Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 15:56   #2140
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
chyba tak, chyba kosztuja 25 ale nie jestem pewna. Z tego frosteed beige jestem baardzo zadowolona a cielista pomadke mam w kolorze orange soda, wklejam zdjecie. Na zdjeciu z inglotem 262 ktorego nie polecam bo to trupi kolor, przynajmniej u mnie. Orange soda wyglada dosyc ciemno i pomaranczowo ale na ustach jest zdecydowanie jasniejszy i drugie zdjecie oragne na ustach, oczywiscie wszystko zalezy od tego ile sie nalozy szminki na usta
O dziekuje Ci slicznie za zdj No wlasnie ten orange soda tak ciemno i pomaranczowo wyglada ale u Ciebie miodzio Bylam jeszcze na blogu ktory kiedys podawalas i tam autorka tez wlasnie ten orange soda najbardziej zachwala i pisze ze z kolei circle najbardziej popularny. No nic jade z TZ'em do blue city (jak skonczy ogladac mecz ) to sobie zobacze na zywo A pomadki to chyba tansze od blyszczykow powinny byc nie? Przynajmniej na all tak jest Jezeli rzeczywiscie tak malo kosztuja to bardziej oplaci mi sie kupic w sklepie niz na all i placic za przesylke - na jedno wyjdzie
Edit: a powiedz mi na zdj w albumie tym z uszkami masz ktoras z tych rzeczy na ustach?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-06 o 15:57
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora