|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
czytalam na forum bo tego jeszcze w Pl nie ma i ludzie wypowiadaja sie znakomicie o tym produkcie, wiec sama nie wiem a nie jest drogi 9 euro...
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli na forum jest chwalone to może faktycznie wypróbuj
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
hehe no tak zrobie to w pon pojde po niego do apteki oby byl taki efekt jak z reklamy xDD, chociaz troche dziwnie bede sie czuc nakladajac jak KOREKTOR na zeby xD, ale czego sie nie robi dla snieznobialych zebow ;p
|
|
#1684 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://allegro.pl/wybielajacy-zel-bi...289354760.html
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze myślę? czego oni teraz nie wymyślą |
|
|
|
|
#1686 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie tak ;d taki jkaby KOREKTOR ;D nawet w nazwie ma EMAIL ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
tak tylko ze ten mazak wybiela zeby przykladowo jak biala perla, a ten Emial Diamant to taki jakby korektor na zeby , typu korektor do papieru, jak cos zle napiszesz uzywasz korektora, to takie cos nakladasz na zeby;D to sie zmywa przy myciu zebow
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za przywitanie dziewczynki
![]() angelwithsoul: łaaał co za długa lista też chciałabym mieć tyle motywacji i samozaparcia w sobie hehe :P ja mam zwykle takie fale dbania o siebie. Balsamy, odżywki itd - wszystko naraz, a czasem mam tak że nawet nie chce mi się balsamem posmarować heheja póki co zaczęłam od ćwiczeń, no i teraz zjem jakiś dietetyczny obiadek hehe.. dziewczyny macie może jakieś pomysły na szybkie ściepnięcie brzucha?
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny od poniedziałku idę na dietę
Jestem chuda ,ale ostatnio obżeram się słodyczami i nie mam umiaru w jedzeniu, a zawsze idzie mi w brzuch i teraz mam taki wypukły;/ Jak ktoś też się odchudza to niech da znać, razem zawsze lepiej ![]() Dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie w housie , białą kredkę do oczu i tonik.Mama chciała wejść do takiej małej drogerii, wchodzimy, rozglądam się a tam Revlon i Isadora . Następnym razem jak będę miała więcej czasu to zobaczę jaki jest Revlon ivory ,bo buff ciemnieje niestety ;/ W niedzielę,albo w poniedziałek farbuję włosy, mam nadzieję,że nie wyjdą czarne . Powinnam się wziąć za sprzątanie, a zajadam się ciasteczkami i zjadłąm już 6,czyli w sumie 318kcal.
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ten sam problem,brzuszek mi sie zrobil ![]() jaki plan ?ja zero: slodyczy pepsi chipsow pizz kaw herbat z cukrem chleba bialego i po okresie, bo wlasnie w pon mi wypada, czyli za 2tyg cos trzeba cwiczyc
|
|
#1691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem Ci kochana że ja mam ten sam problem co ty więc jest nas już dwie niby jestem chuda, tzn na górze, ale coś ostatnio zaczęłam jeść w nocy i zgrubło mi się w brzuszku, biodrach, i udach to tak nie proporcjonalnie wygląda teraz ;/ także jak są tu jeszcze jakieś dziewczyny ktre mają podobny problem to możemy razem zacząć dietę :P cholera tak mam ochotę na coś słodkiego ale nie! będę silna już nawet herbaty nie posłodziłam
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
no to jestesmy juz 4
ja też mam wystajacy brzuszek i cos trzeba z tym zrobic. tylko, ze ja z dieta nie dam rady chyba... wiec moze jakies cwiczenia? dziewczyny, powiedzcie mi, ile czasu dziennie poswiecacie na pielegnacje i makijaz?
|
|
|
|
#1693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A plan można powiedzieć ,że mamy taki sam, bo ja nie piję pepsi,kawy ,rzadko też herbatę,nie jem chipsów, ani chleba białego ,a głownie chodzi mi o zero słodyczy i pizz i nie obżeranie się . Z ćwiczeń to ja mam możliwości ,bo mam siłownię w domu, do tego może dojść skakanka Ale ja będę cwiczyc w domu 2razy w tyg. bo poza tym mam 1lekcję wf i siatkówkę Więc może coś razem wymyślimy ?Cytat:
![]() Będę za nimi tęsknić |
||
|
|
|
#1695 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a ja mam już meeega ciemne włosy zajrzyujcie do klubu
|
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest nas coraz więcej. Ja to wolę nie mówić ,ale poświęcam czas tylko na włosy-zawsze jakaś maska ,albo odżywka przy każdym myciu, o ciało nie dbam, bo.. i tak jest schowane za ciuchami i nie mam po prostu na to czasu A mój makijaż to tylko korektor punktowo na wypryski Z biegiem lat(zabrzmiało jakbym była stara )coraz mniej rzeczy robię dla siebie. Ale głównie dbam o organizm wewnętrzni:zero alko,papierosów,dużo wody mineralnej, owoce i warzywa codziennie, ha pantoten na włosy.
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o organizm niestety w ogole nie dbam, co sie odbija na tym, ze zaczynam tyc i mam brzydka cere, taka szara, ziemista ![]() a w lazience rano potrafie siedziec ponad godzine najbardziej chyba dbam o cialo. peelingi balsamy itp. mniej o wlosy, bo do nich stosuje tylko szampon i zaraz po nim odzywke, ale wygladaja raczej zdrowo ![]() i wlasnie duzo sie maluje, co chcialabym zmienic wolalabym nakladac troche mniej podkladu np, ale nie wiem, jak mam dojsc do ladu z ta moja cera wiec zawsze nakladam full-make up (baza, korektor, podklad, cienie, tusz, kredka do brwi i roz albo brazer)
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
Też muszę zrzucić brzuszek i boczki.. ![]() Także jestem kolejna chętna
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
jest wiele wątku wspólnego odchudzania na wizażu. wypisuje się tam codziennie co się zjadło, czy się ćwiczyło, motywuje się wzajemnie i chwali rezultatami
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja mogę zacząć leniuszkowanie bo domek już wysprzątany Miałam dziś wplanach wypad do clubu ze znajomymi i Tż ale kurcze mam podwyższoną temp od wczoraj. Nie jest to może duża gorączka bo 37,2 ale jednak coś jest nie tak;/ Najdziwniejsze że czuje się właściwie dobrze, jest mi trochę zimno ale to wszystko... Nie wiem co robić ;/SPA mowanko dzis na pewno będzie duże bo czuję się ostatnio niezbyt atrakcyjnie Cytat:
|
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi niestety zostało albo ćwiczenia w domu, albo fruu na jakąś siłownie. Właśnie korzysta któraś z siłowni?![]() no powiem Ci że ja się tyle żegnałam i teraz są tego wyniki, tak mi się poszerzyło w tych biodrach że nie przeżyję;/ jak to wygląda jak jakaś szafa Entroducing : ja ogólnie jak gdzieś wychodzę i muszę się wyszykować to rezerwuję sobie 2 h. ponad pol godziny prostuje włosy, nakładam jedwab, a potem makijaż. wsumie nie maluję się jakoś specjalnie bo kredka, fluid, róż do policzek, ale najwięcej zajmują mi rzęsy. Mam bzika na punkcie starannie wymalowanych długich rzęs także troszkę nad nimi siedzę a jeśli chodzi o ciało to jestem już mniej dokładna, i tak jak wcześniej napisałam mam fale, raz mi się chce smarowac balsamami, robić peeling, raz nie. najgorzej jak się zapuszczam w smarowaniu kremem przeciwrozstępom, bo cholerstwa mnie dopadły na pupie a ponoć takie smarowanie powinno być systematyczne..kitka: ) i loluska : witam
Edytowane przez SlodkaGrzesznica90 Czas edycji: 2010-10-30 o 15:22 |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
magne ale szczesciara z ta silownia jestes
ja to musze ukrywac sie z czwieczeniami,bo mama uzna mnie za anorektyczke pozniej Was nadrobie teraz mykam do miasta a ja wagi nie mam dobrej ![]() zjem pierogi i zabieram sie w garsc od pon
|
#1703 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
. Ja ostatnio jak na imprezę pomalowałam rzęsy to były piękneCytat:
Zawsze wpycha we mnie jedzenie. Tez się cieszę ,że mam siłownię ,ale rzadko z niej korzystam ,bo jestem leniem ,jeśli chodzi o cwiczenia. Na pewno jest wygodniej,bo mam ją na miejscu
|
|||
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem jeszcze chwile, bo pierogi sie gotuja
![]() wysypuje mnie czerwonymi pryszczmai, na twarzy wlasnie zauwazylam ![]() jak walczycie z bruzdami na twarzy? jak naloze podklad to jest okej, ale chyba double Wear mnie zapycha, bo jak np slonce swieci i wysiadam z auta to widze sie w szybie i mam taka kaszke na twarzy ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Makijaz od 5min, jezeli korektor na oczy, puder/podklad,roz,tusz do max 30min nie potrafie wiecej czasu na tym spedzic
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie potrafię powiedzieć, ile czasu przeznaczam na pielęgnację, ale chyba dużo
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o demakijaż, kąpiel, balsamowanie to wieczorne ok 30-40min Rano szybki prysznic i mycie włosów 15min , na makijaż poświęcam też 15 minut
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2010-10-30 o 15:35 |
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam juz do niej sil![]() a wlasnie, do dziewczyn ktore stosowaly Merz Spezial dluzej niz miesiac,opiszecie efekty ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-10-30 o 15:40 |
|
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
hej piękne
ale powiem wam, że odkryłam fajną rzecz- balsam do włosów, taka odżywka, Mrs. Potter, nie wiem, gdzie mogę ją znaleźć, ale dostałam ją od mamy Tż, bo jej nie służy, a ja już dłuższy czas, jak śpię u niego, jej używam, aż w końcu się spytałam, gdzie ją znalazła. okazało się, że po prostu w realu na sali. ale póki co ją mam, więc fajnie ![]() dziś w C&A -20% na wszystkie ciuchy i dodatki, także bolerko RAZ! zakupione zadowolona jestem promocja obejmuje dni od 29-31.10.no to lecę buziaki paaaa!
|
|
#1709 |
|
CABIN CREW
|
ja też dołączam się do akcji odchudzanie
|
|
#1710 | |||
|
Rozeznanie
|
witam nowe dbające o doskonaly wygląd
![]() Cytat:
Cytat:
Ja od poniedziałku: jadam regularnie 4-5 posiłków dziennie żadnych słodyczy ew. gorzka czekolada 2kostki max dziennie słodzonych napojów ani kawy nie pijam więc nie będzie z tym problemów Cytat:
ja nie pobrałam ze sobą kosmetyków do domu i mało o siebie dbam, ostatnio wogóle niewiele mi się chce tak się rozleniwiłam ale to się musi zmienić!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

oby byl taki efekt jak z reklamy xDD, chociaz troche dziwnie bede sie czuc nakladajac jak KOREKTOR na zeby xD, ale czego sie nie robi dla snieznobialych zebow ;p
dobrze myślę? czego oni teraz nie wymyślą
. Następnym razem jak będę miała więcej czasu to zobaczę jaki jest Revlon ivory ,bo buff ciemnieje niestety ;/ W niedzielę,albo w poniedziałek farbuję włosy, mam nadzieję,że nie wyjdą czarne
. Powinnam się wziąć za sprzątanie, a zajadam się ciasteczkami i zjadłąm już 6,czyli w sumie 318kcal.

nie mam juz do niej sil