|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Dzisiaj sobota i wreszcie troche luzu i czasu na zadbanie o siebie.
Zrobilam iling twarzy, otem maseczka oczyszczajaca plante system (jest bezkonkurencyjna jesli chodzi o oczyszczanie) potem nawilzajaca do cery naczynkowej,. o zmyciu tego wszystkiego nalozylam kremik od oczy i na twarz. ![]() Wlosom daje odpoczac. Coraz bardziej sklaniam sie by wyrzucic typowo chemiczne kosmetyki. Zauwazylam ze kosmetyki naturalne dzialaja na mnie duzo lepiej. Pewnie nie da sie tego uniknac w makijazu ale trduno, nie zamierzam popasc w rzesade. ![]() Szukam fajnego szamonu bez sls i parabenu, czy ktoras z was zna jakis godny polecenia?
|
|
#2132 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Żegnam się do wtorku
Miłego weekendu i przyjemnej pielęgnacji
|
#2134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkiego naj Cześć Dziewczyny. Dzisiaj nie będzie spamowania, bo mam okres czuję się taka nijaka, brzydka, niezadbana. Mam mnóstwo pryszczy (tak, znowu kombinowałam, kiedy nic nie było Muszę sobie poszukać czegoś na blizny po trądziku, wczoraj przyglądałam się twarzy i mam dwie, które nie chcą zejść. To takie przebarwienia czerwone bardziej, nie blizny. Nie znacie czegoś dobrego? Contratubex podobno jest niezły... a poza tym kombinowałam z cytryną też, chyba od dzisiaj zacznę przecierać te miejsca, może rozjaśni... Caate, Ty polecałaś coś na te przebarwienia, tylko nie pamiętam co, mogłabyś mi przypomnieć? Chyba będę sobie związywać ręce z tyłu jak się będę do łazienki zbliżać, znowu sobie sama cerę zepsułam. Jeśli chodzi o maseczkę poprawiającą koloryt cery - Loluska, czy Ty czasem nie mówiłaś o tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...loryt-cery.htm ? Czy to jednak ta z Rossmanna? |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc piekne
Zaraz sie ogarniam i lece do superpharmy![]() Martusia15cc Witaj i wszystkiego najlepszego ![]() Ramoncia to ja pisalam kiedys o tym mleczku celii do demakijazu Super jestBuahhot no sliczny mialas ten braz naprawde Ciezko dobrac odpowiedni kolor brazu zeby potem pod czarny nie podchodzil Pamietam kiedys zawsze mialam z tym problem![]() Caate glowka do gory, no niestety ale nie zawsze da sie wszystkich zadowolic.. ![]() Angelinmyheart fajnie ze kolacja sie podobala TZ-owi Ale kurcze wygon go do lekarza, bo to nie wiadomo co to moze byc.. Domyslam sie, ze moze byc trudno bo ja swojego od roku probuje do dentysty wyslac![]() Dziewczyny dobrze, ze Was wczoraj nie czytalam bo na bank przez Was zadzwonilabym z TZ-em po pizze ![]()
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam (on ma ) identyczny problem z dentystą. Faceci panicznie boją się wizyty u jakiegokolwiek lekarza, nie wiem dlaczego.
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
podobal mi sie bardzo, ale moje jasne odrosty mnie wkurzały poza tym wszyscy mowili ze wygladam na starsza...
|
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana Ty pisalas kiedys ze te blyszczyki Nyx'a w marrionaud sa po 25zl? Czy po ile? W ogole zadowolona jestes z tego frozen beige? Bo chce go kupic i jeszcze myslalam o ktorejs z tych cielistych pomadek, tylko w necie to koloru nie dobiore, bo waham sie ciagle miedzy orange soda a circle chyba
|
|
#2139 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a cielista pomadke mam w kolorze orange soda, wklejam zdjecie. Na zdjeciu z inglotem 262 ktorego nie polecam bo to trupi kolor, przynajmniej u mnie. Orange soda wyglada dosyc ciemno i pomaranczowo ale na ustach jest zdecydowanie jasniejszy
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie ten orange soda tak ciemno i pomaranczowo wyglada ale u Ciebie miodzio Bylam jeszcze na blogu ktory kiedys podawalas i tam autorka tez wlasnie ten orange soda najbardziej zachwala i pisze ze z kolei circle najbardziej popularny. No nic jade z TZ'em do blue city (jak skonczy ogladac mecz A pomadki to chyba tansze od blyszczykow powinny byc nie? Przynajmniej na all tak jest Jezeli rzeczywiscie tak malo kosztuja to bardziej oplaci mi sie kupic w sklepie niz na all i placic za przesylke - na jedno wyjdzie ![]() Edit: a powiedz mi na zdj w albumie tym z uszkami masz ktoras z tych rzeczy na ustach?
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-06 o 15:57 |
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii, marta 85
chodziło mi o tą z rosmana, której zdj wkleiłaś ale ta z under 20 tez jest fajna Shadii przede wszystkim unikniesz takiej masakry na buzi jak przestaniesz przy niej wreszcie grzebać! angelinmyheart tyle że u mnie to papranie jest nałogowe pamiętam jak w tamtym roku pojechałam ze znajomymi i Tż pod namioty i oczywiście jak ja jadłam w namiocie to musiałam potem wszystko wytrzepywać... no i pewnego wieczoru zrobiliśmy sobie grila, a że padało to siedzieliśmy w 6 osób właśnie w namiociku, tak się starałam żeby się nie upaprać, jeszcze miałam na sobie bluzę Tż no nie mogłam jej uwalić, no i kiedy już zjadłam przysmaczki grilowe duma mnie rozpierała że jestem czysta wstaję żeby pójść się załatwić a qmpel wrzeszczy "ej ty, ciapek, masz bluzę uje*****ną w ketchupie zielone_oko zwykły właśnie, ale w tygodniu mierzyłam innym też i było również 37, więc teraz już nie wiem.. chyba że wszystkie mam popsute, później porównam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i oczywscie pochwal sie zakupami jak wrocisz
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak teraz tego nie dostane tzn blyszczyk+pomadke i kuferek na kosmetyki z natury ![]() juz sie doczekac nie moge
|
|
#2144 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
super pomysl
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
noo
ale oczywiscie moj pomysl ![]()
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martusia15cc - wszystkiego naj Dzisiaj mam w planach zrobić peeling i wygrzać się porządnie w wannie Ostatnio ta szkoła nie daje mi żyć Ciągle jakieś kartkówki, sprawdziany itp.
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i bardzo dobrze, ja tez wole powiedziec TŻtowi co chce, czasami przychodza im do glowy naprawde niepotrzebne rzeczy/prezenty
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar zmienić kolor na popielaty blond, czekoladowy brąz albo taki kolor jaki ma Miranda Kerr (-;
|
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja tez zamierzm zmienic , tylko poszukuje jeszcze idealnej farby
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mnie nie zaskoczyłaś ![]() Cytat:
teraz masz dwie plamy,a jak będziesz się tak dalej bawić,to możesz mieć ich sporo,a każda zniknie po kilku miesiącach leczenia -nie ma na to cudownych kremów.
|
|
|
|
|
#2151 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia i bardzo miłe przyjęcie
|
|
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
oj Shadii...
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
ramoncia - ja zawsze farbuję u fryzjera ;] przynajmniej mam pewność że nie wyjdę z zieloną głową ;p
|
|
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam za pytanie
ale w końcu jakich chusteczek samoopalających do twarzy używacie? bo czytam czytam ale nie potrafie wyłapać a nigdy takich nie używałam a teraz zaczełam się zastanawiać )widze że idzie czas na @ większość będzie miała w podobnym czasie bo juz kilka naliczyłam ale pamiętajcie może boleć, możemy być wtedy brzydkie - ale ważne że @ jest <-- to moje motto ostatnio
|
|
#2157 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
zielone oko szybko zleci zobaczysz a Ty możesz w tym czasie zadbać o siebie tak porządnie, żeby jak przyjedzie oka nie mógł od Ciebie oderwać Cytat:
buahhot bardzo fajny ten brąz, możesz napisać jaką farbą malowałaś je wtedy jesli pisałaś a przeoczyłam to przepraszama ja dziś wróciłam z imprezy o 9rano i wstyd mnie ogrania bo nic ze sobą nie zrobiłam poza nauką ![]() zaraz idę się porządnie zająć sobą i spowrotem w książki...
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
dianulaa
no w sumie racja :P ale mogła by być dla nas łagodniejsza ta @... judus
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Już postaram się tego nie robić.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2160 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
(pierwsze zdj i ostatnie to ta sama farba, ale ostatnie to dzien w ktorym farbowalam-w tych lokach)
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

czuję się taka nijaka, brzydka, niezadbana. Mam mnóstwo pryszczy (tak, znowu kombinowałam, kiedy nic nie było
!
Zaraz sie ogarniam i lece do superpharmy
Pamietam kiedys zawsze mialam z tym problem

Jutro nasza rocznica, ale nie spędzimy jej razem .. Jakoś sobie poradzę choć pierwsze dni będą ciężkie.. Mam nadzieję, że będzie miał tam dostęp do internetu to chociaż będziemy mogli sobie codziennie pogadać , bo jeżeli nie to kontakt będzie ograniczony trochę..