|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
aby wirus omijał Was z daleka dla Antosia.Cytat:
dla Ninki-Samosi![]() Cytat:
za koleżankę.Cytat:
Cytat:
Zdrówka dla Twoich chorowitków a jak Marci dzisiaj?![]() Cytat:
nie tłumacz się,bo wcale się nie gniewam![]() Cytat:
![]() Nosz kurde,Ta to wszystko wie... ![]() Cytat:
niech szybko przejdzieMiramej zjadło mi Twojego posta dobrze,że tylko 3 te kupki byłyMam nadzieję,że dzisiaj lepiej się macie A my po rodzinnym spacerku Bartoś śpi i to dzisiaj pierwsze i chyba jedyne spanie![]() Idę sprzątać kuchnię ![]() Miłego popołudnia |
|||||||||
|
|
|
#2162 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
sylka
![]() Marci nie ma poki co goraczki
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma mowy
![]() Jestem tak wkur...., że nie pytajcie. Wczorajsza impreza małża była zdecydowanie z przytupem. Wrócił przed 1 w nocy (a raczej przyprowadził go kolega), oszczędzę Wam szczegółów. Nie gadam z nim od rana. A jest oczywiście umierający. Mam go w Zosia śpi, jak wstanie to ich wyślę na spacer. A ja będę miała relaks ![]() Prawie posprzątane, obiad się robi. Zosia dała dzisiaj pospać mamusi , obudziła się o 5.15 na mleczko i spała do 8.30Nie cytuję bo nie mam weny, wybaczcie. Ale przeczytałam Miłego weekendu Ps. Nie załapałam się na likierek Morska nie podzielisz się z koleżanką...?
|
#2164 |
|
BAN stały
|
hej mamusie, wpadam tylko sie przywitac. maz ma wolne dzis i jutro tez. wiec weekend rodzinny. spacerek zaliczony a sprzatanie sobie odpuszczam dzis
Amelka jeszcze od rana nie spala wstala o 8, potem na spacrze prawie zasnela, wrocilismy do domu a ona nic, cyca mi gryzie tylko a spac nie chce... zobaczymy ale nie dam jej spac o 18 bo potem do polnocy mi chodzic bedzie...
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
pamietacie jak pisalam wam o znajomej co miala in vitro.......wlasnie sie dowiedzialam ze sie nie udalo
![]() ![]() bedzie probowac jeszcze raz ale teraz wszepia jej 3 zarodki bo teraz miala 2 ..........trzymajcie kciuki ![]() Cytat:
![]() mi sie spoznial okres 3 dni a malz sie juz cieszl ze w ciazy jestem ![]() no mam nadzieje
|
|
#2166 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj czytałam pobieżnie i nie wiedziałam, że było więcej chętnych - wzięłabym wszystko. Dopiero teraz nadrabiam i to doczytałam.
|
|
#2167 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny na Biochemii Mineralnej jest zamówienie z Lusha
![]() http://www.lush.co.uk/index.php https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363834&page=32
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja się piszę na tę 5 ![]() Pisz co i jak z kaską itd. Plan wcielony w życie. Mąż marnotrawny na spacerze z córką, ja właśnie skończyłam mycie podłóg, zaraz idę po dobre winko na wieczór i będę leżeć Czeko to pewnie bardzo przykre dowiedzieć się, że nic z tego gdy tak bardzo się pragnie dziecka... Mam nadzieję, że następnym razem koleżance się uda i że... będą trojaczki
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-10-23 o 16:26 |
|
|
|
|
#2169 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać w razie "W" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie jest na recepte...to homeopatyk ![]() Brawa dla Camili ![]() ![]() za szczęśliwe rozwiązanieehhhhhhh a nie pamiętasz że całość trza było brać?![]() Cytat:
w życiu bym tak nawet nie pomyślała ...muszę poczytać czy to to samo co woda![]() fajne święto![]() Cytat:
dla Małża![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ci się należy![]() Ja się pisze na Twoje 5ml
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zu jeszcze nie spała dzisiaj...właśnie w ramach wybiegania się jest z Babcią na spacerze...goniła chłopaków z piłką więc teraz rzuciłam im Zu piłkę Chyba dzisiaj ze spania nici![]() A mi pieczenia się zachciało...więc uciekam... P.S. piekę TO cicho
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-23 o 16:40 |
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może schowaj jej wszystki i tylko ten daj, to w jeden dzień załapie. Plusem jest to, że wygodnie się go myje a nie tak jak inne ustniki![]() PYTANKO MAM: Przepraszam, że ja tak ciągle o to samo ale potrzebuję pomocy. Poleciałam po to Tantum Verde to apteki i niestety nie było. Teraz wstał Małż po nocce i pojechał do miasta do apteki po to. Powiedzcie mi tylko, czy przed snem mogę to dać Nince żeby mi przypadkiem w nocy od kaszlu nie zaczęła się dusić...? Teraz chwilkę pokimała i lekka gorączka się pojawiła ale wydaje mi się, że może to i lepiej, bo wtedy organizm walczy. Mimo to humorek jej dopisuje, właśnie stoi obok mnie i tańczy do "Jaka to melodia" Kocham Was moje lekareczki, Wy razem do kupy wzięte jesteście lepsze niż nie jeden specjalista. Może niedługo zaczniecie robić operacje na otwartym sercu... ![]() Edit: Kaszelek już jest lepszy, bo może przynajmniej odkaszlnąć. Nie wiem, czy dobrze, czy nie ale jak nie dostałam Tantum, to dałam jej prawoślaz żeby troszkę gardełko ochronić, bo bolało ją i nic nie mogła odkaszlnąć i to chyba jej trochę pomogło. Jak już przyjedzie nasze Tantum i odczekam to zdam relację, czy pomogło ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- No i nic z tego... Tż znalazł tylko jedną otwartą aptekę w której Tantum nie było, a inne były pozamykane...
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2010-10-23 o 18:32 |
|
|
|
|
#2173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nasze można ściągnąć w pasie bo też za luźne. Cytat:
![]() Cytat:
I tak jak dziewczyny pisały tantum verde. Zdrówka dla Ninki Cytat:
![]() Moja przyjaciółka stara się o dziecko. Miała 4 inseminacje i nic. Leczy się prywatnie u jakiegoś profesora i on jest przeciwny wszczepianiu więcej niż jednego zarodka bo to częściej prowadzi do powikłań np. martwy płód, poronienie. Trzymam żeby Jej się udało.Zmykam Zuzkę kąpać
|
|||
|
|
|
#2174 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A my jeszcze nie mamy nocnika, ups ![]() ![]() Cytat:
Powiedziałam, że muszę ułożyć zadania na sprawdzian A resztę nadrobiłam jak już poszli spać Obejrzałam i ja - bardzo fajnie Ci w krótkich, lepiej niż w dłuższych ![]() Cytat:
![]() ![]() ~~ A jak dzisiaj Kubusiowe zdrowie? Mam nadzieję, że już lepiej Cytat:
.
|
|
#2175 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mniejsza to w zależności od potrzeby ambrosol,flegamina,czy jakiś prawoślaz,tantum.Cebion + calcium Smarowałam klatę i plecki pulmexem no i przy urywającym mokrym kaszlu oklepywałam plecki. he he he mąż już sie podmawiał, bo nazywa się że leginsy mi kupił(szare gatty) Ale dziś odmawiam współpracy O północy muszę jechać za Pń go odebrać to już o figlach nie ma mowy Cytat:
Predzej na bete pójdę nim wysikam 10 testów ![]() uwinęła się w 16h Skwitowała że najgorszy ból jakiego w życiu doświadczyła... Teraz ma już synka przy sobie i jest szczęśliwa. Zaprosiła mnie na jutro do szpitala.Pojade...ohhhh jak cieszę ![]() Cytat:
a zasłużył ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dodałam sobie, może kiedyś upiekę A u mnie na recepte? możliwe to? mowa o ephorbium.Nie chciała mi sprzedać no
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm u nas na pewno bez recepty i dla mnie lepsze to niż nasivin. |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
morska, masz jeszcze wolną piątkę Aniołka?
jak nie to moze jutro do Superpharm się przejadę - jest Aniołek 15ml + 8 ml balsamu z tej samej linii przecenione z 199 na 119 zł
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-23 o 20:11 |
|
|
|
#2178 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie wiem o co chodzi
maly niedawno zrobil taka kupe, ze od razu zlapal sie za pieluche z grymasem na twarzy - przewijam go a tu pupa cala czerwona i az spuchniete takie czerwone placki od paru dni robi taka dziwna kupe i tu jeszcze to terazprzewinelam go, posmarowalam i za jakis czas znowu to samo i znow czerwone spuchniete.....bidny az plakal jak mu wycieralam, posmarowalam wczesniej tormentiolem, pozniej bepantenem - dalam mu mleko i chcialam odlozyc do lozeczka ale tak kurczowo sie mnie trzymal, ze nie mialam sumienia i tak stalam z nim chwile kolyszac sie i usnal mi na rekach - a nigdy tego nie robil i polozylam go do lozeczka bidulek moj goraczki juz nie mam ale ta kupa normalnie jakas toksyczna tesciowa mu dawala czerwona papryke - moze od tego? moga nasze dzieci jesc papryke?
|
|
#2179 |
|
Ola-Unhola
|
U nas tez Euphorbium bez recepty i też wolę niż nasivin.
Poza tym to Homeopatia, czyli musi być bez recepty!!! ![]() Dzisiaj u nas placki ziemniaczane ![]() Małż tarl 2 kg ziemniaków - pierwszy raz w zyciu ![]() Zagonilam go
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my dziś znów na pogotowiu, bo Tomek miał znów duszności (choć miły Pan powiedział "dobrze, ze nie jest siny" )po inhalacjach śpi już i oddycha normalnie, ale chyba będziemy robić badania w kierunku astmy i alergii
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-23 o 20:42 |
|
|
|
|
#2181 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
To taka kwaśna kupa. Myślę, zę to może mieć związek z zębami. Też tak mieliśmy 2 razy. płakał jak robił, a pupa cała "spalona" ![]() Biedny Marcelek A paprykę chyba mogą
|
|
#2182 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
mam nadzieje, ze szybko mu zejdzieojej a co to z Tomaszkiem sie dzieje? no doslownie jak piszesz - spalona
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno piekła doopka.Paprykę mogą ale bez skórki raczej. Cytat:
![]() Pana nie komentuję. |
||
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pisałyście, że kolana się wypychają, to nie chcę ![]() ![]() Lepiej
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tormentiol nie pomoże to mogę wypisać tą maść co nam pomogła ja też mam taką nadzieję nie wiem co się dzieje - to już drugi taki epizod, ale mam nadzieję że nasza szybka reakcja poprawi sytuację i skończy się najwyżej na alergii
|
|
|
#2186 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Np. TAKA i TAKA Ale nie ufałabym tym wyszukiwarkom bezgranicznie - bo czasem bardzo dziwne te "podobieństwa" wychodzą Hm, co jeszcze ciekawego by tu... TUTAJ można sobie po obrazkach wyszukać, w których perfumach są nasze ulubione nutki (składniki), albo TUTAJ pobawić się w wyszukiwanie perfum po kolorze ![]() .
|
|
#2187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w konia Cię zrobiła ![]() Zuza też tak raz miała dostałyśmy jakąś maść na recetę...nie pamiętam jaką ale i tak używałyśmy tormentiol, alantanCytat:
żeby to nie była astma...alergia też mogłaby nie być, ale w sumie jakiś powód musi być więc chyba lepiej jakaś lekka alergia![]() Cytat:
![]() ....... Nowa strona z voucherami http://www.mydeal.pl/?city=1_poznan&...7c0c8349e8fd24 myDEAL...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-23 o 21:22 |
|||
|
|
|
#2188 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() jak cos to sie zglosze do Ciebie kurcze nie dobrze z tymi dusznosciami mam nadzieje, ze to nic powaznego ![]() dziewczyny nie chce ktoras wziac ze mna a pol Aqua Mirabilis Body Butter z lusha? ![]() http://www.lush.co.uk/products/skinc...bilis_108.html
|
|
|
#2189 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, a to do ciała pod prysznic?
Olu, kurcze to nieciekawie z Tomeczkiem ![]() Mam nadzieję, ze jakoś zaradzicie temu
|
#2190 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet na nie nie czekałam specjalnie, weszłam rano na perfumowy, bo nie wytrzymałam i patrzę - są, więc przypomniałam sobie jak o nich pisałaś.Dobra, dobra
Dobrze, że wzięłam choć tyle ~~~~ Mam prośbę - pamiętam, że macie Befado i pisałaś o rozmiarówce (że zaniżona) - mogłabyś zmierzyć ile mają cm te Zuziowe rozmiar 21? Cytat:
Wzięłam 15 ml tylko Chyba, że Dziewczyny zrezygnują. Fajna promocja .
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

aby wirus omijał Was z daleka
dla Antosia.

Bartoś śpi i to dzisiaj pierwsze i chyba jedyne spanie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wstala o 8, potem na spacrze prawie zasnela, wrocilismy do domu a ona nic, cyca mi gryzie tylko a spac nie chce... zobaczymy ale nie dam jej spac o 18 bo potem do polnocy mi chodzic bedzie...

z rana poszłam nawet po test, ale oczywiście wyszedł negatywny, a już małż miał nadzieję 

...muszę poczytać czy to to samo co woda
dla Małża

testowałam go na różne sposoby i fajny jest, nic się nie wylewa, ma miękki ustnik i zatyczkę ma
Na buty właśnie nie wchodzę bo wiem że też bym się "wkręciła" w to....