Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-26, 15:28   #4589
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość

Mała śpi mi już godzinę nie spała tak już chyba od.... nie pamiętam kiedy ona nigdy tak nie śpi
A ja głupia zamiast coś robić nie robię nic a co mi też się należy trochę lenistwa

Dzień dobroci dla matek.

Daniel zasnął na spacerze 14:20 i śpi do teraz. Wjechałam do domu, a on dalej śpi.

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Kornia babana nie chce jeść wcale kilka podejść było ale jej nie smakuje- spróbuje za jakiś czas znowu może zmieni zdanie.
A jakiego dajesz?

Danio nie chciał jeść takiego normalnego, kupnego, podziabanego.

Za to słoikowego Gerberka je bardzo chętnie.

Od paru dni mamy dwa nowe hity jedzeniowe:
- zupka jarzynowa krem z indykiem, Gerber - tak to mu chyba tylko dynia wcześniej podchodziła
- owocowy mix z Baby Dream - jabłko, jagody, truskawki - rewelacja dla niego; mało słodkie, nie dosładzane, konsystencja mu gra bardzo bo lekko zagęszczone mączką ryżową; pełen zachwyt

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
własnie nie pomyślałam bo mogłam odrazu bebiko łapać ale składu nie poczytałam tylko w zwykłym bebilonie i w comforcie porównałam ilość żelaza coby małemu nie zatwardzić sprawy.. ale ja głupia patrzę "a fajna puszka" to łapu capu xD
I z tymi cenami to chyba faktycznie się za te opakowania tyle aż płaci bo skład mają niewiele różniący się.. NAN ma tylko jako jedyne prawie podwójną ilość żelaza co inne.
A jednak Bebilon uważa się za mleko najlepsze (takie jest też zdanie większości pediatrów), a Nan za najgorsze.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora