Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-05, 08:17   #247
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Igor dzisiaj kucał sobie, a raptem wstał i stanął - bez przytrzymywania się! Oczywiście zaraz stracił równowagę, ale... no... on dalej nie siedzi bez podtrzymywania się łapkami. Ja chcę wszystko po kolei!
klask i: duże dla Igora. Jak mu śpieszno do chodzenia.
A te dzieci to wcale nie znają schematu rozwoju i robią wszystko jak im pasuje a nie jak w książkach mądrzy ludzie napisali.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Dziewczyny bedziemy miały niedługo nową koleżankę .
To kolezanka która pisała na watku staraczek na którym i ja i Madziwnia się udzialałyśmy i cały czas tam zagladamy .
dziewczyna za pare ( moze pare , moze tydzień lub dwa ) będzie mamusią adoptowanej dziewczynki . Jej córeczka jest kwitniówką i jest dzień starsza od mojej OLi . W tej chwili załatwiają wszelki formalności .
Zaprosiłam ja oczywiście do nas na wątek , bo to nasz kwietniowy dzieć ) powiedziała że jak ogarnie tematy wszelakie to oczywiście będzie zagladała .
Im więcej tym weselej. Wiecie ja też zastanawiałam się nad adopcją ale boję się że mając teraz własne dziecko mogłabym nierówno je traktować. I być moze nie byłabym w stanie pokochać je tak samo mocno jak Oliwki.
Ty Ania jak byłaś w ciąży z Olą to zastanawiałaś sie czy będziesz w stanie kochać Olę tak samo jak Szymka a to było też Twoje dziecko.

A Ola jak zwykle cudna, co prawda uważam że zdjęcia nie oddają całej jej urody i mądrości.. Drugie zdjęcie to powinnaś wystawić w jakimś konkursie.
A z Szymka to prawdziwy Matejko będzie. Dobrze że tylko siebie na razie maluje.

Daria- Musisz naprawdę podtuczyć tego Twojego chudziaka czyli TZ.
Oliwka jak widać to najbardziej zainteresowana jedzeniem a nie tatą i ubieraniem.

Mrowak - Musisz wstawić jeszcze jakieś inne zdjęcia tak aby była widać Gabrysię i jej nieziemskie usta. Widzę że już włoski zaczeły jej rosnąć i będzie blondynka. I kotek jaki spokojny a to przecież Twój latwiec.

Aixa - mały informatyk Ci rośnie. Obydwie wyglądacie ślicznie

Ollencja - To już dajesz czekoladę?? Zdjęcie super ale ta czekolada to .

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
No i dzis dzwonil pediatra. Basia miala eeg glowki, czy mozgu. Oj, straszne to bylo. Przez te jej cudowne wlosiska strasznie trudno bylo jej zamocowac te wszystkie odbiorniczki ( czy jak to sie zowie po polsku), zjezdzala jej ta cala instalacja z lepetynki. Uplakala sie na maksa, a robi sie to jak dziecko zasnie, wiec kazali jej za bardzo nie uspokajac, zeby sie zmeczyla tym placzem. Dalam cyca, ale z tego nieszczescia i strachu nie mogla wcale zasnac po tym cycu. Lezala pod ta cala aparatura w mych znieruchomialych objeciach i plakala. Strasznie bylo Ale mowilam sobie, ze nic jej nie boli, tylko wystraszona i ze to dla jej dobra i dzielna bylam. Blyskala jej babka jakims swiatlem telewizyjnym, zeby ja uspic, grala pozytywka. Ale ciezko szlo. W koncu usnela i mogli wlaczyc aparature. A potem jeszcze na sile wybudzali. BUUUU
Doktor mowil, ze moze byc to jeszcze niedojrzalosc ukladu nerwowego i takie ruchy przy zasypianiu (i budzeniu sie) albo padaczka...., , ale ze raczej nie, i ze to raczej nic powaznego. A ja sobie w domu o padaczce przeczytalam i padl na mnie blady strach................... ............
Ale dzis doktor zadzwonil i mowi, ze wyniki sa dobre i ze nic to groznego nie powinno byc. Boze, oby mial racje.... Bede ja obserwowac, do ukonczenia roczku powinno to minac i za dwa trzy miesiace mozemy powtorzyc badania, ale nic to przyjemnego nie jest niestety....
Niestety ale badania u takich małych dzieci nie należą do najprzyjemniejszych a one zazwyczaj krzyczą bo nie rozumieją o co chodzi i się boją. Ale jak trzeba to trzeba i nie ma że boli.
Jak to dobrze ze wyniki są OK. Ja też myślę ż to po prostu niedojrzałość układu nerwowego. Będzie dobrze. Basie to silne dziewczyny.
PS. Oczywiście że możesz pisać przez ooo lub OOO. Jak tam sobie chcesz tylko to 70 pomijaj

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Cześć Laski,
pomarudzę od rana: nie lubię pracy tutaj - atmosfera jest beznajdziena, podpieprzanie się wzajemne, krzyczenie na siebie, cisza miedzy pracownikami.
Tak więc SZUKAM PRACY!
Współczuję. JA też nie cierpię takiej atmosfery. Moją pierwszą pracę w Wawie zakończyłam po 2 miesiącach. Było tam okropnie wszyscy na wszystkich nagadywali. JAk miałam iść do pracy to łzy stały mi w oczach. Więc pewnego razu wyszłam z pracy i już tam nie wróciłam. Nie złożyłam wymówienia, po prostu wyszłam nic nikomu nie mówiąc. Porzuciłam pracę i byłam szczęśliwa.

A dzisiaj piątek. Jeszcze parę godzin i wsiadam do pociągu i jadę do dziecka. Lubię piątki.
Kiedyś ich nie lubiłam bo był weekend i nie miałam co robić a teraz lecę do małej i jest fajnie. Tylko ta droga mnie wykończy. Mogliby już dopracować teleportację wtedy przemieszczanie będzie przyjemnością.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora