2010-10-30, 16:13
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
witam nowe dbające o doskonaly wygląd  
Cytat:
Napisane przez samaraNW
witam 
ale się wczoraj naczytałam śmiesznych rzeczy na forum. np. ludzie mają po dwa konta na wizażu i odpisują sami sobie 

|
Cytat:
Napisane przez magne
dziewczyny od poniedziałku idę na dietę  Jestem chuda ,ale ostatnio obżeram się słodyczami i nie mam umiaru w jedzeniu, a zawsze idzie mi w brzuch i teraz mam taki wypukły;/ Jak ktoś też się odchudza to niech da znać, razem zawsze lepiej 
Dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie w housie , białą kredkę do oczu i tonik.Mama chciała wejść do takiej małej drogerii, wchodzimy, rozglądam się a tam Revlon i Isadora  . Następnym razem jak będę miała więcej czasu to zobaczę jaki jest Revlon ivory ,bo buff ciemnieje niestety ;/ W niedzielę,albo w poniedziałek farbuję włosy, mam nadzieję,że nie wyjdą czarne  . Powinnam się wziąć za sprzątanie, a zajadam się ciasteczkami i zjadłąm już 6,czyli w sumie 318kcal.
|
Też dołączam ostatnio troszkę mi sę przybrało...bardzo mało się ruszam i zdecydowanie za dużo objadam słodyczami, i nie wiem skąd to bo mnie też od zawsze do słonego ciągnie a tu słodkie do niedawna myślałam już że to ciąża ale nie.
Ja od poniedziałku:
jadam regularnie 4-5 posiłków dziennie
żadnych słodyczy ew. gorzka czekolada 2kostki max dziennie
słodzonych napojów ani kawy nie pijam więc nie będzie z tym problemów
Cytat:
Napisane przez zielone_oko
Słone też wpływają na naszą sylwetkę bo zatrzymują wodę w organizmie.. Nawet słone gorsze świństwo niż jakiś baton..
|
to prawda że słone jest niezdrowe ale batony są o wiele gorsze są bardzo niezdrowe i mają w sobie bardzo dużo świństw...
ja nie pobrałam ze sobą kosmetyków do domu i mało o siebie dbam, ostatnio wogóle niewiele mi się chce tak się rozleniwiłam ale to się musi zmienić!
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
|
|
|