![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC wody toaletowe, kosmetyki do makijażu
Witam serdecznie w moim pierwszym wątku wymiankowym
Zrobiłam porządek - wszystko co na wymianę w pierwszym poście Zdjęcia na Wasze życzenie W 6 poście wymienione Poszukuję zapachów - odlewki, resztki, cokolwiek czego nie znam albo nie mam produktów z mazideł, BU, itp można kusić też innymi ale nie ubraniami!! Nie interesuje mnie też kolorówka ani balsamy do ciała ani książkami, filmami. Tylko kosmetyki za kosmetyki chyba, że sama poproszę o inną rzecz ------, ESD---- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Dokładam perfumy Chopard infiniment 50 ml, mały ubytek, zdjęcie jak będę czymś zainteresowana, jest pudełeczko __________________ Dokładam ultrabland z lusha - użyty 2 razy więc prawie pełny, mogę oddać kawałek dezodorantu w kostce Aromaco - na razie odkroiłam z niego plasterek szerokości 0,8 cm więc jest praktycznie cały - obie te rzeczy mają długą datę ważności bo do 2012 ponadto dokladam krem Olay pod oczy - może służyć jako korektor bo ma taki jasnobeżowy kolor - tylko wypróbowany mogę zrobić odsypkę maseczki Neem z limonką z BU oraz odsypkę peelingu enzymatycznego dla cery wrażliwej i naczynkowej __________________ Dokładam 2 razy żel pod prysznic Vetiver z Haiti oraz mydełko z kolekcji świątecznej z Yves rocher 300 ml odlewkę Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant EDP 10 ml raz psikane ZAPACHY: *) Dokładam perfumy Chopard infiniment 50 ml, mały ubytek, zdjęcie jak będę czymś zainteresowana, jest pudełeczko *) Dokładam wodę toaletową męską: Hoggar Yves rocher nową nieotwieraną http://www.yves-rocher.com.pl/dla_me...woda_toaletowa 7) nowa woda toaletowa yves rocher o zapachu zielonej herbaty - śliczny świeży zapach na orzeźwienie link do produktu 16) Indian Black magic - Aishwarya Rai - zostało 30% ładny orientalny zapach, w którym najbardziej wyczuwalna jest trawa cytrynowa. Buteleczka brzydka ale zapach naprawdę ładny świeżak i długo utrzymuje się na skórze 21) Woda toaletowa Ming Shu Yves Rocher - śliczna buteleczka -będę kapryśna - kupiona ze 2 miesiące temu - ubyło około 10 % - będzie zdjęcie 26)Odlewka wody perfumowanej z drobinkami brokatu - galimard pele mele Pele Mele Top Notes: Bergamot, Tangerine Heart Notes: Jasmine, Lily Of The Valley, Rose Base Notes: Musk, Peach, Plum, Sandalwood 27) Jak wyżej - zapach Brindille Brindille Top Notes: Hyacinth, Lily Of The Valley, Rose Heart Notes: Jasmine, Stock, Lilac Base Notes: Ylang, White Musk 28) woda toaletowa Galimard - zostało około 70 % ze 100 ml Si tu savais La Fragrance Féminine. The Fragrance for Ladies "Si tu savais…" Top Notes: Lemon, Tangerine Heart Notes: Apple, Hyacinth Base Notes: Musk, Amber, Cedar-Wood 39) Lolita Lempicka odlewka z rozbiórki z 22 ml ubyło jakieś 3 ml 42) Perfumy męskie http://www.yves-rocher.com.pl/dla_me...evidence_homme nowe nieuzywane w folijce - może ktoś będzie chciał na prezent dla TŹ/brata/taty jak ktoś chce to chętnie się wymienię za odlewkę in white a może oddam to co zostało mi z rozlewania z flakonikiem 43) Jak o coś pytam u Was to mogę zrobić odlewki - o szczegóły pytajcie ;-) PIELĘGNACJA CIAŁA: 8) balsam marks&spencer china blue - ważny do 01.02.2011 zużyte 10% śliczny zapach zawiera shea butter 22) Nowy nieotwierany balsam perfumowany - christiny Aguilery by night - 200 ml - tylko za coś z wish 23) Dr Hauschka mleczko cytrynowe - do całego ciała - mini produkt 10 ml - otwarte w celu powąchania - nieużywane 37)Żel pod prysznic- zielona herbata Yves rocher- uwaga otworzyła mi się i trochę wylała przez co zdarła się polska naklejka (ubytek niewielki około 10%) 41) Żele pod prysznic Yves rocher zielona herbata, oraz orchidea, nowe nieużywane dodaję balsam o zapachu kwiatu pomarańczy z Yves rocher oraz żel do kompletu ponadto dokladam krem Olay pod oczy - może służyć jako korektor bo ma taki jasnobeżowy kolor - tylko wypróbowany Dokładam żel pod prysznic Vetiver z Haiti oraz mydełko z kolekcji świątecznej z Yves rocher 300 ml odlewkę Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant EDP 10 ml raz psikane KOLORÓWKA MAKIJAŻ: 9)Cień do oczu w płynie kolor bleu horizon - nowy - nieużywany raz przetestowany yves rocher- 11)szminka estee lauder Pure color crystal lipstick - odcień 341 tiramisu - uwaga nie wiem czy to standardowe opakowanie bo była w komplecie - limitowana edycja podarunkowa. Testowana 12) szminka etee lauder jak wyżej odcień 148 hot kiss 13) jeszcze z kompletu estee lauder konturówka do ust Artist Lip pencil - crayon design pour les levres - odcień 08 Spice writer - użyta kilka razy - ale jeszcze nie temperowana - więc bardzo niewiele ubyło 14) Kredka do oczu rimmel extreme definition - dwa kolory czarny i biały - używana - raz temperowana po obu stronach 15)Givenchy -multi fard mirror - 2 w 1 cień do powiek oraz róż do policzków odcień nr 4- użyty kilka razy 17) Soraya make up sceniczny z filtrem - mało używany ale był noszony w torebce stąd opakowanie trochę wytarte - odcień najjaśniejszy 20) Under twenty krem koloryzujący antybakteryjny - nowy -tylko maźnięty pasek na twarzy MINERAŁY 18)Duża odsypka zielonego korektora EDM - ilość do uzgodnienia 19) Odsypka rozświetlacza Wet sand EDM - ilość do uzgodnienia 24) podkład mineralny maybelline - widzę, że u nas nie ma już w sprzedaży tej wersji w proszku - kolor 04 Vanila rose - jasny beż z różem 38) EDM Intensive Fair w opakowaniu z Sephory - co najmniej 3 sample 39) Mogę zrobić odsypkę Blusche Colombian Full Matte PIELĘGNACJA WŁOSÓW 25) Biosilk - jedwab w sprayu - chyba też u nas nie ma w sprzedaży - polecany do stosowania dla osób po zabiegach fryzjerskich, farbowanych itp - zostało 40% z 350 ml 31) Szampon Yves Rocher I love my planet 300 ml - zostaje jedna butelka 33)Phytum actif extra volume (z bio proteinami) 40) Ziołowy olejek do przyciemnienia włosów i dla ich zdrowia - użyty raz na całe włosy http://www.sklepy24.pl/sklep/helfy_pl/produkt/721918901-hesh-ziolowy-olejek-do-wlosow-mahabhringaraj PRODUKTY NATURALNE: olej z nasion z czerwonej maliny - 30 gram, ubyło 11,25 grama, ale muszę się jeszcze upewnić mogę zrobić odsypkę maseczki Neem z limonką z BU oraz odsypkę peelingu enzymatycznego dla cery wrażliwej i naczynkowej Dokładam ultrabland z lusha - użyty 2 razy więc prawie pełny, mogę oddać kawałek dezodorantu w kostce Aromaco - na razie odkroiłam z niego plasterek szerokości 0,8 cm więc jest praktycznie cały - obie te rzeczy mają długą datę ważności bo do 2012 mogę odkroić z nieużywanych kostek nawilżających i peelingujących Lusha
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2011-08-04 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wody toaletowe, kosmetyki do makijażu
Może coś u mnie za:
1) woda perfumowana neonatura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1) woda perfumowana neonatura Świeży, kwiatowy zapach o nutach: rabarbaru, hiacyntu, narcyza, paczuli i ambry. Pojemność 50 ml - tu link do produktu Nowa, nieużywana, nieotwierana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Edit: O masz już pierwsza wpadka - już odpowiedziałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() chyba, że masz jakieś podkłady mineralne a ja nie widzę ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-07-30 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
EDM - cień do powiek z serii shimmer odcień "little black dress"
tylko testowany - więc wiele nie ubyło, jednakże bardzo brudzący - tzn napigmentowany - więc pudełeczko jest od środka przybrudzone(siteczko i przykrywka) cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3292409Wymienione
6) dres Gatta active wygrany na wizażu w rozmiarze m - nowy nieużywany - bluza i krótkie spodenki. Dres jest koloru kobaltowego i białego, ma kieszonki na zamki błyskawiczne oraz Logo z kryształków Svarowskiego 10)Szminka rimmel lasting finish lipstick odcień 170 alarm -użyta dwa razy [/COLOR]1) woda perfumowana neonatura Świeży, kwiatowy zapach o nutach: rabarbaru, hiacyntu, narcyza, paczuli i ambry. Pojemność 50 ml - tu link do produktu Nowa, nieużywana, nieotwierana leci do Piratte 2)WYMIENIONA Baza pod makijaż dax cosmetics cashmere secrets - wygładzająco matująca. Użyta chyba 3 razy - zostało około 90 % (opakowanie jest higieniczne tzn z pompką) link do strony produktu 3) EDM - cień do powiek z serii shimmer odcień "little black dress" TYLKO ZA MINERAŁY tylko testowany - więc wiele nie ubyło, jednakże bardzo brudzący - tzn napigmentowany - więc pudełeczko jest od środka przybrudzone(siteczko i przykrywka) 4) Lierac - krem pod oczy - redukujący zmarszczki - diopti creme - zostało z 60% link do prooduktu 29) Fairly light intensive base z EDM ponad połowa dużego opakowania 30) Sunkissed Fair intensive base EDM prawie całe duże opakowanie Dokładka: wszystko z Yves Rocher (druga idzie do Roxanka) 32) Phytum actif energy 200 ml -szampon Yves Rocher nowy nieużywany 34) Żele pod prysznic Hammamelis 500 ml 35) Żel pod prysznic Pur desir de mimosa 36) Pur desir de lilas 37)Żele pod prysznic Jardins du monde: - anyż gwiazdkowy - kwiat lotosu - vetiver - pomarańcza z florydy - wszystko idzie do Roxanki
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-12-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za neonaturę??
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
1) woda perfumowana neonatura ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za neonaturę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przyko mi, ale Lalique nie oddam za zapach YR. Może coś innego Cię skusi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za Neonaturę ?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
woda perfumowana neonatura
cos u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za:
1) woda perfumowana neonatura ??? ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witamy na Targowisku
![]() Chetnie przygarne baze daxa ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2) Baza pod makijaż dax cosmetics cashmere secrets - wygładzająco matująca. Użyta chyba 3 razy - zostało około 90 % (opakowanie jest higieniczne tzn z pompką) link do strony produktu 3) EDM - cień do powiek z serii shimmer odcień "little black dress" tylko testowany - więc wiele nie ubyło, jednakże bardzo brudzący - tzn napigmentowany - więc pudełeczko jest od środka przybrudzone(siteczko i przykrywka) 9)Cień do oczu w płynie kolor bleu horizon - nowy - nieużywany raz przetestowany yves rocher-
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie
![]() może jeszcze coś dobierzesz? żebyś nie była stratna na tej wymianie ![]() twoja baza Dax za moje 2x saszetki Dermacos + kredka Lumene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Perłowy eliksir młodości "Witalność Natury" :
-Wstrząśnij aby aktywować perełki -Delikatnie, okrężnymi ruchami wmasuj eliksir roletą w skórę twarzy -Rozprowadź preparat palcami Stosuj na dzień lub na noc 3 razy w tygodniu Wartość jakieś 30 zł, więc jeśli ci się spodoba, to jeszcze coś dobiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
och, zastrzelilas mnie pytaniem!!! ta kredka nie jest bardzo jasna, ale tez nie jakas specjalnie ciemna, mam wrazenie, ze zielony srodkowy to jest
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś co mogę oddac za Neonaturę, np:
YVES ROCHER Pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka AVON- Perceive- ok. 25/50 ml- perfumy zmieniły trochę kolor, ale zapach jest OK- oddam chętnie za coś z pielęgnacji COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Vanille Mokha 15 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Sultan Safran 15 ml, albo 20 ml (brak na foto) Mogę zrobić dekanty (ilość do uzgodnienia): COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine D&G Feminine I to co w wątku z ubraniami ![]() Jakby Cie cos zainteresowało, to daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ta roletka Avon cię interesuje?
ja byłabym chętna na taką wymianę ![]() ![]() twoja baza Dax za moje 2x saszetki Dermacos + kredka Lumene + roletka ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- hmmm ![]() ![]() co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up;-)
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
JESTEM ONA
|
Może u mnie cos wypatrzysz za Neonaturę ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449878 edit: poza wątkiem mam kulki mineralne rozświetlająco- brązujące L`oreal, oraz cień mineralny jasny róż L`oreal ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-08-06 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze tylko zapytam co byś dokładnie chciała ode mnie za ten zapach? I czy wiesz w jakich sieciach perfumerii jest dostepny (u mnie w Douglasie go nie ma)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
może tym razem cos za cień edm i czerwoną szmineczkę?
mam nowy wątek, zapraszam ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- tak, to jest ten podkład, chętnie go oddam, ale muszę bez pudełeczka, bo go potrzebuję niestety ![]()
![]() |
#30 |
A cobra on my left...
|
A jakie sample podkladów Cię interesują? EGM?
To może za ten krem Lierac pod oczy... Jaką ma datę ważności? Mozesz pisac na priw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.