Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bluzeczki,spódniczki większość NOWA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-16, 20:20   #1
Orbitkaa
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

bluzeczki,spódniczki większość NOWA

Mam kilka ciuszków na wymiankę. WIększość to prezenty, niektóre sama kupiłam,ale troszkę mi się przybyło i są za małe. Niektóre są nowe, nigdy nie noszone ani nie prane.
mam jeszcze torby, dodam wkrótce

Szukam
raczej tylko kosmetyków z górnej półki,
biżuterii hand made,
toreb hand made z długim paskiem.
Jeśli ciuszki to w rozmiarach 38, M, L
może jakieś Jeansy.
długiej spódnicy
Co wpadnie mi oko

1) Bluzeczka na ramiączkach w kolorze różu-morelki(ciężko nazwać ten kolor) z ciemniejszymi kwiatami - NOWA
szer- 32cm dl- 36cm nie ma napisane rozmiaru

2) Bluzeczka w ślicznym kolorze z bufiastymi rękawkami NOWA szer-32 dl-33(mierzona od "kołnierzyka" z przodu

3) Jeansowa bluzeczka NOWA szer-35 dl- 43 (mierzona z tyłu)

4) Różowa bluzeczka z dziurką RAGAZZA - założona jeden raz i wyprana szer-32 dł- 48 ( w rzeczywistości kolor bardziej intensywny)

5) Czarna bluzeczka PIMKIE z przodu ala skórka z tyłu materiał- założona raz na dyskotekę i wyprana dł-33 szer- 25

6) Bluzeczka polo NIKE, NOWA, śliczne żywe kolorki dł-47 szer-34

7) Różowa bluzeczka z krótkim rękawkiem,bardzo miła w dotyku , NOWA tylko przymierzona i niestety za mała :/ dł-48 szer- 32

8) Spódniczka granatowa w kwiaty na suwak - założona kilka razy, stan idealny(trzeba tylko wyprasować:P) rozmiar z metki 38 szer-29(w pasie) dl-39

9) Błękitna spódniczkaNOWA FISHBONE rozm S szer-31 dł- 37 ( bardziej żywe kolory niz na zdj)

10) Czarna spódniczka w pasy ze skóry rozm 34 - założona kilka razy, stan bardzo dobry - dł-39 szer- 31

11) Czarna bluzeczka na suwak prążkowana, rozmiar uniwersalny, rozciągliwa NOWA

12) Spodnie Cross rozm 30/32, były noszone, stan dobry, na nogawkach lekkie przetarcia z tylniej strony(widać na zdj)

13) Białe, krótkie spodenki, super material cos ala zamsz,ale bardziej delikatny, mięciutkie w dotyku,raz założone, leżały w szafie,ze względu na material przydałoby się je przeprać bo troche się zakurzyły,ale nie są broń Boże brudne,lekko ukurzone,brakuje guzika,trzeba doszyć dł do szwu w kroku-28 szer w pasie -28

14)Beżowe bojówki NOWE, bardzo przewiewny materiał, cieniutkie idealne na lato dł-104 szer- 39

JESTEM WYBREDNA, WIęC Z GóRY PRZEPRASZAM
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluz roz.JPG
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  48,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  2.JPG
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  32,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3.JPG
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  37,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć