|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Edzia, dzięki
![]() ![]()
#1292 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() Uroczo wygląda ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23337443] A jaki, a jaki?
![]() dostal gre - dysk czy rownowaznie, w kazdym razie kolo na ktorym sie staje a to jest podlaczone do tv, ma kilka programow sportowych i stojac na tym czyms i lapiac rownowage moze udawac, ze zjezdza na nartach, gra w kosza i cos tam jeszcze... ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23337443] Donoszę, co następuje: Młoda zaczęła podnosić się do siadu ![]() I mam wrażenie, że mata "edukacyjna" ją ogranicza - bo są zabawki nad nią, dosięga ich, to się bawi zamiast rozwijać, nie sądzicie?[/QUOTE] no i brawo, brawo dla Agatki ![]() Ja juz sciagnelam palaki i zabawki z maty... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1294 |
Konto usunięte
|
Tadam! Nowa dostawa zabawek
![]() KARUZELKA 75zł SORTER DOMEK 72zł PUZZLE PIANKA GRA W KLASY - dla starszych dzieci! 28zł JEŹDZIK - PCHACZ wagonik, fajny, 109zł Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2010-11-19 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
Uwaga, klocki dotarły, oba zestawy. Te piankowe super ale śśśśśśmierdzą... wietrzą sie teraz. A te blocsy- rewelka, napisane że duże a są fajne takie akurat w małą łapkę, kolorki ładne, zakup pierwsza klasa.
![]() Szaju, znowu kupiłaś czy tylko pokazujesz ze fajna ? ![]() Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-11-19 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/duze-klocki-edukac...320691362.html oooo take oooo. serio, świetne. jak będzie bardziej kumał to będzie sobie składał , na razie są smaczne i terkoczą jak się je kula po stole ![]() AAAAAALE ZNALAZŁAM!!!! http://allegro.pl/tomy-domek-namiot-...313088772.html Dla mnie bomba. Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-11-19 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
Witam!
Ja tylko na chwilę, bo padam na pyszczek. Dziś nie śpię od 3, dodatkowo sporo czasu poza domem spędziłam i w podróży, więc marzy mi się kąpiel i sen jeszcze przed 21. ![]() Chciałam się tylko pochwalić, że Boguś dostał dziś śliczną czapkę z kućką. Superowa jest, od mamy Agatki. A Agatka lasencja ![]() ![]() No nic zmykam. Spokojnej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
szaja Ty niejedną tutaj z torbami puścisz
![]() Ja już zamawiam u rodziny prezenty na gwiazdkę dla Bruna.Będą klocki piankowe,piłki kolorowe do kojca(prezent na chrzciny).Myślę jeszcze o klockach drewnianych i tych puzzlech piankowych,dużych.Tata mój chciał chodzik kupić,ale poprosiłam o pchacz.I teraz się zawahałam po waszych opiniach co do pchacza...Czy rzeczywiście się sprawdzi? Rodzina tż nie pytała jakie prezenty,także tu pewnie będzie niespodzianka,mam nadzieję że trafna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Konto usunięte
|
Nie, po obejrzeniu stwierdziłam że fajne
![]() Namiot czad, sama bym się pobawiła ![]() Dziękuję w imieniu Agatki ![]() ![]() I też mam nadzieję, że mile mnie rodzina męża zaskoczy. Siostrzenica męża zawsze dostawała prezent od nas i prócz tego jeszcze od 4 innych osób (par). Aczkolwiek nie liczę na to, że spytają co by mogli sprezentować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() namiot rzeczywiście bomba ![]() ![]() Cytat:
pokaż czapę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak serio, to ja też lubie "grzebać" w zabafffkach. Jak byłam mała to takich nie było.... Jak ja się wychowałam bez tych wszystkich rzeczy????!!!!! ![]() No i gratki dla siadającej Agatki ![]() Jasio nic nie próbuje, dzisiaj raz się zapomniał i podciągnął nogi pod pupę... Ale się nie martwię bo byłam u neurologa w poniedziałek i powiedział że dzieckowy rozwój psychoruchowy fantastico. Jasio się jarzył oczywiście całe badanie bo pan doktor nim ciadruchał i robił różne figury przed lustrem, a ja robiłam co figura ssssssss,ssssssss,sssssss sssss.... Powód wizyty-za duża głowa, pani dokor wysłała na usg, na usg pan doktor radiolog stwierdził że są niewielkie zmiany poniedotlenieniowe (jakaś odległość większa między czymś a czymś w mózgu) a pan neurolog ich wyśmiał - synuś ma duży saganek po tatusiu, a te normy radiolodzy z księżyca wzięli, ja wiedziałam że tak jest ale weź tu nie idź do lekarza jak podejrzewają coś... Btw - lekarz bardzo dobry, dr Mazurczak, nigdy ni ezosałam tak dobrze obsłużona na wizycie, prywatnej też.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Fajne zabawki pokazujecie.
Dzisiaj teściowa dała nam kasę i powiedziała, żebyśmy sami coś od niej kupili dla Luizy i Łukasza pod choinkę ![]()
#1304 | |
Raczkowanie
|
Hej
Cytat:
![]() Szaja ten sorter domek jest super tylko mógłby być tańszy ![]() araczki a ta gra dla męża to bardzo droga bo to fajny pomysł jest daj jakieś namiary plizzzz Slipe ślimak w biedronie staniał i kosztuje 49.90 - nosz k...wa przepłaciłam 5 zeta ![]() mam nareszcie z powrotem mojego synka marud minął ale żadnych nowych umiejętności niet więc nie wiem co to było - bo zęby u nas to jeszcze w lesie Olo nawet się nie ślini ![]() podałam brokuła i niestety nieeee smakował nawet był odruch wymiotny więc odpada ![]() ![]() mąż nabył drogą kupna śliniaczki -ubranka w Ikei - sa supwr bo nie takie plastykowo sztywne jak innych firm oglądałam i prosiłam go jeszcze o te kubeczki o których pisała Szaja i co przywiózł !? kubeczki plastykowe takie na grila się nadające ale na pewno nie dla niemowlaka i jeszcze dowodził że się przeca wszystko się zgadza : są kolorowe kubeczki i układają się w piramidkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Też nie wiem co to to.
![]() Oświeć nas. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
iiiiiiii zapomniałam oglądałam wczoraj na all sanki i boshe jaki drogie są w życiu bym nie pomyślała!
![]() http://allegro.pl/hit-sanki-na-amort...322836798.html a te wchodza w grę z uwagi na cenę http://allegro.pl/sanki-odpinany-pop...315119875.html macie może jakieś namiary? |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mój kacperek zjadł dzis odrobine drożdżówki od tatusia,tak sie patrzyl ze az ślina mu ciekła,ale sie oblizywal ![]() my kupilismy pod choinke taki pchacz http://allegro.pl/vtech-interaktywny...312526433.html ma mnóstwo melodyjek,mi sie podoba-ciekawe jak bedzie z młodym ![]() u nas dzis bylo róznie,raz śmiech (jak wydymam policzki to smieje sie w glos) za chwile placz,na spacerze troche pospal, potem z nami przy cycusiu 2 godziny. jak zasnął wczoraj po 20stej to obudzil sie o 5 rano i znami spal do 8 ![]() co mi dzis płakał przy karmieniu w foteliku do karmienia ![]() widzialam te slimaki z FP z biedronce,stalam i sie zastanawialam i chyba babcia kupi pod choinke. w lidlu bedzie ksiazka opowiesci na dobranoc za 23 zł, bede musiala zakupic jak bedzie wiekszy bedziemy czytac ![]() dziekujemy pięknie za pochwały za stanie ![]() dzis juz akich niespodzianek nie robil. w niedziele mamy impreze-tesc ma urodziny ma byc w sumie 17 osob juz sie boje reakcji Kacperka na te ciotki i inne tiu tiu tiu. pewnie szybko ich po kątach porozstawia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
Hmmm, kućka to chyba coś jak kutas przy szlacheckim pasie znaczy taki sznureczek z miotełką...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
KUĆKA to chyba taki ocieplacz wewnątrz czapki
http://suwaczki.maluchy.pl/li-47934.png http://s2.pierwszezabki.pl/032/032416980.png?7074 Edytowane przez Oolcia86 Czas edycji: 2010-11-19 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23337443]
No my tak z garnuszkiem na klocuszek mamy ![]() Młoda zaczęła podnosić się do siadu ![]() I mam wrażenie, że mata "edukacyjna" ją ogranicza - bo są zabawki nad nią, dosięga ich, to się bawi zamiast rozwijać, nie sądzicie?[/QUOTE] Ja dziś do domu garnuszek przynioslam, Maksiu musiał przetestować od razu, ![]() ![]() ![]() Ja też sądzę, że mata ogranicza... ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas marchewka jest lubiana, a be jest jabłuszko- zarówno samo jak i w połączeniu z innym owocem- brzoskwinią, jagodami,... ![]() ![]() Przytargałam z Gliwic te krzesełko Chicco Polly- superanckie jest, Tymek zadowolony. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |||
Konto usunięte
|
KUĆKA to pompon
![]() Za to to przy żupanie to kutasik był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że jednak dobrze ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
Oświecam Was
![]() ![]() Ostatecznie idę spać Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-11-19 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A cena namiotu... drogo, fakt ale jak roczek skończy to może by tak... fajna rzecz, sensowna. Chyba... Z tymi książeczkami to podawałam linka do 100 bajeczek kołysaneczek i do 1000 bajeczek - dziewczyny, naprawdę świetne historyjki!!!! Bardzo polecam! ( i nie jestem na procencie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Rozeznanie
|
ohhh dobrze ze napisalas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Doooobra, bo mnie mąż za KUĆKĘ od sweterka odciąga od kompa
![]() Idę spać, dobranoc dziewuszyska, a wy bachorzyska dajcie matkom pospać jako i moje daje. Amen. ![]() I jeszcze coś- faaajnie było wrócić, ciężko się pisze bo nie mam klawiszy m, t,v,c na lapku a to ostatni działający, ale i tak fajnie było wrócić... ![]() ![]() DOBRANOC |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
znaczy się że sztamę powinnyśmy trzymać tak? ale trochę humoru nie zaszkodzi, przecież się nie obrazisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.