Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-07, 10:33   #347
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Czemu Polska jest taka duża?byśmy były bliżej siebie i problem byłby z głowy

My tez jeszcze nigdzie z tż od urodzenia malego nie byliśmy nigdzie w sobote sami zawsze z Danielkiem a najczęściej wszyscy do nas przychodzą bo Daniel idzie spać o 19-20 a póxniej sobie siedzimy,tylko to jest męczące czasami bo musze wysprzątać przed(sobota)w niedziele rano znowu syf więc wszystko od nowa,nastać się w kuchni,chociaż przewaznie coś na ciepło dla gości robi tż,a czasami by się przydało wyjść "gdzieś"i mieć w duszy te wszystkie porządki.

Moja mama jest od poniedzialku do piątku więc głupio mi będzie ją poprosić żeby została jeszcze na weekend,druga babcia chętnie by została u sibie w domu ale Daniel jej się jakoś boi.

ale trzeba się zmobilizować i wkońcu gdzieś uderzyć na party.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
madziwnia a że sie głupio spytam, czy u Was tez 11 listopada to jest świętem św. Marcina i sie je rogaliki? bo tak niewiem czy w środę sobie nie nakupić na czwartek, bo jakoś mi w ten jeden dzień w roku bardzo smakująa to takie wielkopolskie i w sumie nie wiem sie czy to tak na całą polskę.

A co myślicie o takiej zabawce? tak się zastanawiam czy zamiast kupować pełno małych to może taką jedna większą( tylko tych małych już się nazbierało) a mały uwielbia te klocki sensoryczne, i oglądać i smakować
http://allegro.onet.pl/ogromna-kostk...308552542.html
Madzia fajniutka ta zabawka,w realu jest też taka duża kostka tylko chyba bez tych klocków za 99zł
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Witajcie , po pierwsze dlaczego tyle napisałyście w weekend????
___
Mój tz był na weekend w domu i jutro znowu jade go odwieźć
ale już za 2 tyg przyjeżdża na całą zimę do domu
Pogoda paskudna cały dzień padało jeszcze coś mi się w nogę stało jakaś kontuzja przy bieganiu coś mi wlazło od spodu w stopę (w sensie że jakiś mięsień się chyba nadwyręzył)i boli jak chodzę więc biegać też nie mogę zresztą przy takiej pogodzie to i tak z Mikiem nie wychodzę na jakieś wygwizdowo (bo biegaliśmy poza wioską)
uwielbiam pierogi ale nie lubię ich robić.
Najchętniej bym wyjechała gdzies w góry ale bez sensu jechać żeby większość czasu siedzieć w domku.

A planujecie już jakoś Sylwestra-ktoś się wypuszcza na jakieś balety czy w domku?
My raczej w domu spędzimy Sylwestra z kilkoma znajomymi.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora