![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana ubrania XS/S buty 36/37 :)
Zakładam nowy wątek ponieważ z poprzedniego większość rzeczy już wymieniłam i nie zostawiłam sobie miejsca na dokładki
![]() Wysyłam poleconym ekonomicznym. Ubrania przed wysłaniem piorę i prasuję. Uwaga: mam w domu koty, więc mimo moich starań na ubraniach może się znaleźć kocia sierść. Na życzenie podam dokładniejsze wymiary, mogę też zrobić więcej zdjęć. Ja piszę u Ciebie - Ty odpisuj u mnie. Nie szukam niczego konkretnego, mogę się wymienić kilka rzeczy za jedną Twoją. Niedługo dokładka. Zapraszam ! Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana ubrania XS/S buty 36/37 :)
1. Czerwony top w białe groszki, wykończony koronką, rozmiar XS/S, stan bdb
2. Niebieski top w kwiaty, rozmiar XS/S, stan bdb 3. Różowy t-shirt z nadrukiem, rozmiar S, stan bdb Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
4. Czerwona tuniko-sukienka wiązana na szyi, rozmiar S, stan bdb
5. Żółta bluza, rozmiar S, stan bdb 6. Różowy strój kąpielowy - nie jest to komplet więc mogę oddać oddzielnie. Tankini rozmiar S, stan bdb- Majtki rozmiar S/M stan bdb (nie noszone) 7. Jeansy jasne z prostymi nogawkami, przy tylnych kieszeniach mają ozdobne zamki, rozmiar XS, stan db (lekko obtarte nogawki) - mam je z wymiany ale są na mnie za ciasne, kolor w rzeczywistości jest jaśniejszy Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
20. Czarne skórzane pantofle na obcasie 5th Avenue, rozmiar 36,5, stan bdb- (noszone tylko kilka razy, ale pozostały ślady po zagięciach od chodzenia)
21. Beżowe skórzane botki, mam je z wymiany ale jednak mi nie pasują, rozmiar typowe 36, botki są nieocieplane, stan bdb- (maleńkie zadarcie z przodu i lekkie przybrudzenie w środku - od spodni) 22. Panterkowe japonki, rozmiar 36, stan bdb- (miałam je na sobie kilka razy, podpiętki zaczęły odpadać więc je dokleiłam - widać minimalnie ślady kleju) 25. Brązowo-złote baleriny na niziutkim obcasie, rozmiar 37, stan z zewnątrz bdb ale w środku zdarte jest trochę tworzywa którym but jest wyłożony - wystarczy włożyć wkładkę. Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
7. Niebieski top w kwiaty, rozmiar XS/S, stan bdb
coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś za czerwoną tuniko-sukienkę S?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
12. Czerwona tuniko-sukienka wiązana na szyi, rozmiar S, stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moge oddac koszule za tunike, pasuje Ci taka wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
W świetnym stanie i nie był tani... teraz podróbki na targach po 20zł a ja dałam 2 razy tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
tak myślę,że może jednak https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271184020 za sam portfel?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Właśnie zauwazylam,że portfel jest rozklejony na dole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
spodobała mi się: Czerwona tuniko-sukienka wiązana na szyi, rozmiar S, stan bdb, i bardzo żałuję ze nie jest to chociażby bokserka, wtedy na pewno bym się na nią zdecydowała.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
o, ciekawa propozycja x)
tylko wiesz co zastanawiam sie nad tymi balerinkami z cwiekami, bo ja ogolnie mam rozmiar 37, tylko ze peep toe moge miec troche wieksze, ale wstepnie jestem chetna na obie pary, najwyzej dalej sie bede wymieniala za te z cwiekami ![]() tylko potrzebowalabym dokladniejszych zdjec tych czarnych. glownie chodzi mi o te ryse i ogolnie w jakim stanie sa obie te pary ? ![]() aha i podac prosze dlugosc wkladki tych peep toe, najlepiej w takiej formie, ze np nitka lub centymetrem zmierz prosze ile dokladnie maja od 'piety' do krawedzi przy palcach, ok ? jak bede znala te info, to sie zdeycduje na 100% ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- o dziekuję bardzo ! ja wstepnie jestem zdecydowana na wymiane 2 pary butów na 2 spódnice, ale jakbym się rozmysliła z balerinek, to napisz co bys chciala dobrac do tulipana? jak podasz długosc wkładki, to sie zdecyduje na 100% i wtedy szłabym może nawet w sobotę na pocztę lub w pon i bym wysłała wszystko ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, hej, podaj mi rpsoze dlugosc tej podeszwy, jestem wstepnie zdecydowana, nawet jutro bym mogla wyslac, tylko daj znac
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ok, mi wymiary tych open toe pasuja na 100%, wiec mam pytanie, co bys dobrala ewentualnie do tulipana, gdybysmy sie mialy wymieniac tylko na te open toe ? daj znac, to podejme decyzje czy na jedna pare, czy na dwie ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- a dobra, to wymienmy sie na 2 pary butow od Ciebie, ode mnie spodnice i portfel moge Ci nawet dorzucic :P czyli buciki czarne nie maja zadnych wad poza rysa, nie sa jakies np pogniecione z wierzchu, poobcierane etc...? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ok, a fleki nie sa do wymiany, w sensie nie sa takie zdarte zebym do szewca z nimi musiala ? sorry ze tak wypytuje ale chce po prostu znac szczegoly, te peep toe sa z prawdziwej skory ? wiesz z jakich firm sa obie te pary ? no i tylko sie upewniam - ogolny ich stan jest bdb, po zalozeniu ich na noge nie widac, ze sa to buty 'chodzone' ? pomijajac stan obcasa
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
moze rzymianki za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1271282691 ? mogłąbym Ci cos jeszcze dorzucić . Torba niestety jest w trakcjie negocjacji
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.