Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-09, 12:23   #4773
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Pewnie, witaj

Cześć ślicznotki Jedziemy dzisiaj z TŻtem po obrączki TŻ jeszcze ma mi kupić spóźniony prezent na Mikołaja, tj. śliczny biustonosz push-up i coś jeszcze, ale sam nie wie co Ja się boję gdziekolwiek wchodzić, szczególnie do drogerii, bo wydam resztę kasy
Szukałam na YT filmików instruktażowych, jak doczepić sztuczne rzęsy w kępkach, ale na filmikach są tylko te całe
Będę pewnie dopiero wieczorem
ale faaajnie.. pokaż zdjęcia jak kupicie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No chce znać coś więcej niż angielski.
Bo niby się uczyłam niemieckiego, ale wszystko już wyparowało i nie lubię tego języka Nie lubię tych die, der, das. Dlatego się zawsze uczyłam samych słówek bez rodzajników(chyba, że się same zapamiętały) Bo mieliśmy system na kartkówkach ze słówek, że za słówko z rodzajnikiem- 1 pkt, samo słówki 0,5 punkta. To wolałam znać słówka dobrze i w miarę gramatykę a z rodzajnikami strzelać. I nawet zwykle mi się udawało

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ale on leży sobie na półce? Czy trzeba o niego prosić w tej aptecznej części?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Małe owszem. A szczupłe nie zawsze, przynajmniej takie, które widywałam gdzieś w Warszawie

ja uczę się niemieckiego od jakiś 13 lat i nadal niewiele umiem.... nie potrafie gramatyki się nauczyć no i te rodzajniki...wrrrr...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu
też wydaje mi się że to peruka.... bo to byłaby glupota gdyby na stałe sobie zrobiła taką fryzurę.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora