2010-11-03, 20:06
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
Napisane przez bajka1807
woda morska to ja codziennie jej psikam przy czyszczeniu noska. nie wiem, zobaczymy w sumie jestem ciekawa co powie laryngolog, ale z drugiej strony zaliczylam juz chyba wszystkich lekarzy  musze kupic nawilzacz powietrza, moze jej sie polepszy.
|
Mi laryngolog powiedziała,aby psikać nie tylko przy oczyszczaniu noska ale również po beknięciu,bo sapka często jest właśnie od pokarmu,który troszkę wraca jak dziecku się odbije..co do nawilżaczy powietrza (dwie lekarki-byłam u dwóch laryngologów) stwierdziły,że to zbędny wydatek (chyba,że dziecko jest alergikiem,wtedy jak najbardziej opłaca się kupić) i lepiej kupić taki zwykly pojemniczek na wodę na kaloryfery (ceramiczny).Ja kupiłam hipcia (są różne fajne do dziecięcych pokoi-za 8zł)-u mnie trzyma wilgotność powietrza 48-50 % (mam specjalny termometr,który mierzy temp i wilgotność w pokoju).Też chciałam profesjonalny nawilżacz,ale po rozmowie z lekarkami narazie zrezygnowałam.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Czy Wasze dzieci chrapią??
Iga bardzo często...
|
Tak,mi lekarka kazała się nie przejmować,ale i tak poszlam do laryngologa (najlepszy w naszym regionie)-wszystko jest ok-powiedziała,że samo przejdzie
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------
Cytat:
Napisane przez aniaa22
fajny pomysl no i gratuluje zakupu wozka
tak czy siak dla Hubcia  na imieninki
ale zazdrosnik z twojego meza
misiek nie mogl zasnac i tak sie rozdarl ze nie dalo sie go uspokoic  damian go z pol godziny bujal i dopiero padl 
|
Dzięki Aniu Biedny misiek...moja też miała takie fazy (chyba pisałam wcześniej)ale jakoś samo przeszło..chyba,że poskutkowało przeciąganie mojej mamy taki głupi przesąd-za bardzo nie wierzę,ale jej pozwoliłam zrobić jak poszłam z mężem do kina
|
|
|