|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
Napisane przez anannke
Ale ale ale mimo to kocham Kraków  ! i proszę mi tu go nie obrażać  Aluś jak coś to służę radą odnośnie Krakowa. Myślę że nie ma co panikować na pewno dojedziecie drogowcy i inni się ogarną do tej pory i będzie piękkknie  zobaczysz  Aż ci zazdroszczę bo ja tak na co dzień to już nie czuję tego piękna i klimatu 
|
O super, dziekuje Na pewno bede korzystac z Twojej pomocy to moze powiedz mi czy z dworca jakiegos ( ) da sie latwo dojechac do ul. Senatorskiej? 
Cytat:
Napisane przez miss_bennet
|
Mi T. tez kilkakrotnie mowil, ze na pierscionek musze sobie zasluzyc - glupek 
Xboxa mielismy, przerzucilismy sie na PS3 
Cytat:
Napisane przez miss_bennet
I tak ostatnio zauważam, że za dużo bluszczuję...  A to mojemu TŻtowi chyba bardziej przeszkadza...
|
Ja jakas dziwna jestem, ale co to znaczy? 
Cytat:
Napisane przez mabi84
nie było mnie od 48 stron a Wy nie tęskniłyście?  i tak nie nadrobie wszystkiego...
|
Jak nie jak tak ja nawet do ciebie jakies pytanie mialam, ale nie pamietam o co chodzilo 
Cytat:
Napisane przez anannke
wiecie co.. moja znajoma ze studiów z grupy się zaręczyła w wakacje najpierw jej zazdrościłam trochę wiecie jak to jest ale teraz jak tak na co dzień przebywamy razem to widzę że to na prawdę na co dzień w wielu sytuacjach nic nie zmienia... więc jakoś przestaje się tym przejmować tak bardzo  wiadomo że chciałabym strasznie żeby to już nastąpiło ale przestaje o tym myśleć i nawet się cieszę bo będę mieć niespodziankę 
|
Ale nawet zwykla swiadomosc, ze przy rodzinie nie powie "dziewczyna" tylko "narzeczona" to juz jest zmiana - przynajmniej dla mnie. No i moze w koncu zaczna normalnie nas postrzegac, a nie jako dzieciaki bawiace sie w parę 
Cytat:
Napisane przez sylvi_86
a ja wam powiem ze moj TŻ ostatnio wpadl po uszy  jestesmy na basenie patrzymy a tam plakat Noc w kinie zeeeeee Zmierzchem  ja od razu  a on: chcesz na to isc?" a ja: OCZYWISCIE .. i chlopak nie ma wyjscia i musi ze mna isc  jejciu Edłard    mrrr..bede mogla bezkarnie powzdychac do edłarda przez 3 filmy 
|
O jaaaa Zazdroszcze moj to by w zyciu na to nie poszedl. Kiedys jak sie go zapytalam czy obejrzy ze mna Zmierzch to powiedzial, ze musi miec wene do tego 
A mi wlasnie T. napisal smsa, ze ma cos dla mnie i to nie jest zwiazane z metalem i koncertem. Odpisalam, ze szkoda bo zloto to tez metal 
Mam jedno smieszne zdjecie - wysylam na poczte
Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2010-12-02 o 09:52
|