Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-03, 14:54   #121
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
śliczny

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

a ja będę podawac jedzenie ze słoiczków Napewno z wygody.Poza tym nie znasz historii owoców,warzyw i mięsa ze sklepu
MÓJ SĄSIAD WYLEWA NA POLE WŁASNE ODCHODY A POTEM SADZI NA TEJ ZIEMII ZIEMNIAKI!Więc ja bardzo dziękuję!bleeeee

Od kilku miesiecy mieszkam na wsi, wśród pól.. i tu kazdy na pola wywozi odchody.. moze nie swoje ale zwierzęce..
Lepszy taki nawóz niż sztuczny

Cytat:
Napisane przez kafuniax Pokaż wiadomość
W ten weekend są urodziny teścia, robimy mu kalendarz ze zdjęciami wszystkich wnuków (trzech)
Jedno zdjęcie naszego Pluszaka

Wogóle ta ospa jakoś mnie zamroczyła i zapomniałam Wam napisać, że Szczepanek łapie się za stopy i tak potrafi się na boczek obrócić a później na brzuszek - ale tylko z jednej strony na razie. Ciągnie te swoje stopy do paszczy, już mu niewiele brakuje. Ciągle chwyta się wszystkie i podciąga do siedzenia. Już widzę to zasypianie jak nauczy się siadać
Alee przystojniaachaa

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Pewnie to wyjdzie dopiero za kilka lat i się okaże czy dzieci ,,słoikowe,, będą zdrowsze od tych co mamy same im gotowały...

Te napoje z bobo Vity nie są dosładzane. Jedynie chyba Bobo Frut cukier dodaje do soczków...
Nie wszystkie Bobofruty..

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Iza masz racje, najlepsze są soki 100% i takie zazwyczaj kupuję. Rozcieńczam je i tak pół na pół z wodą.

Jamaica ja mam podobne zdanie jak ty. Tu reklama Bobo Vity, że soczki bez dodatku cukru, a obok herbatka granulowana tej samej firmy, która w składzie ma pierwszy cukier wymieniony, nawet się nie pokwapili by napisać dokładnie ile procentowo tego cukru jest. Można jedynie sobie mniej więcej podliczyć Nawet w niektórych artukułach wmawiają nam matkom, żeby kompotów domowych nie dawać bo mają cukier, tymczasem każda kaszka w Polsce go ma i to już jest ok. Ciekawe czemu w wiekszosci krajów zachodnich cukier w produktach dla dzieci jest zakazany a u nas jak najbardziej ok Czemu nam się wmawia, że mleko krowie do 3 roku życia, jak gdzie indziej coś takiego jak mleko junior nie istnieje. Skoro takie mleko krowie szkodliwe to wiekszość dzieci przykładowo norweskich powinno być schorowanych. My matki to niezły biznes. Pampersy ostatnio znajomy z Norwegii przywiozł- 18 gr za sztukę wychodziło, promocja była! Taki bogaty kraj, takie zarobki i pieluchy za grosze, a u nas? To samo ze szczepieniami, płacimy kosmiczne pieniądze za coś co w większości cywilizowanych krajów jest za darmo. A nie zaszczep to ci plakietkę wyrodnej matki przyczepią. Mnie na wiele rzeczy stać, ale współczuję tym co kasy nie mają...

Na mnie się dziwnie patrzą jak powiedzialam że mleko krowie zalecają dopiero od 3 roku. Tutaj, na wsi nikt nie bawi się mleka w proszku powyzej roku. Tak samo jak w sloiczki czy soczki dla niemowlaków. Juz gadają ze niejadka chowam bo przez sloiczkie nie będzie chciala jesc

Ja nie zaszczepiłam i nikt plakietki mi nie przyczepil. A nawet gdyby to mam to w

Ja ugotowałam raz jedzonko dla Blanki. Więcej było nerwów i pieprzenia się z tym jedzeniem.
Gotowanie obiadków jak na razie to nie dla mnie.

Dostęp do warzyw i owocow mam. ALe skorzystam z tego potem.

Blanka wstala dzis o 5.30

Byłysmy na spacerku. teraz spiii..

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora