Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-27, 13:25   #4889
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Czesc dziewczyny!

Walki z choroba ciag dalszy . Ania teraz poszla na spacer z babcia i prababcia i mam chwile dla siebie. Taka ladna pogoda a ja siedze w domu ale chce byc zupelnie zdrowa jak przyjedzie tz. Bez sensu sie tak rozchorowac kiedy jestem tu tylko 3 tygodnie. No ale trudno, bywa.

Darusia no niezly aparat z tej Oliwki

kardashi Blaneczka tez juz taaaka duza. I oczkami czaruje

Montii jestes mlodziutka i zaloze sie ze po urodzeniu to ci zniknie. Ale kremy ci na pewno nie zaszkodza i tutaj jest podobnie jak z tymi na rozstepy: wyzsza cena wcale nie oznacza ze bedzie lepszy. Ja uzywalam jakis czas balsam Nivea (juz nie pamietam nazwy) i bylam zadowolona i wcale nie byl drogi.

metropolitan slicznie Blanusia wyglada w sukience . Moja tez jak na poczatku mi sie wydawalo ze powolutku rosnie tak teraz zakladam jej pajace 3-4 razy i juz musze wyciagac wieksze. A tutaj zabralam tylko 0-3 miesiace bo sie nie spodziewalam ze mi tak urosnie i one juz w nozkach widac sa takie ponaciagane i dopiero za tydzien moge jej ubraz te 3-6 mies.

marlenka czekam na relacje z kapieli. Mam nadzieje ze Wojtus chociaz odrobinke bedzie spokojniejszy. Tu jest zdjecie z Ani pierwszej kapieli. Ja odslanialam ta czesc cialka ktora akurat chcialam myc a reszte delikatnie polewalam woda na pieluszke zeby jej tam bylo cieplo i ona taka skulona grzecznie lezala. Teraz pieluche uzywam tylko do zanurzania a jak sie przyzwyczai do wody to ja sciagam calkowicie
Załącznik 3495518

Carol pieknie ci Fifik usnal . Oby tak dalej

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora