Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-17, 13:26   #390
lipcowa87
Zadomowienie

GG do lipcowa87
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Little brown, widzę że podobne rzeczy nam się podobają Ja już od jakiegoś czasu zapisuję sobie na kompie rzeczy które mi wpadną w oko, żeby potem móc sobie zaplanować co chcę kupić. "Niestety" to nadal jest misz-masz: worker boots obok szpilek, stonowane kolory obok neonowego różu Nie mam pomysłu jak odnaleźć swój styl, marzę o zakupach ze stylistką Bardzo podoba mi się styl vintage, taki romantyczny, jakieś falbanki, koronki, kokardki - jednak przy moim typie urody (156 wzrostu i buzia jak u gimnazjalistki) łatwo o infantylny efekt. Podoba mi się też styl boho, ale on mi się jakoś kojarzy z wieloma warstwami ubrań - ja jak nałożę na siebie więcej niż bluzkę i sweter wyglądam jak pączek No i takie hm... jakby bardziej rockowe stylizacje też do mnie przemawiają, ale z racji mej urody ktoś kiedyś stwierdził że wyglądałabym jak york w kolczatce albo jak emo...

W ogóle skąd jest ta tunika z pawimi oczkami? Przydałoby mi się coś takiego na Sylwestra

Edytowane przez lipcowa87
Czas edycji: 2010-11-17 o 14:03
lipcowa87 jest offline Zgłoś do moderatora