Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-06, 16:43   #2160
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
przepraszam za pytanie ale w końcu jakich chusteczek samoopalających do twarzy używacie? bo czytam czytam ale nie potrafie wyłapać a nigdy takich nie używałam a teraz zaczełam się zastanawiać)
widze że idzie czas na @ większość będzie miała w podobnym czasie bo juz kilka naliczyłam ale pamiętajcie może boleć, możemy być wtedy brzydkie - ale ważne że @ jest <-- to moje motto ostatnio
ja kiedys uzywalam chusteczek sunozon z rossmanna i chusteczek z daxa

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Hej
zielone oko szybko zleci zobaczysz a Ty możesz w tym czasie zadbać o siebie tak porządnie, żeby jak przyjedzie oka nie mógł od Ciebie oderwać
i tyle przejmowania o jakąś głupotę ale najważniejsze że ze zdrókiem w porządku

buahhot bardzo fajny ten brąz, możesz napisać jaką farbą malowałaś je wtedy jesli pisałaś a przeoczyłam to przepraszam

a ja dziś wróciłam z imprezy o 9rano i wstyd mnie ogrania bo nic ze sobą nie zrobiłam poza nauką
zaraz idę się porządnie zająć sobą i spowrotem w książki...
to byl jasny brąz z wellatona (zalacznik) spojrz tez na ostatnie zdjecie w albumie (pierwsze zdj i ostatnie to ta sama farba, ale ostatnie to dzien w ktorym farbowalam-w tych lokach)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora