Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-06, 13:07   #2131
Amiria
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Dzisiaj sobota i wreszcie troche luzu i czasu na zadbanie o siebie.

Zrobilam iling twarzy, otem maseczka oczyszczajaca plante system (jest bezkonkurencyjna jesli chodzi o oczyszczanie) potem nawilzajaca do cery naczynkowej,. o zmyciu tego wszystkiego nalozylam kremik od oczy i na twarz.

Wlosom daje odpoczac. Coraz bardziej sklaniam sie by wyrzucic typowo chemiczne kosmetyki. Zauwazylam ze kosmetyki naturalne dzialaja na mnie duzo lepiej. Pewnie nie da sie tego uniknac w makijazu ale trduno, nie zamierzam popasc w rzesade.

Szukam fajnego szamonu bez sls i parabenu, czy ktoras z was zna jakis godny polecenia?
Stary 2010-11-06, 13:10   #2132
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
Dzisiaj sobota i wreszcie troche luzu i czasu na zadbanie o siebie.

Zrobilam iling twarzy, otem maseczka oczyszczajaca plante system (jest bezkonkurencyjna jesli chodzi o oczyszczanie) potem nawilzajaca do cery naczynkowej,. o zmyciu tego wszystkiego nalozylam kremik od oczy i na twarz.

Wlosom daje odpoczac. Coraz bardziej sklaniam sie by wyrzucic typowo chemiczne kosmetyki. Zauwazylam ze kosmetyki naturalne dzialaja na mnie duzo lepiej. Pewnie nie da sie tego uniknac w makijazu ale trduno, nie zamierzam popasc w rzesade.

Szukam fajnego szamonu bez sls i parabenu, czy ktoras z was zna jakis godny polecenia?
babydream albo hipp

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 13:23   #2133
marta 85
Wtajemniczenie

Żegnam się do wtorku
Miłego weekendu i przyjemnej pielęgnacji

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 13:38   #2134
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Witam!
Czy mogę się przyłączyć?
Od jakiegoś czasu Was podczytuję, ale jeszcze nigdy nie udzielałam się...
Muszę przyzać, że to dzięki Wam mam motywację do zabrania się pożądnie za siebie. Niby jestem zadbana, ale moje zabiegi nie są zbyt systematyczne... Jak mnie coś najdzie to przez miesiąc robię np. 2xtygodniowo maske na włosy, a poźniej przez miesiąc ani razu
W tym tygodniu miałam urodziny i uznałam, że to świetny powód żeby podjąć zobowiązanie regularnego dbania o siebie
Dzisiaj:
-prysznic z peelingiem całego ciała
-depilacja
-mycie włosów + maska na 20 min pod czepkiem
-peeling twarzy
-balsamowanie ciała
-maseczka z glinką na twarz
Hej Wszystkiego naj

Cześć Dziewczyny. Dzisiaj nie będzie spamowania, bo mam okres czuję się taka nijaka, brzydka, niezadbana. Mam mnóstwo pryszczy (tak, znowu kombinowałam, kiedy nic nie było ) i paskudną opryszczkę. Ogólnie lepiej z domu nie wychodzić.
Muszę sobie poszukać czegoś na blizny po trądziku, wczoraj przyglądałam się twarzy i mam dwie, które nie chcą zejść. To takie przebarwienia czerwone bardziej, nie blizny. Nie znacie czegoś dobrego? Contratubex podobno jest niezły... a poza tym kombinowałam z cytryną też, chyba od dzisiaj zacznę przecierać te miejsca, może rozjaśni...
Caate, Ty polecałaś coś na te przebarwienia, tylko nie pamiętam co, mogłabyś mi przypomnieć?
Chyba będę sobie związywać ręce z tyłu jak się będę do łazienki zbliżać, znowu sobie sama cerę zepsułam.
Jeśli chodzi o maseczkę poprawiającą koloryt cery - Loluska, czy Ty czasem nie mówiłaś o tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...loryt-cery.htm ? Czy to jednak ta z Rossmanna?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 14:03   #2135
snowhitee
Zakorzenienie

Czesc piekne wstyd sie przyznac ale niedawno wstalam taka pogoda no i chyba wyszedl ze mnie caly tydzien pracy Zaraz sie ogarniam i lece do superpharmy

Martusia15cc Witaj i wszystkiego najlepszego

Ramoncia to ja pisalam kiedys o tym mleczku celii do demakijazu Super jest

Buahhot no sliczny mialas ten braz naprawde Ale jak to byl jasny braz to ja jestem ciemna blondynka Ciezko dobrac odpowiedni kolor brazu zeby potem pod czarny nie podchodzil Pamietam kiedys zawsze mialam z tym problem

Caate glowka do gory, no niestety ale nie zawsze da sie wszystkich zadowolic..

Angelinmyheart fajnie ze kolacja sie podobala TZ-owi Ale kurcze wygon go do lekarza, bo to nie wiadomo co to moze byc.. Domyslam sie, ze moze byc trudno bo ja swojego od roku probuje do dentysty wyslac bezskutecznie oczywiscie

Dziewczyny dobrze, ze Was wczoraj nie czytalam bo na bank przez Was zadzwonilabym z TZ-em po pizze

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 14:13   #2136
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
(...)
Angelinmyheart fajnie ze kolacja sie podobala TZ-owi Ale kurcze wygon go do lekarza, bo to nie wiadomo co to moze byc.. Domyslam sie, ze moze byc trudno bo ja swojego od roku probuje do dentysty wyslac bezskutecznie oczywiscie
(...)
O rety, a ja myślałam, że tylko mój taki strasznie uparty mam (on ma ) identyczny problem z dentystą. Faceci panicznie boją się wizyty u jakiegokolwiek lekarza, nie wiem dlaczego.

Stary 2010-11-06, 14:16   #2137
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Czesc piekne wstyd sie przyznac ale niedawno wstalam taka pogoda no i chyba wyszedl ze mnie caly tydzien pracy Zaraz sie ogarniam i lece do superpharmy

Ramoncia to ja pisalam kiedys o tym mleczku celii do demakijazu Super jest

Buahhot no sliczny mialas ten braz naprawde Ale jak to byl jasny braz to ja jestem ciemna blondynka Ciezko dobrac odpowiedni kolor brazu zeby potem pod czarny nie podchodzil Pamietam kiedys zawsze mialam z tym problem

Caate glowka do gory, no niestety ale nie zawsze da sie wszystkich zadowolic..

Dziewczyny dobrze, ze Was wczoraj nie czytalam bo na bank przez Was zadzwonilabym z TZ-em po pizze
tak to byl jasny braz podobal mi sie bardzo, ale moje jasne odrosty mnie wkurzały poza tym wszyscy mowili ze wygladam na starsza...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 14:27   #2138
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
O rety, a ja myślałam, że tylko mój taki strasznie uparty mam (on ma ) identyczny problem z dentystą. Faceci panicznie boją się wizyty u jakiegokolwiek lekarza, nie wiem dlaczego.
heh no niestety tak juz maja Ja tez panicznie boje sie dentysty ale jak trzeba to trzeba

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak to byl jasny braz podobal mi sie bardzo, ale moje jasne odrosty mnie wkurzały poza tym wszyscy mowili ze wygladam na starsza...
hehe oj tak jak przy moich prawie czarnych wtedy wlosach odrosty mialam biale i tez czulam sie starzej w ciemnych wlosach Kochana Ty pisalas kiedys ze te blyszczyki Nyx'a w marrionaud sa po 25zl? Czy po ile? W ogole zadowolona jestes z tego frozen beige? Bo chce go kupic i jeszcze myslalam o ktorejs z tych cielistych pomadek, tylko w necie to koloru nie dobiore, bo waham sie ciagle miedzy orange soda a circle chyba

Dbam o siebie

Stary 2010-11-06, 14:44   #2139
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
heh no niestety tak juz maja Ja tez panicznie boje sie dentysty ale jak trzeba to trzeba

hehe oj tak jak przy moich prawie czarnych wtedy wlosach odrosty mialam biale i tez czulam sie starzej w ciemnych wlosach Kochana Ty pisalas kiedys ze te blyszczyki Nyx'a w marrionaud sa po 25zl? Czy po ile? W ogole zadowolona jestes z tego frozen beige? Bo chce go kupic i jeszcze myslalam o ktorejs z tych cielistych pomadek, tylko w necie to koloru nie dobiore, bo waham sie ciagle miedzy orange soda a circle chyba
chyba tak, chyba kosztuja 25 ale nie jestem pewna. Z tego frosteed beige jestem baardzo zadowolona a cielista pomadke mam w kolorze orange soda, wklejam zdjecie. Na zdjeciu z inglotem 262 ktorego nie polecam bo to trupi kolor, przynajmniej u mnie. Orange soda wyglada dosyc ciemno i pomaranczowo ale na ustach jest zdecydowanie jasniejszy i drugie zdjecie oragne na ustach, oczywiscie wszystko zalezy od tego ile sie nalozy szminki na usta

Stary 2010-11-06, 14:56   #2140
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak, chyba kosztuja 25 ale nie jestem pewna. Z tego frosteed beige jestem baardzo zadowolona a cielista pomadke mam w kolorze orange soda, wklejam zdjecie. Na zdjeciu z inglotem 262 ktorego nie polecam bo to trupi kolor, przynajmniej u mnie. Orange soda wyglada dosyc ciemno i pomaranczowo ale na ustach jest zdecydowanie jasniejszy i drugie zdjecie oragne na ustach, oczywiscie wszystko zalezy od tego ile sie nalozy szminki na usta
O dziekuje Ci slicznie za zdj No wlasnie ten orange soda tak ciemno i pomaranczowo wyglada ale u Ciebie miodzio Bylam jeszcze na blogu ktory kiedys podawalas i tam autorka tez wlasnie ten orange soda najbardziej zachwala i pisze ze z kolei circle najbardziej popularny. No nic jade z TZ'em do blue city (jak skonczy ogladac mecz ) to sobie zobacze na zywo A pomadki to chyba tansze od blyszczykow powinny byc nie? Przynajmniej na all tak jest Jezeli rzeczywiscie tak malo kosztuja to bardziej oplaci mi sie kupic w sklepie niz na all i placic za przesylke - na jedno wyjdzie
Edit: a powiedz mi na zdj w albumie tym z uszkami masz ktoras z tych rzeczy na ustach?

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-06 o 14:57
Stary 2010-11-06, 14:56   #2141
loluska
Zakorzenienie

Shadii, marta 85
chodziło mi o tą z rosmana, której zdj wkleiłaś ale ta z under 20 tez jest fajna

Shadii przede wszystkim unikniesz takiej masakry na buzi jak przestaniesz przy niej wreszcie grzebać! zrób sobie fotkę i przyklej na lustrze żebyś wiedziała co cię czeka kolejnym razem jak będziesz wyciskać to czego nie ma

angelinmyheart

tyle że u mnie to papranie jest nałogowe pamiętam jak w tamtym roku pojechałam ze znajomymi i Tż pod namioty i oczywiście jak ja jadłam w namiocie to musiałam potem wszystko wytrzepywać... no i pewnego wieczoru zrobiliśmy sobie grila, a że padało to siedzieliśmy w 6 osób właśnie w namiociku, tak się starałam żeby się nie upaprać, jeszcze miałam na sobie bluzę Tż no nie mogłam jej uwalić, no i kiedy już zjadłam przysmaczki grilowe duma mnie rozpierała że jestem czysta wstaję żeby pójść się załatwić a qmpel wrzeszczy "ej ty, ciapek, masz bluzę uje*****ną w ketchupie " oczywiście nie upaprałam się jedząc to musiałam usiąść dupskiem na talerzyk z ketchupem... także tego... :P takie moje jedzenie...

zielone_oko

zwykły właśnie, ale w tygodniu mierzyłam innym też i było również 37, więc teraz już nie wiem.. chyba że wszystkie mam popsute, później porównam

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 14:59   #2142
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
O dziekuje Ci slicznie za zdj No wlasnie ten orange soda tak ciemno i pomaranczowo wyglada ale u Ciebie miodzio Bylam jeszcze na blogu ktory kiedys podawalas i tam autorka tez wlasnie ten orange soda najbardziej zachwala i pisze ze z kolei circle najbardziej popularny. No nic jade z TZ'em do blue city (jak skonczy ogladac mecz ) to sobie zobacze na zywo A pomadki to chyba tansze od blyszczykow powinny byc nie? Przynajmniej na all tak jest Jezeli rzeczywiscie tak malo kosztuja to bardziej oplaci mi sie kupic w sklepie niz na all i placic za przesylke - na jedno wyjdzie
Edit: a powiedz mi na zdj w albumie tym z uszkami masz ktoras z tych rzeczy na ustach?
taak najlepiej zobacz na zywo i oczywscie pochwal sie zakupami jak wrocisz

Stary 2010-11-06, 15:06   #2143
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
taak najlepiej zobacz na zywo i oczywscie pochwal sie zakupami jak wrocisz
oki Ale i tak teraz tego nie dostane Umowilam sie z TZ-em ze dostane to na mikolajki pod podusie tzn blyszczyk+pomadke i kuferek na kosmetyki z natury juz sie doczekac nie moge

Dbam o siebie

Stary 2010-11-06, 15:08   #2144
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
oki Ale i tak teraz tego nie dostane Umowilam sie z TZ-em ze dostane to na mikolajki pod podusie tzn blyszczyk+pomadke i kuferek na kosmetyki z natury juz sie doczekac nie moge
ee to juz niedlugo super pomysl

Stary 2010-11-06, 15:10   #2145
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ee to juz niedlugo super pomysl
noo ale oczywiscie moj pomysl wolalam w tym roku sama to zainicjowac, po tym jak w zeszlym roku dostalam 3 rok z rzedu wielkiego pluszaka

Dbam o siebie

Stary 2010-11-06, 15:11   #2146
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ekomonika ja w tamtym roku się strasznie wkręciłam w oriflame molestowałam wszystkich katalogami i życ nie dawałam. przez co sama sporo kasy wydałam na kosmetyki które tylko stoją więc uważaj
Ok, będę uważać

martusia15cc - wszystkiego naj

Dzisiaj mam w planach zrobić peeling i wygrzać się porządnie w wannie Ostatnio ta szkoła nie daje mi żyć Ciągle jakieś kartkówki, sprawdziany itp.
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:13   #2147
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
noo ale oczywiscie moj pomysl wolalam w tym roku sama to zainicjowac, po tym jak w zeszlym roku dostalam 3 rok z rzedu wielkiego pluszaka
i bardzo dobrze, ja tez wole powiedziec TŻtowi co chce, czasami przychodza im do glowy naprawde niepotrzebne rzeczy/prezenty

Stary 2010-11-06, 15:13   #2148
ekomonika
Zakorzenienie

Mam zamiar zmienić kolor na popielaty blond, czekoladowy brąz albo taki kolor jaki ma Miranda Kerr (-;
Stary 2010-11-06, 15:23   #2149
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

ja tez zamierzm zmienic , tylko poszukuje jeszcze idealnej farby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 15:26   #2150
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Oj, Dziewczyny, widzę, że naprawdę Was zaskoczyłam z tym wiekiem
mnie nie zaskoczyłaś było widać na zdjęciu i po nicku

Cytat:
Hej Wszystkiego naj

Cześć Dziewczyny. Dzisiaj nie będzie spamowania, bo mam okres czuję się taka nijaka, brzydka, niezadbana. Mam mnóstwo pryszczy (tak, znowu kombinowałam, kiedy nic nie było ) i paskudną opryszczkę. Ogólnie lepiej z domu nie wychodzić.
Muszę sobie poszukać czegoś na blizny po trądziku, wczoraj przyglądałam się twarzy i mam dwie, które nie chcą zejść. To takie przebarwienia czerwone bardziej, nie blizny. Nie znacie czegoś dobrego? Contratubex podobno jest niezły... a poza tym kombinowałam z cytryną też, chyba od dzisiaj zacznę przecierać te miejsca, może rozjaśni...
Caate, Ty polecałaś coś na te przebarwienia, tylko nie pamiętam co, mogłabyś mi przypomnieć?
Chyba będę sobie związywać ręce z tyłu jak się będę do łazienki zbliżać, znowu sobie sama cerę zepsułam.
Jeśli chodzi o maseczkę poprawiającą koloryt cery - Loluska, czy Ty czasem nie mówiłaś o tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...loryt-cery.htm ? Czy to jednak ta z Rossmanna?
oj,Shadii, przestań majstrować przy tej twarzy teraz masz dwie plamy,a jak będziesz się tak dalej bawić,to możesz mieć ich sporo,a każda zniknie po kilku miesiącach leczenia -nie ma na to cudownych kremów.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:28   #2151
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a ja z rana z mamma sie poklocilam o byle co, ale tak ostro wymienilysmy zdania, ze ja sie poplakalam i caly moj piekny makijaz poszedl.... i nie potrafie sie zebrac, bo ciagle mi lzy leca, dlaczego ludzie mnie tak denerwuja, ja mam sie chyba roztroic zeby zrobic wszystko co chca dzisiaj mam szkole, a mam po pzu jezdzic i zalatwiac jakies duperele z tym wypadkiem, nie rozumieja ze nie mam jak urwac sie z zajec, bo mam cwiczenia
oj.... trzymaj się...

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Nie było mnie trochę, ponieważ nie miałam czasu, zaniedbałam się również, ale od dzisiaj powracam. mój tŻ dzisiaj jedzie na 1,5 msc do Niemiec.. Nie muszę mówić jak jest mi strasznie smutno Jutro nasza rocznica, ale nie spędzimy jej razem .. Jakoś sobie poradzę choć pierwsze dni będą ciężkie.. Mam nadzieję, że będzie miał tam dostęp do internetu to chociaż będziemy mogli sobie codziennie pogadać , bo jeżeli nie to kontakt będzie ograniczony trochę..
Tak dziwnie się czuje, boję się o niego czy szczęśliwie dojedzie, czy nic mu się tam nie stanie.. Wczoraj od godziny 13 nic nie jadłam taki mam ścisk w żołądku, a teraz wcisnęłam w siebie pół bułki.

Także teraz mam większą motywację dbania o siebie, że jak wróci na święta będzie zachwycony , że ma najpiękniejszą narzeczoną na świecie
i będziesz miała dużo czasu na SPa więc na pewno pewno tak będzie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:29   #2152
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
I ode mnie najlepsze życzenia
Cytat:
martusia15cc ja tez zycze wszystkiego najlepszego
Cytat:
Hej Wszystkiego naj

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
martusia15cc - wszystkiego naj

Dziękuję Wam serdecznie za życzenia i bardzo miłe przyjęcie
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:29   #2153
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Shadii, marta 85
chodziło mi o tą z rosmana, której zdj wkleiłaś ale ta z under 20 tez jest fajna

Shadii przede wszystkim unikniesz takiej masakry na buzi jak przestaniesz przy niej wreszcie grzebać! zrób sobie fotkę i przyklej na lustrze żebyś wiedziała co cię czeka kolejnym razem jak będziesz wyciskać to czego nie ma
Wiem, już nie będę do następnego razu nie będę

Stary 2010-11-06, 15:36   #2154
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, już nie będę do następnego razu nie będę

oj Shadii... tylko spróbuj!!!

Stary 2010-11-06, 15:53   #2155
ekomonika
Zakorzenienie

ramoncia - ja zawsze farbuję u fryzjera ;] przynajmniej mam pewność że nie wyjdę z zieloną głową ;p
Stary 2010-11-06, 16:09   #2156
dianulaa
Zadomowienie

przepraszam za pytanie ale w końcu jakich chusteczek samoopalających do twarzy używacie? bo czytam czytam ale nie potrafie wyłapać a nigdy takich nie używałam a teraz zaczełam się zastanawiać)
widze że idzie czas na @ większość będzie miała w podobnym czasie bo juz kilka naliczyłam ale pamiętajcie może boleć, możemy być wtedy brzydkie - ale ważne że @ jest <-- to moje motto ostatnio
Stary 2010-11-06, 16:16   #2157
judus
Rozeznanie

GG do judus

Hej
zielone oko szybko zleci zobaczysz a Ty możesz w tym czasie zadbać o siebie tak porządnie, żeby jak przyjedzie oka nie mógł od Ciebie oderwać
Cytat:
wiecie co, wczoraj Tż mówię że znowu mam temp, a on na to że trzeba sprawdzić termometr, bo dziwne jest że dobrze czuje a cały czas ok 37... zmierzył sam i co się okazało? że jemu też wyszło 37... dzisiaj jeszcze porównam z innymi termometrami i jeśli wszystko będzie ok to a termometr pójdzie w kosz
i tyle przejmowania o jakąś głupotę ale najważniejsze że ze zdrókiem w porządku

buahhot bardzo fajny ten brąz, możesz napisać jaką farbą malowałaś je wtedy jesli pisałaś a przeoczyłam to przepraszam

a ja dziś wróciłam z imprezy o 9rano i wstyd mnie ogrania bo nic ze sobą nie zrobiłam poza nauką
zaraz idę się porządnie zająć sobą i spowrotem w książki...
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 16:25   #2158
loluska
Zakorzenienie

dianulaa
no w sumie racja :P ale mogła by być dla nas łagodniejsza ta @...

judus

Stary 2010-11-06, 16:25   #2159
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
oj Shadii... tylko spróbuj!!!
Już postaram się tego nie robić.
Cytat:
przepraszam za pytanie ale w końcu jakich chusteczek samoopalających do twarzy używacie? bo czytam czytam ale nie potrafie wyłapać a nigdy takich nie używałam a teraz zaczełam się zastanawiać)
widze że idzie czas na @ większość będzie miała w podobnym czasie bo juz kilka naliczyłam ale pamiętajcie może boleć, możemy być wtedy brzydkie - ale ważne że @ jest <-- to moje motto ostatnio
A nie pomyślałam o tym jakoś, masz rację w sumie. Aż mi się lżej na duszy zrobiło

Stary 2010-11-06, 16:43   #2160
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja kiedys uzywalam chusteczek sunozon z rossmanna i chusteczek z daxa

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Hej
zielone oko szybko zleci zobaczysz a Ty możesz w tym czasie zadbać o siebie tak porządnie, żeby jak przyjedzie oka nie mógł od Ciebie oderwać
i tyle przejmowania o jakąś głupotę ale najważniejsze że ze zdrókiem w porządku

buahhot bardzo fajny ten brąz, możesz napisać jaką farbą malowałaś je wtedy jesli pisałaś a przeoczyłam to przepraszam

a ja dziś wróciłam z imprezy o 9rano i wstyd mnie ogrania bo nic ze sobą nie zrobiłam poza nauką
zaraz idę się porządnie zająć sobą i spowrotem w książki...
to byl jasny brąz z wellatona (zalacznik) spojrz tez na ostatnie zdjecie w albumie (pierwsze zdj i ostatnie to ta sama farba, ale ostatnie to dzien w ktorym farbowalam-w tych lokach)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości