2010-10-26, 15:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
Napisane przez olivka_7
Mała śpi mi już godzinę  nie spała tak już chyba od.... nie pamiętam kiedy  ona nigdy tak nie śpi
A ja głupia zamiast coś robić nie robię nic a co mi też się należy trochę lenistwa 
|
Dzień dobroci dla matek. 
Daniel zasnął na spacerze 14:20 i śpi do teraz. Wjechałam do domu, a on dalej śpi. 
Cytat:
Napisane przez olivka_7
Kornia babana nie chce jeść wcale  kilka podejść było ale jej nie smakuje- spróbuje za jakiś czas znowu może zmieni zdanie.
|
A jakiego dajesz?
Danio nie chciał jeść takiego normalnego, kupnego, podziabanego.
Za to słoikowego Gerberka je bardzo chętnie. 
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
własnie nie pomyślałam bo mogłam odrazu bebiko łapać ale składu nie poczytałam tylko w zwykłym bebilonie i w comforcie porównałam ilość żelaza coby małemu nie zatwardzić sprawy.. ale ja głupia patrzę "a fajna puszka" to łapu capu xD
I z tymi cenami to chyba faktycznie się za te opakowania tyle aż płaci bo skład mają niewiele różniący się.. NAN ma tylko jako jedyne prawie podwójną ilość żelaza co inne.
|
A jednak Bebilon uważa się za mleko najlepsze (takie jest też zdanie większości pediatrów), a Nan za najgorsze.
|