2010-11-02, 15:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
Napisane przez iweczka
a teraz wrzucam obiecane fotki moich nowych zakupów ;-) dostalam nakaz nie kupowania ciuszków w najbliższym czasie......hehe
|
śliczne te ciuszki
Cytat:
Napisane przez coralady
Iweczko już wiem o co kaman  To moje pierwsze zakupy dla Dzidziusia-taka mała rzecz a jak cieszy  Oczywiście mama mi powiedziałą,żebym narazie przystopowała,że to za wcześnie jeszcze...A ja oczywiście wypaliłam,żeby mi tu czarnowidztwa nie uprawiała  Wiem,ze sie martwi,bo na tą ciąże czekałam 3 lata i dużo przeszłam,ale mój Dzidziuś się zdrowy i najpiękniejszy na świecie urodzi w kwietniu!Tej wersji się będe trzymać do końca!
A póki co-Tż swierdził,że nasze Maleństwo wygląda jak mały piesek w kasku bejsbolisty  I ciagle mówi,żebym pozdrowiła naszego pieska ukochanego 
|
Ja ostatnio chciałam coś kupic na all, ale się nie mogłam zdecydować i mój tż się w kurzył i powiedział, że mam brać po kolei i zaczął wymieniać no i wzięłam prawie za 100, czekam teraz na paczkę Bo ja to bym tak oglądała i oglądała coś bym kupiła ale nigdy nie wiem co, a z nim jak idę nawet do sklepu to zawsze coś kupimy i to jest najfajniejsze uczucie
Cytat:
Napisane przez laseczkaa
koniecznie wstaw foteczki i pochwal się swoimi nowymi ciuszkami 
|
Na pewno wrzucę
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
jezu dziewczyny jeszcze 6 godzin mi zostało do wizyty ciekawe czy mi to usg zrobi...
|
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez aja1
Trzumac kciuki za moje usg
Uciekam z młoda na tańce a potem biegiem do lekarza.
|
Za Was też trzymam kciuki
I za Izę ale ona to już po badaniu tylko jeszcze pewnie nie wrócili do domu, zaszalała pewnie z wózkami
Idę mielone na obiad z marchewką i groszkiem robić
Pa
|
|
|