Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam Sukienkę B. Young kopertowa, dół ołówek różowa 38/40 nowa z metkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-07, 20:09   #14
indja2
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Sukienkę B. Young kopertowa, dół ołówek różowa 38/40 nowa z metkami

Dokładka

Gorset Talia to komfortowy i elegancki pas wyszczuplający. Elastyczne dzianiny oraz wszyte elastyczne fiszbiny doskonale wyszczuplają i modelują talię. Gorset bardzo stabilny, nie przesuwa się podczas noszenia, zapinany z przodu na podwójny rząd haftek. Całość wykonana z wysokiej jakości, gładkiego materiału pokrytego kwiatowym nadrukiem. Produkcja: polska, jakość pierwsza.

Skład materiału: elastan 18%, poliamid 82%
rozmiar L obw. talii (cm) 77-83 wys.gorsetu (cm) 26
Kolor beżowy !!!!

Ponieważ jest nowy w oryginalnym pudełku i kosztował 99 zł - w zamian tylko coś ekstra.

Reklamowany w telewizji super wyszczuplający gorset - nowy w oryginalnym opakowaniu roz. L - ma dwie dziurki - wada fabryczna, ale łatwo można zaszyć i nie będzie to przeszkadzało w noszeniu. Kolor beżowy.

Dokładka z 21-02-010

1. Bluzeczka z od Marksa & Spencera - nowa tylko ją przymierzyłam, dostałam ją w prezencie, ale nie mój styl. Bluzeczka miała z tyłu na dole dziurkę chyba po magnesie sklepowym - ładnie ją zaszyłam i jest cacy rozmiar 38/40.

2. T-shirt z Reeserved nowy nie był noszony leżakował w szafie - aplikacja serduszko z metki rozmiar L.
Wymiana z użytkowniczką Joasia

3. Bluzeczka w kolorze petrol z dziewczynką- raz ubrana prezent nie trafiony z metki w prawdzie XL, ale jest zawyżona numeracja na manekinie 38 i chyba najlepiej na 38/40.

4. Nowa bluzeczka w delikatne kropeczki wiązana na kokardkę - leżakowała w szafie na dole ściągacz, rękawki bufki, kupiona w UK z metki 10 czyli nasze 38 i będzie dobra na 38/40.

5. Spódniczka z falbanek marki Sisley nowa z kompletem metek - 38/40 pas gumowany więc się naciąga - będę bardzo wybredna prawdopodobnie zostawię ją dla siebie, no chyba, że coś mnie strasznie zachwyci więc łatwo nie oddam !

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1319233202.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  17,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1352853038.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  19,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  gorset.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  21,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  love.jpg