2010-11-08, 23:09
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
Napisane przez kropka75
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez ona1981
Panna Migotka ja brałam dwa foteliki pod uwagę:Tobi i Romer King plus( http://allegro.pl/romer-king-plus-5-...294472391.html), ostatecznie zdecydowałam się na Tobi i jestem zadowolona. Ale oba foteliki świetnie wypadły w testach. Jedyna wada to Michałowi troche się głowa poci przy dłuższej jezdzie, ale tak chyba w każdym foteliku by było. Odchyla się tylko tak lekko, ale mały bez problemu w nim zasypiał. Co do tych gwiazdek neistety nie pomogę bo nie mam pojęcia 
U nas teraz taki problem, że niedługo trzeba przesadzić Szymona do Tobi a Michała na większy fotelik, tylko maxi cosi rodi jest od 15 kilo a Michał ma dopiero 13. Muszę go chyba podtuczyć na zimę 
|
dzięki, ten tobi wydaje się trochę bardziej kubełkowy od romera, zobaczę jeszcze na żywo w sklepie
Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx
hej wszystkim... chcę tylko napisać że 2 dni temu mieliśmy wypadek z małą... wjechała w nas baba na drodze z naszym pierwszeństwem... uderzyła w bok, przy którym było dziecko........ dziewczyny, jestem wyczerapana, nie chcę nawet pisać co przezyłam, nie moge sie uspokoic do tej pory... odrazu szpital, okazało się że mała nie ma nic złamane, obrażeń pozostałych tez raczej nie... zachowuje sie normalnie, jest pogodna i kochana.... ale tego płaczu jej nigdy nie zapomnę... huk, gnieciona blacha..... brak mi słów. Nie życzę tego najgorszemu wrogowi............
|
całe szczęście, że nic się malutkiej nie stało! Mogę się tylko domyślać co czułaś...
silpe super, że wyniki są dobre
kafuniax piesek jest jakieś 2 cm niższy no i objętościowo ciut mniejszy bo ma 4 nogi a ośmiorniczka 8 (ta ośmionutka, bo jest jeszzce inna - niegrająca i ona jest mniejsza)
http://allegro.pl/lamaze-grajacy-pie...302251071.html
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------
bydgoś jeśli to była wada wrodzona to chyba lepiej, że operacja była teraz niż gdyby Luizka miała kilka lat
|