Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kosmetyki, perfumy
Wątek: Wymienię Kosmetyki, perfumy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-31, 10:56   #34
Taani
Zakorzenienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kosmetyki, perfumy

Cytat:
Napisane przez Agata83 Pokaż wiadomość
Ok, mi taka wymiana pasuje

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Kupiłam go od dziewczyny z gazetowego forum O perfumach. Wcześniej miałam odlewkę wymienioną na tym forum i zapach był taki sam.

Jeśli chodzi o posiadane podkłady mineralne to mam
-Bare Minerals Light i Fairy Light,
-Everyday Minerals: Pół Matowy kolory Light, Light Neutral oraz Fairly Light; Matowy Soft Butter Peach; Rozświetlający Winged Butter; Intensywnie Kryjący Light Medium

Z EDM kolory Light, Light Neutral i Fairly Light odpowiadają mi najbardziej i chętnie bym je wypróbowała w formułach matowej i kryjącej.
Ewentualnie jakbyś miała róże w delikatnych odcieniach to też jestem chętna.
Cieni za to nie potrzebuję. Ostatnio prawie ich nie używam, a to co mam z tradycyjnej kolorówki w zupełności mi wystarcza.
Hej napisałam Ci pw, generalnie choidzi o to, ze wolałabym nie brać wątpliwego co do oryginalności zapachu

wklejam zdjęcie wszystkich odcieni jakie mam jasne na wymianę- coś z tego dobierzemy jeśli dojdzie do wymianki
wyszły na o wiele ciemniejsze bo zdjęcie w pełnym słońcu a podkłady ułożone w cieniu. Pierwszy z lewej to ten który Cię u mnie zainteresował następny to sunkissed fair, potem w pudełeczku z Sephory Fair
Niżej sample fairly light neutral, sandy fair i multitasking neutral
Jeszcze niżej są jasne róże i rozświetlacz wet sand, a poniżej próbki jasnych podkładów innych firm

W planach
Indochine PG/Zucchero /viloressi teint de neige/Qessence Missala/ Marrakech Aesop /Visa Robert Piguet/ tea for two
/ les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour

Taani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując