Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 21:37   #1330
velluto
Zadomowienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez evean Pokaż wiadomość
podałam brokuła i niestety nieeee smakował nawet był odruch wymiotny więc odpada więcej jednoskładnikowych słoiczków z warzywami nie znalazłam więc chyba przerzucę się na marchew z ziemniakiem i jeszcze ten gluten w słoiczku od 5 miesiąca znalazłam tylko jabłko z kaszą manną a owoców jeszcze nie jemy i co mam zrobić?

mąż nabył drogą kupna śliniaczki -ubranka w Ikei - sa supwr bo nie takie plastykowo sztywne jak innych firm oglądałam
i prosiłam go jeszcze o te kubeczki o których pisała Szaja i co przywiózł !?
kubeczki plastykowe takie na grila się nadające ale na pewno nie dla niemowlaka i jeszcze dowodził że się przeca wszystko się zgadza : są kolorowe kubeczki i układają się w piramidkę i wyślij tu chłopa po cokolwiek
samemu ugotować kaszę manne i dodać
mąż wymiata

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
sesyjka dziś krótka była. mała wrzutka poniżej
świetne zdjęcia A Ewcia słodziak I jakie zębiska duże już ma!

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość

A właśnie Szaja za Twoją sprawą i ja zachorowałam na klocki FP te z lokomotywą i te sensoryczne też. Superanckie są i zamierzam małej zacząć kompletować. A i gorąco polecam aktywne też z FP takie 3 w zestawie- Kornelcia je uwielbia najpierw tylko je jadła ale już wyczaiła że jak zacznie naciskać to coś się dzieje
Dotarła już do Ciebie ta wylicytowana żyrafa FP? Ile klocków miałaś w komplecie?
velluto jest offline Zgłoś do moderatora