Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 20:06   #522
aneciaslonko
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
woda morska to ja codziennie jej psikam przy czyszczeniu noska. nie wiem, zobaczymy w sumie jestem ciekawa co powie laryngolog, ale z drugiej strony zaliczylam juz chyba wszystkich lekarzy musze kupic nawilzacz powietrza, moze jej sie polepszy.
Mi laryngolog powiedziała,aby psikać nie tylko przy oczyszczaniu noska ale również po beknięciu,bo sapka często jest właśnie od pokarmu,który troszkę wraca jak dziecku się odbije..co do nawilżaczy powietrza (dwie lekarki-byłam u dwóch laryngologów) stwierdziły,że to zbędny wydatek (chyba,że dziecko jest alergikiem,wtedy jak najbardziej opłaca się kupić) i lepiej kupić taki zwykly pojemniczek na wodę na kaloryfery (ceramiczny).Ja kupiłam hipcia (są różne fajne do dziecięcych pokoi-za 8zł)-u mnie trzyma wilgotność powietrza 48-50 % (mam specjalny termometr,który mierzy temp i wilgotność w pokoju).Też chciałam profesjonalny nawilżacz,ale po rozmowie z lekarkami narazie zrezygnowałam.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci chrapią??
Iga bardzo często...
Tak,mi lekarka kazała się nie przejmować,ale i tak poszlam do laryngologa (najlepszy w naszym regionie)-wszystko jest ok-powiedziała,że samo przejdzie

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
fajny pomysl no i gratuluje zakupu wozka

tak czy siak dla Hubcia na imieninki
ale zazdrosnik z twojego meza

misiek nie mogl zasnac i tak sie rozdarl ze nie dalo sie go uspokoic damian go z pol godziny bujal i dopiero padl
Dzięki AniuBiedny misiek...moja też miała takie fazy (chyba pisałam wcześniej)ale jakoś samo przeszło..chyba,że poskutkowało przeciąganie mojej mamytaki głupi przesąd-za bardzo nie wierzę,ale jej pozwoliłam zrobić jak poszłam z mężem do kina
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora