![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
Wiesz co ja nie wiem jak twój tż ale myślę że mój to po prostu czuje się podświadomie atakowany i od razu przyjmuje pozycje obronną i strasznie bierze do siebie moje aluzje ślubno zaręczynowe po prostu jak usłyszy któreś ze słów: ślub, zaręczyny, pierścionek, deklaracja to zapala mu się w głowie żarówka...jakby w jego pojęciu nie mieściło się to że też mogę żartować na ten temat tylko on. tak jakby moich żartów nie odbierał że to żart... może myśli że nastaje na jego wolność chcę go do czegoś zmusić a to na facetów chyba źle wpływa.. ba chyba nikt nie lubi mieć wrażenia że ktoś/coś go ogranicza albo przymusza do czegoś dlatego staram się pracować nad swoim charakterem ![]() ![]() wiecie co.. moja znajoma ze studiów z grupy się zaręczyła w wakacje najpierw jej zazdrościłam trochę wiecie jak to jest ale teraz jak tak na co dzień przebywamy razem to widzę że to na prawdę na co dzień w wielu sytuacjach nic nie zmienia... więc jakoś przestaje się tym przejmować tak bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Miss_bennet, to jest własnie najgorsze, zę sami zaczynają tak jakby ten temat w ogóle, a jak my coś powiemy to od razu niby gadamy tylko o tym w ich oczach
![]() Mabi, no troche tęskniłysmy :P ![]() ![]()
![]() |
#2193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() anannke, ale ja naprawdę dużo o tym nie gadałam, a mój TŻ nie czuje chyba takiego osaczenia. Po prostu się ze mnie nabija. Ale to wystarczy, abym się opanowała już, na jakiś czas chociaż. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
zależy w jakim temacie?
![]() poza tym ostatnio żyję tak jakby w innym świecie podobnie jak moi rodzice to będą smutne święta dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Mabi, a co się stało? czemu będą smutne święta? Pamiętam, że nie zgadzaliście się z rodzicami co do tego, jak ma Wasz ślub wyglądać... ale to chyba nie o to chodzi?
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Przeżyłam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miss_bennet głowa do góry! Tżciki doznają olśnienia w najdziwniejszych momentach ![]() ![]() ![]() ![]() A w pracy dasz radę, jakby Cię nie chcieli to już byś to wiedziała ![]() ![]() Wiesz, tyle dobrze, że możemy się tutaj o tym wszystkim wygadać ![]() ![]() Hej Mabuś ![]() ![]()
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
nie to zupełnie nie o to chodzi
![]() moja babcia ma przed sobą ostatnie dni życia...rok temu wykryto nowotwór i lekarze dawali jej max.3 mc-e była bardzo silna, poddała się właściwie dopiero 3 tygodnie temu, jej stan nagle się pogorszył i z dnia na dzień stała się jak roślina ![]() sprawy zaręczynowo ślubne mam wrażenie że nie istnieją teraz a u WAS jak tam? |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wam powiem ze moj TŻ ostatnio wpadl po uszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przezylam dzis chwile grozy bo myslalam ze do domu nie dojade bo poniewaz podjazd do mojej drogi jest tak jakby troszke bardzo pod gorke i musialam podjezdzac 3 razy zanim wjechalam tyle sniegu nasypalo |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Cześć! odmeldowuję się wieczornie
![]() Po ostatniej rozmowie z szefami, szefowie zrobili korzystny rozpisek godzin do końca lutego włącznie- w efekcie wychodzi miło, więc zostaję, gdzie jestem. Nie zmieniam pracy ![]() A o TŻtach nic nie napisze, bo obok siedzi mój i sie go boję ![]() Mabi, co jest? Swoją droga - czy aby nie planujecie ślubu w tym samym dniu co studi ![]() edit: Mabi, ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-01 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Ajj, Mabi no to faktycznie nieciekawie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Mabi nie smuć się
![]() ![]()
#2204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Dziękuję Wam dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja zapamiętałam, że Studi ślubuje tydzień po mnie, czyli 15 IX 2012. W Twoim suwaczku jest dokładnie 7 dni więcej niż na moim
![]() A nie można jej podać silnych leków przeciwbólowych? Nie wiem. Morfiny czy czegoś? Można się tylko pocieszać, że tam, gdzie trafi, będzie jej dużo lepiej. Nie będzie bolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Dasz radę Mabuś
![]() ![]() ![]() Ja dziołszki uciekam pogrzać się z Tż bo straaaasznie zimny ten spacerek na rynek był ![]() ![]()
#2207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurcze im bliżej do urodzin tym częściej łapę się na tym że myślę o zaręczynach..mimo wszystko.. no ale tak jak pisałam wcześniej-prezent już dostałam, chociaż bez okazji...a Tż nie wspomniał w tym roku jeszcze nawet słowem o moich urodzinach...jakieś dziwne to wszystko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Mabi, trzymaj się
![]() tak sobie myślę, że chyba lepiej jak bliscy odchodzą nagle niż patrzeć jak powoli umierają ![]() Może coś szykuje specjalnego? ![]()
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym że jak na moje czujne oko "nic się nie dzieje" sądzę raczej że moje ur. przejdą zupełnie bez echa, może i dobrze? bo stara już jestem ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- a ostatnią sobotę spędziliśmy latając po sklepach (też właściwie nie wiem za czym? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
eetaaam, stara
![]() ![]() ![]() co do Tż, to z nimi nigdy nic nie wiadomo ![]() ![]()
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Myslałam,że nie dojdę do pracy
![]() ![]()
#2213 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() A ja dopiero zobaczyłam, że wizaż działa nareszcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mabi84, którego masz urodzinki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Studi, to mamy podobne plany, bo mój TŻ w piątek do mnie nareszcie przyjeżdża i sobota jest pod znakiem poszukiwania kurtki męskiej ![]()
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
hmm, może do factory zajrzyjcie... tam jest outlet ski-teamu i innego sklepu sportowego, gdzie mają takie kurtki
![]() ehhh, ja to bym chciała się dzisiaj do warszawy dostać... ehhh ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-12-02 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Xboxa mielismy, przerzucilismy sie na PS3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi wlasnie T. napisal smsa, ze ma cos dla mnie i to nie jest zwiazane z metalem i koncertem. Odpisalam, ze szkoda bo zloto to tez metal ![]() Mam jedno smieszne zdjecie - wysylam na poczte ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-12-02 o 08:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
a ja mam akcje odsniezanie odkad zaczal padac snieg
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie z tymi sluzbami... U mnie na uliczke to raz na sto lat zagladaja i zanim dojde do glownej ulicy to tez musze sie przez mega zaspy przedzierac
![]() Ja tez mialam szybki zryw ze Zmierzchem ![]() ![]() Fotki wyslane ![]() http://news.groupon.pl/c/mv?EMID=08A...FUIA&TYPE=HTML ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-12-02 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Ale paskudnie! Cała warszawa zasypana. Chyba powinnam do małych dziś pługiem śnieżnym jechać
![]() ![]() A ja nie wiem czy się zobaczę jeszcze w tym tyg z TZtem, bo on nie zna jeszcze swojego grafiku pracowego. Jeah. Byle do stycznia. Podejrzewam, że porządne kurtki mogą być w sklepach turystycznych ![]() I wiecie co? TŻ się pochwalił przyjacielowi, że się pobieramy. Jestem w taaaakim szoku, bo oni zwykle o takich rzeczach ze sobą nie gadają, a J. jest nieziemsko skryty ![]() Mabi, nigdy nie mów nigdy. jeszcze Cię TŻ zaskoczy ![]() Fajne foty, Ala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Aluś odpowiadając na twe pytanie to trochę od rynku jest ale ładne okolice zaraz nad Wisłą niedaleko jest nawet fajny park
![]() można jechać też tramwajem 12 lub 15 (kierunek cichy kącik obu tramwai ![]() ![]() i jeszcze autobusy ![]() ![]() więcej nie kojarzę co tam jedzie ![]() poza tym polecam ci stronę http://krakow.jakdojade.pl/ tu znajdziesz wszystko odnośnie jak gdzieś trafić pieszo autobusami tramwajami itp itd ![]() ![]() ![]() ![]() I widzę że po restarcie wizażu nadszedł czas na zmiany avatarków ![]() Edytowane przez anannke Czas edycji: 2010-12-02 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() annanke - dziekuje ci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.