Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
Napisane przez evean
podałam brokuła i niestety nieeee smakował nawet był odruch wymiotny więc odpada  więcej jednoskładnikowych słoiczków z warzywami nie znalazłam więc chyba przerzucę się na marchew z ziemniakiem i jeszcze ten gluten  w słoiczku od 5 miesiąca znalazłam tylko jabłko z kaszą manną a owoców jeszcze nie jemy i co mam zrobić?
mąż nabył drogą kupna śliniaczki -ubranka w Ikei - sa supwr bo nie takie plastykowo sztywne jak innych firm oglądałam
i prosiłam go jeszcze o te kubeczki o których pisała Szaja i co przywiózł !?
kubeczki plastykowe takie na grila się nadające ale na pewno nie dla niemowlaka i jeszcze dowodził że się przeca wszystko się zgadza : są kolorowe kubeczki i układają się w piramidkę  i wyślij tu chłopa po cokolwiek 
|
samemu ugotować kaszę manne i dodać 
mąż wymiata 
Cytat:
Napisane przez margo80
sesyjka dziś krótka była. mała wrzutka poniżej 
|
świetne zdjęcia A Ewcia słodziak I jakie zębiska duże już ma!
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------
Cytat:
Napisane przez olivka_7
A właśnie Szaja za Twoją sprawą i ja zachorowałam na klocki FP te z lokomotywą i te sensoryczne też. Superanckie są i zamierzam małej zacząć kompletować. A i gorąco polecam aktywne też z FP takie 3 w zestawie- Kornelcia je uwielbia najpierw tylko je jadła ale już wyczaiła że jak zacznie naciskać to coś się dzieje 
|
Dotarła już do Ciebie ta wylicytowana żyrafa FP? Ile klocków miałaś w komplecie?
|