Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-01, 22:02   #4540
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
Może i kupic bym w venezii mogła, ale relatywnie to dla mnie tż b duzo. Tym bardziej, że mnie się buty nudzą, a ze skóry można dalej. Choć powiem, że Venezia ma boskie kolory. Szkoda, że kamuflują się, a to polska firma.
Dziewuszki jak u mnie wiatr huczy, przedziwnie jakoś.......Żeby butki kosztowały 390 zł , kiedy średnia krajowa to 2300;-) A to porządne buty, ale żadna wysoka półka Smutne. Wolę ze 3 pary wyszperanych gdzie indziej. Bo 390 zł to chyba by mnie chłop wywalił, za duża częśc miesięcznego budżetu, i tak chodziłabym na palcach żeby nie poobdzierać. bo drogie.

ja jestem typ łowcy, muszę mieć poooorządną przecenę. Kiedyś teściowa zasunęła, że kupiła płaszczyk, a la trencz, taki tani w takim supersklepie (chba cos a la Monnari) tak tanoo. No to ile? 190 zł....

Jakby kosztował 60-70 to rozumiem;-) Dodam, że nie ma wielkich dochodów

(...)

Ale mnie kolana bolą. Która bierze magnez regularnie?
znam to :P dlatego wolę sobie kupić 3 pary (w różnych kolorach) do ok 100, niż jedne za 300 a potem sie jeszcze okaże po kilku wyjściach, że niewygodne... albo inny niefarcik [mówię oczywiście o butach niskich - czółenkach czy półbutach, bo kozaki to wiadomo droższy interes]
ja magne b6 3 razy dziennie

http://www.aktywnemamy.pl/conference...campaign=JBaby - to chyba nie są te same "imprezy", na których niektóre z Was były?

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora