2010-11-24, 20:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Tak mi przykro. No to 25 stycznia trzymamy kciuki żeby było jak najlepiej 
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------
A ja do fryzjera idę(przyjdzie do domu) 6 grudnia, taki sobie prezent na Mikołajki.Ja nic drastycznego nie robię, tylko odrosty farbuję  nawet podcinać nie będę, bo ciągle zapuszczam(od 15 lat, czyli od kiedy długie obciełam  )jeszcze chciałabym mieć dodatkowo z 10 cm  chyba dokleję i będę miała z głowy.
Czy któraś z was ma zagęszczane- przedłużane rzęsy, bo się tak zastanawiam czy to nie lepsze niż codziennie je tuszować, i na wieczór zmywać( jedyny mój makijaż to tuszowane rzęsy i korektor)
|
Moja fryzjerka ma i piękne wyglada ale jak pisała Darusia zalezy jak komu wypadają . Ona ma swój salon i tam do nich dziewczyna przychodzi robić właśnie te rzesy tylko
Catro trzymam kciuki oby było jak najlepiej
Cytat:
Napisane przez dusiaka
Tylkooliwka- Dziękuję, jakoś leci, mała nadal cycowa, zabiera mi całe wieczory i nocki. Nadrabia brak cycania w dzień. Chyba wyglądam czasem jak zombie bo nawet dyrektor mnie ostatnio pytał, czy coś się nie stało, miałam czerwone białka oczu i chyba średnio inteligentne spojrzenie...
A żeby tak nie tylko zrzędzić, to poza tym Olunia na zawołanie robi kosi-kosi i pa-pa, no i wogóle jest cudna 
Jak wszystkie zresztą nasze forumowe szkraby.
Nie raczkuje, tylko na siedząco jeździ pupą po mieszkaniu. Kupiliśmy więc dywan, teraz nie ma wyjścia, jak chce się gdzieś dostać, musi kombinować.
Zdrówka dla Danielka
Darusiaaa- jaki kolor fajny, mój ulubiony 
|
Ostatnie zdjecie rewelacja
Młodzse śpi starsze bajki oglada spokój wkońcu .
Byliśmy na rytmice i przy okazji wkońcu prezent kupiłam dla TZta na gwiazdke taki jak chciał . I mam z głowy . Jeszcze tylko jednej kolezanki córci musze kupić
|