Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-02, 15:02   #1475
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a teraz wrzucam obiecane fotki moich nowych zakupów ;-) dostalam nakaz nie kupowania ciuszków w najbliższym czasie......hehe
śliczne te ciuszki

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Iweczko już wiem o co kamanTo moje pierwsze zakupy dla Dzidziusia-taka mała rzecz a jak cieszy Oczywiście mama mi powiedziałą,żebym narazie przystopowała,że to za wcześnie jeszcze...A ja oczywiście wypaliłam,żeby mi tu czarnowidztwa nie uprawiałaWiem,ze sie martwi,bo na tą ciąże czekałam 3 lata i dużo przeszłam,ale mój Dzidziuś się zdrowy i najpiękniejszy na świecie urodzi w kwietniu!Tej wersji się będe trzymać do końca!
A póki co-Tż swierdził,że nasze Maleństwo wygląda jak mały piesek w kasku bejsbolisty I ciagle mówi,żebym pozdrowiła naszego pieska ukochanego
Ja ostatnio chciałam coś kupic na all, ale się nie mogłam zdecydować i mój tż się w kurzył i powiedział, że mam brać po kolei i zaczął wymieniać no i wzięłam prawie za 100, czekam teraz na paczkę Bo ja to bym tak oglądała i oglądała coś bym kupiła ale nigdy nie wiem co, a z nim jak idę nawet do sklepu to zawsze coś kupimy i to jest najfajniejsze uczucie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
koniecznie wstaw foteczki i pochwal się swoimi nowymi ciuszkami
Na pewno wrzucę

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jezu dziewczyny jeszcze 6 godzin mi zostało do wizyty ciekawe czy mi to usg zrobi...
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Trzumac kciuki za moje usg

Uciekam z młoda na tańce a potem biegiem do lekarza.
Za Was też trzymam kciuki

I za Izę ale ona to już po badaniu tylko jeszcze pewnie nie wrócili do domu, zaszalała pewnie z wózkami

Idę mielone na obiad z marchewką i groszkiem robić
Pa
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora