Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 19:32   #121
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Zachowania,które mnie dziwią :

-dzisiaj w tramwaju jechało sobie 2 chłopaków,mieli około 16-17 lat.Rany,jakie oni mieli poglądy na świat Rozprawiali tylko o imprezach,dopalaczach i seksie Uważali,że Sylwester jest od zaliczania dziewczyn,wakacje są od zaliczania dziewczyn,a w rok szkolny się odpoczywa
Zwykle krowa, który muczy daje mało mleka

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
- ludzie, którzy narzekają (np. na miejsce zamieszkania, studia, pracę lub jej brak, aktualnego TŻ), a nie robią nic , żeby zmienić stan rzeczy na lepszy
Tyle w temacie...

Męczą mnie tacy ludzie, narzekanie, narzekanie a wysiłku w kierunku zmian- zero...

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

BioIvO: a powiem Ci, że się wyjątki zdarzą. Ze 3 razy mi jacyś panowie (i to całkiem młodzi) ustąpili miejsca Oczywiście w tym momencie momentalne spojrzenie na brzuch przeze mnie No ale na ciążę nie wyglądałam, więc nie wiem.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Pracuję w dużej księgarni sieciowej. I dziwią mnie klienci, którzy krzyczą na sprzedawców, lub nawet zwracają im uwagę, czemu wszystko jest takie drogie .

Tak, tak... my mamy ogroooomny wpływ na ceny.
Też mnie to dziwi

Albo darcie się na konduktorów, że się pociąg spóźnia. Brak słów

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-11-19 o 19:33
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora