Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawko- mam już dość!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 11:56   #122
Kreatywna Dama
Raczkowanie

Dot.: Prawko- mam już dość!!!!

Cytat:
Napisane przez olunia190233 Pokaż wiadomość
Jestem załamana...wczoraj po raz 7 oblałam. Nie wiem co mam robić czy dać sobie spokój czy dalej próbować. Zawsze jeżdżę około 45 minut i w tych ostatnich minutach zawsze coś schrzanie...Nie mam już siły, w szkole radzę sobie świetnie, a to za nic mi nie wychodzi ;(( Są tutaj jakieś dziewczyny które też zdawały tyle razy, czy jestem jedyna? Poradźcie proszę co mam zrobić
olunia próbuj! wiem, że już nie masz siły, bo byłam w takiej samej sytuacji! Kilkakrotne popełnianie błędu na sam koniec, gdy się już praktycznie wraca... Ale od 8 dni jestem szczęśliwą oczekującą, na wydanie prawa jazdy, więc skoro ja mogłam to i Ty też! Tym bardziej, że sama wiesz, że potrafisz jeździć, o czym świadczy to, że jeździsz na egzaminie tak długo. Piszesz, że ze wszystkim radzisz sobie dobrze, tylko to Ci się nie udaje. Mój tata powiedział mi, że "to wszystko co do tej pory osiągnęłaś w szkole, na studiach i w innych dziedzinach życia jest tylko Twoje i zawdzięczasz głównie sobie. Są przecież rzeczy ważniejsze niż prawo jazdy. Potraktuj więc temat prawa jazdy jako jeden z takich epizodów w Twoim życiu, który nie powinien mieć wpływu na pozostałe Twoje działania. I to musisz pamiętać. A skoro lubisz jeździć, czujesz, że robisz to dobrze, inni, którzy się na tym znają też podzielają to zdanie, to próbuj!"

trzymam za Ciebie gorąąąco kciuki!!!
Kreatywna Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując