spuchniete.....bidny az plakal jak mu wycieralam, posmarowalam wczesniej tormentiolem, pozniej bepantenem - dalam mu mleko i chcialam odlozyc do lozeczka ale tak kurczowo sie mnie trzymal, ze nie mialam sumienia i tak stalam z nim chwile kolyszac sie i usnal mi na rekach - a nigdy tego nie robil i polozylam go do lozeczka
|
, a ta koopa była chwilę w pieluszce, czy od razu Mu tak zrobiła?
magi kiedyś pisała, że jak odparzone, to żeby baaardzo grubo nałożyć tego, co masz np. Bepanthenu 
Cytat:
Napisane przez p4w
a my dziś znów na pogotowiu, bo Tomek miał znów duszności (choć miły Pan powiedział "dobrze, ze nie jest siny"  )
po inhalacjach śpi już i oddycha normalnie, ale chyba będziemy robić badania w kierunku astmy i alergii 
|
, a jak to się objawia?
Cytat:
Napisane przez p4w
to tak jak u nas było - wycierałam mu pupcie to widziałam jak mu skórka schodzi i jak go to boli, a w wodę też nie chciał usiąść 
(...)
ja też mam taką nadzieję
nie wiem co się dzieje - to już drugi taki epizod, ale mam nadzieję że nasza szybka reakcja poprawi sytuację i skończy się najwyżej na alergii
|

.
|
|
|